Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προβλημα με τις μποτες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προβλημα με τις μποτες

καλησπερα παιδια.
    Εχω ενα ζευγαρι μποτες για σκι rossignol salto x Ν 28 τις οποιες αγόρασα περσι και τις φόρεσα μονο μια φορα. θελω να πάρω άλλες γιατι αυτές μου ειναι μικρές.Εχω ελπίδες να τις πάρει πισω το καταστημα?Αν οχι τι προτεινεται να κανω? [i] Edited by: nikos1 "
    Come down

Ειναι Ν28 δηλαδη 44.κανονικά φοραω 44-45 αυτό ειναι το νουμερο μου.Οταν τις εβαλα στο μαγαζι φαινοντουσαν οκ αλλα στο βουνο με πονουσαν τα πελματα απο κατω σαν να παθένεις κράμπα παρολα που δεν τις εσφιγγα πολυ.
    Come down

Comment

δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά και τις αγόρασες πέρυσι και τις έχεις φορέσει και μία φορά...Δύσκολο έως απίθανο να στις αλλάξουν..Δες μήπως βρεις κανέναν που να τις θέλει για να τις πουλήσεις.

Comment

Το προβλημα ειναι ο πονος η σε στενευουν και καπου?οι δικες μου(Rossignol intense 12) ενω ειναι το νουμερο μου με πεθαινουν επισης στο πελμα.αγορασα κατι ειδικους πατους για μποτες σκι και θα δω μηπως βελτιωθει.περισσοτερα την κυριακη που θα τα δοκιμασω.

Comment

Μπορεις να βρεις και καποιο μαγαζι που και να πουλαει αλλα και να νοικιαζει snowboard και αγοραζοντας τις καινουριες και δινοντας τις παλιες να σου κοψει απο την τιμη...Το ειχε κανει ενας φιλος μου!
          detox

Comment

Working...
          X