Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πήγε κανείς πάνω;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Το να αποκαλείτε κάποιους λαλάκες ή όποια άλλη βρισιά αντικαθιστώντας κάποιο γράμμα με άλλο δεν σας κάνει ούτε έξυπνους ούτε μάγκες, κ σίγουρα δεν σας τιμά. Είναι καφρίλα κ ρίχνει το επίπεδο του φόρουμ. Ελπίζω να μην θιχτούν κάποιοι κ να το εκλάβουν ως συμβουλή.

Φίλε dark humour, μένω κ εγώ Πανόραμα (άμα θες σου το αποδεικνύω), κ σε συμβουλεύω να μην συμβουλεύεσαι την ενότητα ''Πισοδέρι'' διότι φιλοξενεί μη αντικειμενικές γνώμες (για προφανείς λόγους). Από κει κ πέρα, ξεκίνα δικό σου ποστ μια μέρα πριν ανέβεις π.χ. ''Να ανέβω αύριο επάνω;'', κ λάβε υπόψιν σου μόνο λίγες απόψεις...

Έχω ανέβει στο χ/κ 6 φορές φέτος κ έμεινα απλά ευχαριστημένος. Με χάλασε το στρώσιμο κ οι λίγες πέτρες. Εξυπηρέτηση νορμάλ, ουρές της πλάκας σε σχέση με άλλα χ/κ, κ νορμάλ τιμές(πάλι σε σχέση με τα άλλα).Όντως έχει κλαδάκια κάτω από το λιφτ αλλά κ τί έγινε; Ούτε στις πατούσες δεν φτάνουν.

Γιατρός δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκα. Κάνω σανίδα κ δε νομίζω να χρειαστώ ποτέ γιατρό, παρά μόνον ασθενοφόρο....

Αν μπορείς να πας Βασίλω(καλύτερα όχι Κυριακή) ή Βουλγαρία, πήγαινε αβλεπί. Αλλιώς, με την τώρα κατάσταση(χιόνι), προτίμησε Πισοδέρι.

Comment

Originally posted by Tutte
      7 μέρες ήμουνα πάνω, προχθές έφυγα. Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός από δύο μέρες κλειστή η Πισοδερίου. Κατά τα άλλα ούτε πέτρες είχε ούτε τρύπες με χώμα ακόμα και στο τέλος της Πισοδερίου που εκεί συνήθως εμφανίζονται πρώτα.
      Σε αυτο το μνμ αναφερομαι.
      Πεσ μου εσυ που αναφερεις τα προβληματα που ειχαν οι πιστες. Και η Πισοδεριου δεν ηταν δυο μερες κλειστη ηταν τις περισσοτερες μερες κλειστη (εγω ημουν 16 μερες πανω).

Αν θες το θεμα το τελειωνουμε γιατι δεν εχω καμια ορεξη να μαλωνω με κανεναν. Ισα ισα που μ' αρεσει να κανω καινουργιους φιλους.

Απλα προσωπικα σου ζηταω, οταν δινεις πληροφοριες για το βουνο να εισαι πιο συγκεκριμενος και να μην αρκεισαι σε φρασεις οπως ιδιαιτερο προβλημα" γιατι για τον καθενα μας υπαρχει διαφορετικο μετρο συγκρισης."
      εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Ο GIOBA κανει ενα λαθος για περισι ολοι κατακριναμε τους τοττιδες για την ενοιμερωση του χιονιου και το καναμε ακομα και φετος στην αρχη της σεζον θεμα και ειπαμε οτι θα διορθοθει.περα απο αυτο το προβλημα που οπως εχω ξανα γραψει οτι εγινε απο αμελεια και οχι με σκοπο γιατι ετσι και αλιως η καμερα περιση ηταν ανοιχτη και εδειχνε την κατασταση.οπωσ τους κατακριναμε και για τα πεδιλα στης ενοικιασεις και φετος πηραν καινουρια.οποτε δεν μπορεις να λες οτι δεν εχουμεπει τιποτα
        http://www.skafotexniki.gr
        http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

φιλε gioba δεν θα ειχα προβλημα αν η καινουρια διαχειρηση προσφερε καλητερες η εστω της ιδιες παροχες με πριν αντιθετα εχουν μειωθει και ανεβηκαν μονο οι τιμες εγω δεν θυμαμε καμια φορα επι τοττι να ειναι κλειστη καμια πιστα η να μην ειναι καλοπατημενες{στο θεμα πατημα εχουν βελτιωθει αρκετα}αλλα και παλι δεν ειναι οπως ηταν.ουτε θυμαμε να ρωτας οταν κοβεις καρτελακι ειναι ανοιχτη του πισοδεριου να σου λενε ειναι και οταν πας επανω να ειναι κλειστη τουλαχειστο μειωσε την καρτα 17 ευρω με του πισοδεριου κλειστη ειναι πολλα .Αυτες ειναι η ανστασης μου και νομιζω πως εχω δικιο
          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Originally posted by Agathos3
            φιλε gioba δεν θα ειχα προβλημα αν η καινουρια διαχειρηση προσφερε καλητερες η εστω της ιδιες παροχες με πριν αντιθετα εχουν μειωθει και ανεβηκαν μονο οι τιμες εγω δεν θυμαμε καμια φορα επι τοττι να ειναι κλειστη καμια πιστα η να μην ειναι καλοπατημενες{στο θεμα πατημα εχουν βελτιωθει αρκετα}αλλα και παλι δεν ειναι οπως ηταν.ουτε θυμαμε να ρωτας οταν κοβεις καρτελακι ειναι ανοιχτη του πισοδεριου να σου λενε ειναι και οταν πας επανω να ειναι κλειστη τουλαχειστο μειωσε την καρτα 17 ευρω με του πισοδεριου κλειστη ειναι πολλα .Αυτες ειναι η ανστασης μου και νομιζω πως εχω δικιο

Αυτό είναι σωστό, θα πρέπει να έχει μείωση στην κάρτα 20%-30% τουλάχιστον εάν είναι κλειστή η Πισοδερίου.

Σε μεγάλα χ/κ κέντρα που έχει πολλές πίστες το να κλείσουνε μία η δύο πίστες δεν επηρεάζει τις παροχές που πλήρωσε κάποιος δυσανάλογα. Αλλά στο Πισοδέρι και σε άλλα χιονοδρομικά στην Ελλάδα που έχουνε 2-3 βασικές πίστες μόνο το να κλείσει μία πίστα είναι σημαντικό.

Συγκεκριμένα θα ήταν καλύτερα η τιμή της κάρτας να αντιπροσωπεύει ευθέως την λειτουργία των λιφτ και των ρατράκ για το πάτημα. Εάν δεν λειτουργεί ένα λιφτ ή δεν πατήθηκε κάποια πίστα, τότε εφόσον το κόστος λειτουργίας είναι χαμηλότερο θα πρέπει και η κάρτα να είναι μειωμένη.

Comment

καπου ειδε το ονομα μου! απο καπια viki.ρε κοπελια μηπως δεν πηγες πισοδερι αλλα καπου αλλου?.περασες καλα λες!,που στο σαλε πινωντας καφε,γιατι η πιστες οχι χαλια.αλλα πιο χαλια και απο το χαλια.μηπως εισαι αυτη στο ταμιο του λιφτ!γιατι για να μας λες οτι περασες καλλα εκει πανω κατι δεν μου παει καλα.θελεις να μας πεις οτι ολη εμεις δεν βλεπουμε τα πατιματα,δεν βλεπουμε το οτι ειναι ενα μπαχαλο.πετρες παντου αλβανοι να πατανε τησ πιστεσ με πορτες και αλλα πολλα.οχι ρε ρε κοπελια ουτε χαζει ημαστε αλλα ουτε και ασχετει.συγνωμη που στην λεω αλλα δεν θα μου πεις οτι ολα ειναι καλλα εκει πανω,συγνωμη και παλι![i]."
              ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Μην συνδεετε το σελε του τοττι με το υπολοιπο χ/κ φετος.ρε σι tynne απο ποιον πλανητη ηρθες εχεις ξανα ερθει αλλες χρονιες στο πισοδερι γιατι απο οτι καταλαβα περισι πρεπει να ανεβηκες πρωτη φορα που δεν ειχε χιονι αμα αληθευη τοτες δεν μπορεις να εχεις αποψη για το βουνο ας βγει ενας που παει 3 η 4 χρονια εκει και ας μας πει αν η παροχες ειναι η ιδιες αντε γιατι μας την εχει δωση η καρτα ακομα 17 εχει με της παροχες να παραμενουν λιγοστες και εσυ μες λες αλλα εγω ξερω οτι δεν ευχαρηστιεμε το βουνο οπως αλλες χρονιες {tynne εντελως φιλικα ολα αυτα} οταν σου την λεει καποιος μην το επιτηθεσε προσβαλοντας τον για την ορθογραφια του μπορει τοσα να ξερει οπς και εγω κανω πολλα ορθογραφηκα λαθη αλλα εδω μπαινουμε για ενημερωση και οχι για καλληγραφια
                ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

ετσι ειναι φιλε αγαθο.υπαρχουν ατομα στο φορουμ που το μονο που κανουν ειναι να κρινουν ολους τους αλλους,για τα ορθογραφικα του λαθη,και αλοτε να προσπαθουν να μας αλαξουν γνωμη για το χαλι που υπαρχη στο πισοδερι.ΟΧΙ ρε παιδια μπωρη να κανουμε ορθογραφικα λαθη,αλλα βλεπουμε και ακουμε πολλυ καλα.και εκει πανω τιποτα δεν ειναι καλο!.και το χειροτερο ειναι οτι τιποτε δεν θα αλαξει μεχρι και το τελος.η σεζον χαθηκε αδοξα,οπως και αρχησε.
                  ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Working...
                  X