Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πήγε κανείς πάνω;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πήγε κανείς πάνω;

Αν κάποιος φίλος-φίλη πήγε στο χκ αυτές τις μέρες ας κάνει μια ενημέρωση, ύψος χιονιού, κατάσταση πιστών, διαδρομές κτλ. Επειδή έχω βαρεθει να διαβάζω για τα διοικητικά του χκ, θα παρακαλέσω όποιον μας ενημερώσει να περιοριστεί μόνο σε πληροφορίες.Ευχαριστώ

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
    Επέστρεψα απο 4ήμερο Βλάστη Κοζάνης για Πρωτοχρονιά. Στο Πισοδέρι πήγα το Σάββατο και την Κυριακή και μπορώ να πω πως το ευχαριστήθηκα. Όντως οι πίστες θα μπορούσαν να είναι καλύτερα πατημένες καθώς υπάρχουν μερικές πέτρες στην αρχή της κεντρικής και της περιφερειακής. Λόγω του ότι εκπαίδευα φίλους δεν πρόλαβα να δω την κατάσταση της πίστας Πισοδερίου. Έχω δει το Πισοδέρι σε καλύτερες στιγμές αλλά και σε χειρότερες (πέρυσι). Γενικά νομίζω οτι και με τις τελευταίες χιονοπτώσεις το Χ/Κ θα έρθει στα συγκαλά του, μαζί και οι νέοι διοικούντες σιγά σιγά. Μου έκαναν και πάλι κακή εντύπωση τα 17 ευρώ της κάρτας αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι και ο Τόττης αύξησε το ενοίκιο του εξοπλισμού επίσης στα 17 ευρώ...το ένα χέρι νίβει το άλλο.

Γιάννης

Comment

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ Η ΠΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ....ΤΣΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 17 ΕΥΡΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΚΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΤΗ Ε!ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΒΕΛΤΙΟΣΕ ΤΟΝ ΕΞΩΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ
      ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

αλαξε ρε παιδια τα παλια τα σκι και εφερε κανουρια ολοι παραπονιοταν και ειχαν δικιο για εκεινα τα πεδιλα που τα ειχαν αφηση οι γερμανοι στην οποισθωχοριση, τουλαχιστον αναβαθμισαν τα πεδιλα και μετα ανεβασαν της τιμες αν και νομιζω οτι ειναι η περσινες τιμες μετα της γιορτες πεφτει στα 15, μηπως ο φιλοσ τελευταια φοορα που τα νοικιασε ηταν πριν τησ γιορτερς
        http://www.skafotexniki.gr
        http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Η ΝΕΤ στην εκπομπή της Τσαπανίδου είχε ζωντανή σύνδεση με το χκ. Όλα έδειχναν κανονικά και το τοπίο όπως πάντα τέλειο.Είχε αρκετό κόσμο και πολύ καλό χιόνι στις πίστες όπως διέκρινα απο την τηλεόραση.Μήπως τελικά οι γκρίνιες ορισμένων φίλων στο φόρουμ είναι λίγο υπερβολικές αλλά και σκοπιμες καποιες φορές.Λέω...μήπως..;;;;

Comment

Μετά από 7 μέρες Πισοδέρι.

Χιονι αφθονο, χιονιζε επι δυο μερες σχεδον ολη μερα και καλες θερμοκρασιες για να το συντηρηση.

Πατημα πιστων, μετριο και θα μπορουσε να ειναι καλυτερο. Η μεγαλη πιστα Πισοδεριου τις τελευταιες 3 μερες κλειστη αδικαιολογητα, λαμβανοντας υποψη το χιονι που εριξε. Το προσωπικο εδινε ψευτικες δικαιολογιες για σφοδρα ανεμοσουρια" ?? Προσωπικα το χαρηκα εφοσον ειχα την ευκαιρια να κατεβω ολη την πιστα με την σανιδα με σχεδον ενα μετρο χιονι τελειως απατητο απο κανεναν! ισως η καλυτερη κατεβασια που εχω κανει εως τωρα, οπου βεβαια μετα επρεπε να περπατησω πισω στο χ/κ με τα ποδια...

Προσωπικο, μια χαρα γενικως. αρκετα ευγενικοι.

Σε γενικες γραμμες ητανε καλα, ασχετως με οτι γραφεται για την καινουρια διοικηση. Το μονο ουσιαστικα αρνητικο ητανε η κλειστη πιστα Πισοδεριου, που μαλλον οφειλετε στην ελειψη ρατρακ. Εαν οντως απεκτησε η νεα διοικηση νεο ρατρακ ελπιζω να διορθωθει. Παντως και με την παλαια διοικηση που ειχε αρκετα ρατρακ παρουσιαζοταν παρομοιο προβλημα καποιες φορες που δεν την πατουσαν και την κρατουσαν κλειστη, επειδη δεν ειχε πολυ κοσμο το χ/κ.

Υπαρχει οντως καποια "κοντρα" μεταξυ του Τοττη και της νεας διοικησης παντως. Ενα πρωι καποιος ειχε παει και ειχε φραξει τον δασικο με εναν ογκο χιονιου (που μονο ρατρακ θα μπορουσε να το κανει) στην αρχη του, κοντα στην κορυφη. Μετα απο καποια ωρα περασε το ρατρακ του Τορτογκα και το ανοιξε.
            "

Comment

παιδια?
              θελουμε να ανεβουμε αυριο (κυριακη) πισοδερι.
              απο τον τυττε δεν εβγαλα ακρη. προφανως μιλουσε για σνοουμπορντ. εμεις κανουμε σκι..
              αν παμε αυριο θα εχει τιποτα πατημενο ή θα κανουμε σλαλομ αναμεσα στον αχταρμα??
              τα σκι που εχουμε ειναι μονο πιστας. αξιζει τον κοπο ή θα παμε τζαμπα??

υ.γ. αγαθε?
              καλη χρονια ρε!
              ελα ρε συ αδερφε να ανταλλαξουμε κινητα να μας λες καμια πληροφορια online [i]"
              ATOMIC SL11 / GS11 (Atomic Racing Department). ATOMIC C 9 PULS

Comment

Originally posted by dark_humour
                παιδια?
                θελουμε να ανεβουμε αυριο (κυριακη) πισοδερι.
                απο τον τυττε δεν εβγαλα ακρη. προφανως μιλουσε για σνοουμπορντ. εμεις κανουμε σκι..
                αν παμε αυριο θα εχει τιποτα πατημενο ή θα κανουμε σλαλομ αναμεσα στον αχταρμα??
                τα σκι που εχουμε ειναι μονο πιστας. αξιζει τον κοπο ή θα παμε τζαμπα??

υ.γ. αγαθε?
                καλη χρονια ρε!
                ελα ρε συ αδερφε να ανταλλαξουμε κινητα να μας λες καμια πληροφορια online [i]
                πως ήταν επάνω σήμερα;"

Comment

Σημερα ανεβηκα πανω κατα τις 9:30 μαζι με την κοπελια μου για να κανουμε σκι. Κατεβαινοντας απο το αμαξι βλεποντας το βουνο ο καθενας μπορουσε να καταλαβει οτι ειχε αερα μετα τον 13 πυλωνα.
                  Πηγαινοντας στο λιφτ μπροστα μου ηταν ενας κυριος και εκανε με το ρολόι 5' να παρει 2 καρτες, εγω ημουν τυχερος εκανα μονο 4' για τις ιδιες καρτες.
                  Πλησιαζοντας στο καρεκλακι για να ανεβουμε ρωταω τον λιφτιερη, τι αερα εχει πανω??? και λαμβανω απο το προσωπο του αμηχανια. 2η ερωτηση μου τι αερα εχει πανω??? μου λεει ο τυπος, δεν ξερω ποσο αλλα εχει. Ναι ρε φιλε με βοηθησες πολυ απο την ωρα που κατεβηκα απο το αμαξι καταλαβα οτι ειχε αερα αλλα το θεμα ειναι οτι ηθελα να ξερω ποσο αερα ειχε.

Φτανοντας στην κορυφη κατεβαινω απο το καρεκλακι και αφου κουνουσα χερια ποδια επι ενα λεπτο εξω για να με δουν οι 2 λιφτιεριδες που ηταν μεσα στην ζεστουλα οταν με ειδαν μου εκαναν νοηματα απο μεσα τι θελω να τους ρωτησω <<μαλλον νομιζαν οτι ηθελα να τους καλεσω για καφε>> τους ρωταω αν ειναι ανοιχτο το πρωτο κομματι του δασικου επειδη ηθελα να αποφυγω το πρωτο κομματι της περιφερειακης. Ναι μου λεει ανοιχτο ειναι!!! Αντε καλα λεω, κατεβαινοντας απο την ομιχλη δεν εβλεπα στα 2 μετρα σε καποια στιγμη επειδη ξερω τις πιστες συνειδητοποιω οτι εχω περασει την στροφη για δασικο και κατεβαινω για πισοδερι. βγαζουμε τασκι και αντε πισω με τα ποδια για κανα 6 μετρα για να βρω τον δρομο του δασικου. Στο περιπου το βρηκα και ξεκινησαμε να κατεβαινουμε. Αν δεν ηξερα τοσο καλα την πιστα και το μερος γενικα σας υπογραφω οτι θα ειχαμε χαθει και θα βγαιναμε ή στο Ανταρτικο ή στο Πισοδερι.
                  Μετα απο την ταλαιπωρια μπηκαμε στην περιφερειακη, απο τα 5 πατηματα που μπορεις με το ρατρακ ειχαν κανει μονο τα 3.
                  Γενικα υπηρχαν προληματα στα αποτομα κομματια και απο την εμπειρια μου στο βουνο σαν διαβεβαιω οτι αυτο ειναι λογω απειριας στις πιστες απο τους χειρηστες στα ρατρακ.

Οπως καταλαβατε κυριοι παλι καλα που ηξερα το βουνο αλλιως σημερα θα βλεπατε στις ειδησεις την ΕΜΑΚ να με ψαχνει. Το λιφτ του Πισοδεριου ανοιξε στις 10:30 νομιζω και δεν καταλαβαινω τον λογο.

Συγνωμη για το κατεβατω που εγραψα αλλα πιστευω πως επρεπε να τα αναφερω. Συνεβησαν και αλλα τραγικα δεν τα εγραψα ολα.
                  Edited by: vlaxos
                  εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Εχθες ηρθε ενας πελατης στις ενοικιασεις και ηταν εξαλλος. Στην αρχη επειδη νομιζε οτι την λειτουργια των λιφτ την εχει ο Τοττης με εκραζε εμενα, οταν του εξηγησα ποιος ειναι υπευθυνος καθησε και συζητησαμε.
                    Ο κυριος επαθε το εξης. Εκοψε καρτες για τα λιφτ, γι΄αυτον και για τον γιο του για να παει να τον μαθει σκι στα πιατακια. Μολις εκανε μια κατεβασια ο λιφτιερης στο πιατακι σταματησε το λιφτ και τους ειπε πως δεν μπορει να λειτουργησει αλλο επειδη υπαρχει κινδυνος να κοπει το συρματοσχοινο. Τοσα χρονια δουλευω στο Χ/Κ και δεν κοπηκε ποτε κανενα συρματοσχοινο και τωρα που ηρθαν τα παιδια του Τορτοκα ολα τα λιφτ εχουν προβληματα. Περσι ετυχε σκηνικο να εκτροχιαστει το συρματοσχοινο στο πιατακι και οι συναδελφοι μου αποκατεστησαν την βλαβη σε μιση ωρα.
                    Ρε παιδια-Λιφτιεριδες τι νομιζετε οτι ο κοσμος ειναι χαζος??? Για μα@@@κες μας περνατε???
                    Αυτο το σκηνικο με τα πιατακι γινοταν επι 4 μερες συνεχομενα, ξεκινουσε να δουλευει κανονικα το πρωι και μολις ο λιφτιερης κουραζοταν κατα τη μια το μεσημερι το εκλεινε και εφευγε.
                    Ειστε απαραδεκτος μ.Τορτοκα ανεβασες τις τιμες και το μονο που εκανες ειναι.
                    1) Κακοπατημενες πιστες.
                    2)Το λιφτ Πισοδεριου δουλεψε μονο 2 μερες μεσα στις γιορτες.
                    3)Το πιατακι εκλεινε λογο κουρασης του λιφτιερη.
                    4)Κατηργησες το νυχτερινο σκι που με τοσο κοπο αποκτησαμε.
                    5)Εφερες γιατρο στο βουνο αφου πρωτα εφαγες της μηνυσεις σου.
                    Δεν περιγραφω αλλο.
                    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

ρε παιδιά έλεος με την προπαγάνδα, έχει καταντήσει βαρετό πλέον

Comment

Γιατι ρε φιλαρακη ψεματα λεμε ποτα μα ποτε δεν πηγα σκ και οι πιστες να ειναι κλειστες η να μην ηταν καλοπατημενες και η μονες φορες που ο τοττις δεν δουλευε του πισοδεριου ηταν της καθηερινεσς καμια φορα οταν ειχε το πολυ καμια 40αρια σκιερ πηγες ποτε καμια φορα πες μας σαβατοκυριακο και ηταν κλειστη καμια πιστα με την παλια διαχειρηση του χ/κ η οι πιστες δεν ηταν καλοπατημενες. μπορω να πω οτι το πατημα τους εχει βελτιωθει αλλα και παλυ δεν συγκρινετε με αυτο που ειχαμε.το προβλημα το δικο μου ειναι οτι ανελαβανε και καλα το χ/κ γιατι με τον τοττι οπως λενε ειχε μεινη στασιμο και μεχρι τωρα εχουν λιγοτερες παροχες ακομα και το βραδυνο το δουλεψανε για λιγο και μονο για 1:45 λεπτα ελεος δηλαδη γιατρο φερανε μετα απο 2 εβδομεδες και αν φερανε ρατρακ καθε σκ που παω απο εβδομαδα ερχεται το καινουριο του πισοδεριου παραδοξος μαζευει ολο αναμοσουρια καινουριο αυτο, η καρτες ανεβηκαν και εσυ μας λες οτι κανουμε προπαγανδα ασε μας ρε φιλε
                        ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

dyrk humor στειλε μυνημα σε μενα μεσω του φορουμ το κιν σου και θα σε παρω τηλ
                          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

οντος ετσι ειναι παιδια,τιμες πανω παροχες[i]μαλλον ο φιλος εχει να ανεβει παρα πολυ καιρο στο πισοδερι.οσο για το πιατακι οντοσ ετσι εγιναν τα πραγματα κατα γραμμα οπωσ τα ειπε ο βλαχος,το θεμα ειναι οτι το χιονι που ηταν αρκετο καταστραφηκε.η πετρες και το χωμα βασιλεβουν στης πιστες,αν πιστευεις οτι και αυτο ειναι προπαγανδα ανεβα πισοδερι και δεσ το μονοσ σου φιλε μου."
                            ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

7 μέρες ήμουνα πάνω, προχθές έφυγα. Κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός από δύο μέρες κλειστή η Πισοδερίου και τα πριόνια από το πρωί ώς το βράδυ στο σαλέ με τέρμα την ένταση που σου έπαιρνε τα μυαλά. Κατά τα άλλα ούτε πέτρες είχε ούτε τρύπες με χώμα ακόμα και στο τέλος της Πισοδερίου που εκεί συνήθως εμφανίζονται πρώτα.

Σε σχέση με Βασίλω, 3-5 κτλ. μια χαρά είναι

Comment

Working...
                              X