Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Σημερα μετα από αρκετο καιρο βρηκα το χρονο να κατεβω στο χωριο μου..
    Ξεκινησα στις 7 από Ζωγραφου με 5 βαθμους.....αισθηση μου εκανε οτι στον Ασπροπυργο σε μηδενικο υψομετρο η τ ηταν +1 απο αναστροφη.
    Κατα τις 9 μετα το Μεγα Σπηλαιο προς Καλαβρυτα η τ εφτασε -7 και τα παντα ηταν ασπρα απο τον παγο(σε μερη ανηλιαγα κρατησε ολη τη μερα).

<a href=http://imageshack.us/" target="_blank"></A>

Στο δρομο για το χκΚ εκανα την καθιερωμενη μου σταση στο μερος οπου αρκετοι συγγενεις που δεν γνωρισα ποτε δολοφονηθηκαν το 1943 απο τους Γερμανους,στον Τοπο Θυσιας.

Αποψη του χωριου απο τον τοπο θυσιας

Οσο ανεβαινα για το χιονοδρομικο η τ ανεβαινε και ετσι στα 1700μ στη βαση η τ ητανε -2
    Ακολουθουν φωτο απο το χκ στο οποιο το χιονι είναι πλεον οριακό για χιονοδρομια

Ο Χελμος οπως φαινεται απο το Σκεπαστό,το κοντινοτερο χωριο στα Καλαβρυτα

Δυστυχως λογω προβληματος στο ποδι μου δεν μπορεσα να κανω σκι αλλα το ξεχασα αμεσως μολις κατεβηκα στο σπιτι μου στο χωριο που με περιμενε το αρνακι με πατατες στο φουρνο και το κρασακι παραγωγης μας....

"

ΤΟ ΗΠΙΕΣ ΟΛΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ

Comment

Εχω αφησει κι αλλο .... την επομενη φορά που θα κατεβεις ριξε pm μηπως κατεβω να σου δωσω και εσενα λιγο να πνιξεις τον πονο σου για την ομαδα σου..

Comment

<a name=304796"></a> ΧΕΛΜΟΣ σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τις υπεροχες φωτο σου.
        Αληθεια ειναι τοσο οριακο το χιονι οπως λες??Δηλαδη ρωταω γιατι σκεφτομαι απο τελος αυτης της εβδομαδας και νεου πλεον χρονου να ριξω μια κατεβασια...
        "

Comment

...φοβερές οι photos, ΧΕΛΜΟΣ"...
          ...πάντα τέτοια...και ακόμα καλύτερα...
          ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους, με υγεία και ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας... "
          It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

Originally posted by Horizons
            <a name=304796"></a> ΧΕΛΜΟΣ σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τις υπεροχες φωτο σου.
            Αληθεια ειναι τοσο οριακο το χιονι οπως λες??Δηλαδη ρωταω γιατι σκεφτομαι απο τελος αυτης της εβδομαδας και νεου πλεον χρονου να ριξω μια κατεβασια...
            Ναι είναι οριακα...ΑΛΛΑ απο απόψε θα βαλει φρεσκο χιονι και πιστευω δεν θα εχεις προβλημα.
            "

Comment

τελικα μπηκε νεο χιονι?

Comment

Λιγο.....[i]"

Comment

μία ερώτηση!

η βάρκα που γράφει κουφονησια, ειναι μηπως η ίδια που ηταν για χρονια στο καμπινγκ στα κουφονησια; και αν ναι παιζει καποια ιστορια και την πηγαν εκει πανω;

Comment

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΚ- ΝΙΚ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΕΡΤΕΖΗ <ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΠΟΥΛΑ>ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Comment

Χελμος πολυ ωραιες φωτογραφιες μπραβο.[i]"

Comment

Την Κυριακη 21-12-08 η εκπομπη τηs ΕΤ3 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ειναι αφιερωμενη ατα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. θα παρουσιασει ενδιαφεροντα πραγματα για την ιστορικη αυτη πολη επισηs θα γινει αναφορα στο αγαπημενο μαs ΧΚ

Comment

Originally posted by andriotis
                          Την Κυριακη 21-12-08 η εκπομπη τηs ΕΤ3 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ειναι αφιερωμενη ατα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. θα παρουσιασει ενδιαφεροντα πραγματα για την ιστορικη αυτη πολη επισηs θα γινει αναφορα στο αγαπημενο μαs ΧΚ
                          Την προηγουμενη ΚΥΡΙΑΚΗ στιs 14/12/08 η εκπομπη ηταν αφιερωμενη στα ΜΑΖΕΙΚΑ Τα ΜΑΖΕΙΚΑ ειναι το πιο μεγαλο χωριο κοντα στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑEdited by: andriotis

Comment

Την προηγουμενη ΚΥΡΙΑΚΗ στιs 14/12/08 η εκπομπη ηταν αφιερωμενη στα ΜΑΖΕΙΚΑ Τα ΜΑΖΕΙΚΑ ειναι το πιο μεγαλο χωριο κοντα στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Ετσι....Μαζεικα=Κλειτορια για τους μη ντοπιους!

Comment

Για να μην πιανομαστε κοροιδα με το θεμα τηs βενζινηs στα καλαβρυτα ανοιξε καινουργιο βενζιναδικο BP 1χιλ απο τα καλαβρυτα στο δρομο προs την πατρα Κυριακη 18/1/09 ενδηκτικεs τιμεs BP 0.85 ολα τα αλλα 0,95-0,96

Comment

Working...
                              X