ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΣΤΟ ΧΚ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΚ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. ΠΕΡΣΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Collapse
X
-
ΦΙΛΕ ΤΑΖΖ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΙΦΤ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Χ/Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ 17 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΟΣΟ ΧΑΣΙΣΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟΣΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΤΟΣΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
-
οπως ειπα θα γραφω στα στραβα και τα παραξενα που θα βλεπω στο συμπαθητικο πισοδερι 1 το νεο αρατρακ αποτελιτε απο 4 ατομα που το σαββατο το πρωι προσπαθουσανε κατεβαινωντας την κεντρικη στα πλαγια να σπασουνε το τειχιο απο το ενα και μοναδικο πατημα που ειχανε κανει απο το βραδυ η υπολειπη πιστα γυαλι οπως στα 3/5 παλαιωτερα για φετος δεν ξερω 2 στου πισοδεριου ιδια γ ευση και για φιναλε μια τεραστια κοτρονα στο τελος της πιστας στο μοναδικο σημειο που ειχε χιονι 3 το λιφτ του πισοδεριου σερνοτανε στην μιση ταχητητα πο οτι μπορει να παει σε ερωτηση μου μου απαντησαν οτι το εχουν τερμα ψεματα λενε γιατι η διαδρομη ηταν 13 λεπτα και φτασαμε να την κανουμε 24 και η τιμη σινεχιζει 17 ευρω για τα 2 πρωτα τα εχω φωτογραφισει αλλα δεν ξερω πως να της περασω στο φορουμ οποιος ξερει ας με πει γιατι ειναι ξεπερασμενη η ηλικια μου και δεν το εχω ψαξειhttp://www.skafotexniki.gr
ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ
Comment
-
Διαβάζω με ενδιαφέρον τις συζητήσεις στο forum. Δεν θα ήθελα να μπω στο τρυπάκι" της σύγκρισης με το παρελθόν. Εξάλλου όλοι μας κάθε χρόνο προσδοκούμε "το καλύτερο" συγκριτικά με πέρυσι και φυσικά θα θέλαμε κάθε φορά που ανεβαίνουμε στο βουνό να περνάμε καλά και να ευχαριστιόμαστε σκι.
Για να γίνει όμως αυτό, είναι απαραίτητο ο επιχειρηματικός ανταγωνισμός που αναπτύσσεται να μας προσφέρει καλύτερες παροχές με το χαμηλότερο κόστος.
Λυπάμαι όμως που αυτό δεν συμβαίνει.
Το συμπέρασμα αυτό θεωρώ ότι είναι κοινό για όσους από εμάς ανεβαίνουμε συστηματικά στο Χ/Κ.
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η σχέση τιμής της κάρτας με την παροχή που μας δίνουν είναι δυσανάλογη.
Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η λειτουργία των lift είναι ικανοποιητική.
Κανείς δεν μπορεί να πεί ότι οι πίστες είναι καλοπατημένες (με εξαίρεση ίσως το τελευταίο Σ/Κ).
Τα ρατράκ που σε τρακάρανε σε κάποια στροφή του δασικού. Η νωχελικότητα των λιφτιέρηδων που κρύβονται στα φυλάκια και δεν σου δίνουν πληροφορίες. Τα χαλασμένα πιατάκια και baby lift. Η πρωτοφανής χαμηλή ταχύτητα της καρέκλας του πισοδερίου. Όλα αυτά είναι γεγονότα που δεν χρειάζεται να αποδειχθούν.
Όπως επίσης η βελτίωση που υπήρχε το τελευταίο Σ/Κ ήταν φανερή.
Βέβαια, νομίζω ότι ο πολυτιμός χρόνος που χάθηκε για το χιόνι, θα μας κοστίσει την επόμενη περίοδο.
Πάντως από όλους εμάς απομένει να λέμε τα στραβά με το όνομα τους για να τα διορθώνουν.
"
Comment
-
[i]mpravo file p les t pragmata m t onoma tous..!!!
ontws t exoun xeftilisei m ts times k tn anadiorganwsh ts....
eleos pia....einai dunaton n dineis 30 eurw stn parnasso k n einai mes tn petra.??
eleos!
"oi pagetwnes epekteinontai!!
epitelous erxetai h epoxh twn pagetonwn!!wra na 8aftoumai sto xioni!
Comment

Comment