Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 'Η ΑΠΛΗ ΑΜΕΛΕΙΑ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μπορω να ειμαι κακος αλλα να τι ειδα στις 23-12

1) μονο δυο ατομα στα εκδοτηρια που δουλευαν πολυ αργα, λες και ηταν σε καφετερια

2) εντελως απαραδεκτο το σαλε και το ρεστοραντ που ειχε γινει καπνιστηριο. Εμπαινες και δεν μπορουσες να αναπνευσεις ενω καπνιζαν ως και διπλα απο το χωρο ετοιμασιας του φαγητου, δηλαδη να φας μακαρονια με γευση νικοτινης. Που ειναι οι κανονες υγιεινης; Γιατι επιτρεπεται το καπνισμα σε ενα τετοιο χωρο; Ασε που πηρα hot dog, το πληρωσα και οταν εφτασα στο μαγειρα μου ειπε οτι τελειωσε κ να παρω κατι αλλο

3) Τιμες, 3,5 ευρω μια κοκα κολα, πολλα δεν ειναι;

4) Συμπεριφορα σκιερ, απο το κλασικο που αφηνουν το φραπε οπουν να ειναι, ως το μπουκαλι μπυρας που βρικα στο πανω σαλε πανω στην πιστα. Γιατι κανενας ελεγχος; δεν μπορεις να τους διωξεις και να μην ξαπανπατισουν για κανα χρονο; Μην πω για το θεικο που ανεβεναν την συρομενη με το τσιγαρο στο χερι κ μετα με ιποτικο τροπο το πεταγαν στο απεραντο τασακι!

5) Οι τουαλετες...ωθομανικες αν δεν κανω λαθος, ειχα να τις δω απο το στρατο.

6)Ενοικιαση σκι...χαος...χαμος....ασε που αφησα καπου το μπατον και δεν το βρηκα μετα και μου λεει ενας απο την σχολη παρε οποιο να ειναι, ολα δικα μας ειναι" και που ξερεις αν ειναι ολα υπο ενοικιαση ή όχι;

7) συμπεριφορα...διχως να θελω να αρχισω καμια κοντρα, δεν ειδα να σεβονται ουρες, πολλους καγκουρες, snowmobile οπου να ειναι και αλλα απαρακδεκτα...

συμπερασμα...δεν ξαναπαω.
    "

Comment

Originally posted by amateur11
      Μπορω να ειμαι κακος αλλα να τι ειδα στις 23-12

1) μονο δυο ατομα στα εκδοτηρια που δουλευαν πολυ αργα, λες και ηταν σε καφετερια

2) εντελως απαραδεκτο το σαλε και το ρεστοραντ που ειχε γινει καπνιστηριο. Εμπαινες και δεν μπορουσες να αναπνευσεις ενω καπνιζαν ως και διπλα απο το χωρο ετοιμασιας του φαγητου, δηλαδη να φας μακαρονια με γευση νικοτινης. Που ειναι οι κανονες υγιεινης; Γιατι επιτρεπεται το καπνισμα σε ενα τετοιο χωρο; Ασε που πηρα hot dog, το πληρωσα και οταν εφτασα στο μαγειρα μου ειπε οτι τελειωσε κ να παρω κατι αλλο

3) Τιμες, 3,5 ευρω μια κοκα κολα, πολλα δεν ειναι;

4) Συμπεριφορα σκιερ, απο το κλασικο που αφηνουν το φραπε οπουν να ειναι, ως το μπουκαλι μπυρας που βρικα στο πανω σαλε πανω στην πιστα. Γιατι κανενας ελεγχος; δεν μπορεις να τους διωξεις και να μην ξαπανπατισουν για κανα χρονο; Μην πω για το θεικο που ανεβεναν την συρομενη με το τσιγαρο στο χερι κ μετα με ιποτικο τροπο το πεταγαν στο απεραντο τασακι!

5) Οι τουαλετες...ωθομανικες αν δεν κανω λαθος, ειχα να τις δω απο το στρατο.

6)Ενοικιαση σκι...χαος...χαμος....ασε που αφησα καπου το μπατον και δεν το βρηκα μετα και μου λεει ενας απο την σχολη παρε οποιο να ειναι, ολα δικα μας ειναι" και που ξερεις αν ειναι ολα υπο ενοικιαση ή όχι;

7) συμπεριφορα...διχως να θελω να αρχισω καμια κοντρα, δεν ειδα να σεβονται ουρες, πολλους καγκουρες, snowmobile οπου να ειναι και αλλα απαρακδεκτα...

συμπερασμα...δεν ξαναπαω.
      φιλε amateur11, και εγω επεσημανα καποια κακως κειμενα για κεινες τις μερες αλλα τελικα δεν αφησα κανεναν να μου χαλασει την διαθεση.
      νομιζω οτι θα πρεπε να σου φτανει το οτι εσυ σκεφτεσαι σωστα και να μην ασχολεισαι με την κακη συμπεριφορα καποιων που ουτως 'η αλλως ειναι δεδομενη στην εποχη μας..
      και στην τελικη,τοοοση διαδρομη εκανες για να φτασεις εκει οπως και εγω..
      δεν νομιζω να πηγες για το σαλε 'η το ρεστοραν...
      το βουνο ειναι αυτο που σε ελκυει...

οποτε μην χαλιεσαι..ημουν και εγω εκει στις 23/12 και οντως φανηκαν οι αδυναμιες του χ/κ καιμακτσαλαν για την εξυπηρετηση μεγαλου ογκου κοσμου..

το βουνο ομως δεν χανει απο την μαγεια του...
      "

Comment

το βουνο μια χαρα ειναι, δεν λεω αλλα σκεψου να πεσεις με το σκι σου πανω σε ενα μπουκαλι μπυρας στην μεση της πιστας. Ελπιζω πως οι υπευθυνοι θα κανουν αλλαγες.

Comment

το βουνο μια χαρα ειναι, δεν λεω αλλα σκεψου να πεσεις με το σκι σου πανω σε ενα μπουκαλι μπυρας στην μεση της πιστας. Ελπιζω πως οι υπευθυνοι θα κανουν αλλαγες.
          εγω παντως που βρηκα 2 μπουκαλακια απο νερο στα απατητα δεξια της πιστας τα πηρα μαζι μου και κατεβαινοντας τα πεταξα στο snowbar..
          ετσι..για να δωσω το καλο παραδειγμα.

Comment

και εγω το ιδιο εκανα, το 8εμα ειναι οτι δεν πρεπει να το κανουμε εμεις αυτο αλλα οι υπευθυνοι τοι Χ.Κ. οπως και να δωσουν να καταλαβουν οτι οποιος αφηνει σκουπιδια ή καπνιζει οπου να ειναι δεν θα ξαναπατησει

Comment

7) συμπεριφορα... πολλους καγκουρες
              λεγοντας 'καγκουρες',ποιους εννοεις??τους δηθεν trendy?τους ψευτο emo?'η μηπως καποιους νεοπλουτους που εχουν αναγαγει την χιονοδρομια σε στυλ και γκλαμουρια??

ολοι εχουν δικαιωμα στο βουνο και την φυση ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥΣ![i]
              "

Comment

καγκουρες για μενα ειναι ο καθε τυπος που εχει γραμμενα στα @@ του την νομιμοτητα, απο τον τυπο που οδηγα το καθε πειραγμενο τενεκε ως αυτο που παει πανω για να πει καφε και να τον πεταξει οπου βρει.

Comment

καγκουρες για μενα ειναι ο καθε τυπος που εχει γραμμενα στα @@ του την νομιμοτητα, απο τον τυπο που οδηγα το καθε πειραγμενο τενεκε ως αυτο που παει πανω για να πει καφε και να τον πεταξει οπου βρει.
                  +1 και απο μενα τοτε!![i]
                  καλη χρονια να εχεις.
                  "

Comment

Και σε σενα!

Comment

Αν εχεις καλη διαθεση ολα κυλουν ομαλα και ολα ωραια....

Ενταξει κ εγω μελανιασα την ουριτσα μου προχτες για εναν καγκουρα που πεταχτικε μπροστα μου και επεσε φαρδης πλατης... Αποτελεσμα: χτυπησα εγω για να μην κομματιαστει αυτος κατω απο το σανιδι μου....

Γιαυτο ρε παιδια το βουνο τις αργιες ειναι για χαβαλε και χαλαρα περισσοτερο...
                      για να αθληθουμε, παμε ολοι τις καθημερινες....!!!
                      Riding for a livin...

Comment

ΦΙΛΕ AMATOUR ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΞΩ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΙΛΕ BURTON..... ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ......ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΝΩΝ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ...... ΤΟ ΣΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΩ......ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝ.....ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΧΟΜΠΙ....ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ......ΝΑ ΞΕΔΩΣΩ....ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ......ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΛΟΙΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ....!!!!!ΝΑΙ ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒ/ΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ......ΧΑΛΑΡΑ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ!!![i]"
                        ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                        fotini_kostoglou@yahoo.gr
                        Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by beauty

ΦΙΛΕ AMATOUR ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΞΩ.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΙΛΕ BURTON..... ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ......ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΝΩΝ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ...... ΤΟ ΣΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΩ......ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝ.....ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΧΟΜΠΙ....ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ......ΝΑ ΞΕΔΩΣΩ....ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ......ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΛΟΙΠΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ....!!!!!ΝΑΙ ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒ/ΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ......ΧΑΛΑΡΑ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ!!![i]height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink">
                          Πολύ σωστα τα λές φίλε μου."

Comment

Να συμπληρώσω και για σήμερα ένα παράπονο. Την ώρα που όλο το Χ/Κ είχε σκεπαστεί από πυκνή ομίχλη και η Κρέμαση είχε ήλιο και καλό χιόνι, την έκλεισαν στις 15.10. Έλεος

Comment

Originally posted by beauty

ΝΑΙ ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒ/ΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ......ΧΑΛΑΡΑ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.....!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ!!![i]
                              παντως εγω λογω δουλειας ανεβηκα το 5μερο των χριστουγεννων και επειδη η κοπελα μου ειναι σε πιο χαμηλο επιπεδο απο μενα(δυστυχως) και δεν ακολουθουσε με τον ιδιο ρυθμο ηταν αναποφευκτο να κανω περισσοτερες κατεβασιες.
                              οφειλω να πω οτι στα lift εκανα πολυ καλες γνωριμιες με χιονοδρομους καθε ηλικιας και ευτυχως ηταν ολοι πολυ ευγενικοι!(μαλλον επεσα στις εξαιρεσεις...) με καποιους απο τους οποιους καναμε και πολυ καλα rides ΜΑΖΙ!!και μιλαμε για ανθρωπους skier και snowboarder απο 20 μεχρι και 56 ετων(ειδικα ο τελευταιος ηταν αρκετα καλος carver).

ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ(14 ΕΤΩΝ)με το καλο σας σκι και ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟ BURTON BULLET

"

Comment

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΗ ΦΙΛΕ SS HMMY......ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΟΜΙΧΛΗ ΕΣΥ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΗ ???.....ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟΣ.....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΧΑΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ???ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ???ΝΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ......!!! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ...ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!
                                ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                                fotini_kostoglou@yahoo.gr
                                Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Working...
                                X