Μολις αφησεις και το δευτερο πιατακι και εισαι στην κορυφη πας δεξια και το μονοπατι που εχει σε οδηγει στο λουκι και κατ'επεκταση στον παραδεισο.......
Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.K. 3-5 Πηγάδια
Collapse
X
-
την κυριακη ήταν πολυ ωραία και παρολο που ειχε κοσμο εκανες μια χαρα στα 3 και 4 με το λούκι σε τελεια κατάσταση.Σημερα αλλη μια τελεια μερα με λιακαδα και καθολου κοσμο με αριστοτελη αριστα πατημενο(ιδιαιτερα το πανω μερος μεχρι την εισοδο για παραδεισο)....μπορει να ειναι λιγο παγωμενο το χιονι το πρωι,αλλα αν δεν το παγωσει το βραδυ πωσ θα το κρατησει ρε παιδια???ολο παραπονα ησαστε...
ελπιζω να ειναι το ιδιο καλα και αυριο...
Comment
-
Το χιόνι ,τη Κυριακή, στις πίστες είναι σίγουρα πάνω από μισό μέτρο.Στον Αριστοτέλη έχει κ σημεία δίπλα στα κανόνια που είναι κ 1μ.
Στην παιδική έχει χαθεί πολύ χιόνι.Πάνω δεν βγήκε ούτε μια πέτρα.
Εκτός από το τεχνιτό ,που έχει πέσει αρκετό στις πίστες ,στη τελευταία κακοκαιρία ,στισ 12-14 Φεβρ. ,τα Πηγάδια κ το Σέλι ευνοήθηκαν κ έφαγαν διπλάσιες ποσότητες χιονιού από Καιμάκ.www.vermiobees.blogspot.com
Comment
-
Το καιμακ λιγοτερο χιονι απο το σελιιιι?????? [i] Εισαι σιγουρος φιλε μου????!!!!!!!!!!!! Και μη μου πεις οτι ειναι συμπερασμα απο τους ποντους που δινουν στο forum.....?????? γιατι θα τρελαθωωωω!!!"...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
Οι πίστες του Καιμάκ σίγουρα έχουνε πολύ χιόνι και μην ξεγελιέστε με την κάμερα που μπορεί να δείχνει γυμνά βράχια. Αυτά είναι λόγω αέρα και το γνωρίζω πολύ καλά.
Μία ερώτηση στους φαν των 3-5. Έχει τύχει καθόλου χρονιές να ειναι ανοιχτό το ΧΚ μετά τις 17/4 με αξιοπρεπές χιόνι?? Ρωτάω γιατί θα κατέβω Ελλάδα τότε και θα ήθελα παααρα πολύ να πάω 3-5 μετά απο 2χρόνια ξανά.Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
Beauty αν διάβασες καλά το post μου ,είπα πως στη τελευταία κακοκαιρία τα Πηγάδια κ το Σέλι ευνοήθηκαν κ έφαγαν διπλάσιες ποσότητες χιονιού από Καιμάκ ,κ όχι ότι το σέλι έχει πλέον περισσότερο χίονι από το Καιμακ....
Φίλε gmal απ΄ότι θυμάμαι εγώ ,τα Πηγάδια ,σχεδόν κάθε χρόνο κλείνουν εκείνη τη περίοδο....www.vermiobees.blogspot.com
Comment

"
Comment