Μπολικο χωρις πετρες!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.K. 3-5 Πηγάδια
Collapse
X
-
ημουνα ο πρωτος που κατεβηκα την πιστα σημερα στις 9,αν και λιγο στα χαμενα γιατι το μυαλο μου ειναι ακομα στις κοκκινες του μποροβιτς το προηγουμενο σ/κ.Originally posted by valsam
Και σημερα ηταν φοβερα επανω!
Αργησα να ξυπνησω (8.45) εφυγα σφεντονα και 11.00 ημουν επανω και μεχρι τις 4 nonstοp,αφου τωρα περπαταω μεσ'το σπιτι και τα ποδια μου τρεμουν απ'την κουραση!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Και μην μου πει κανεις τιποτα για την καρεκλα γιατι και σε ολα τ'αλλα τα δικα μας καρβουνο καινε!!!!!!
πολυ καλη μερα σημερα...ηλιος,καθολου αερας,αρκετο κοτλε στον αριστοτελη,ο παραδεισος σε πολυ καλη κατασταση,και λουκι σουπερ.μεχρι τις 14:30 που εκανα δεν εγινε χωραφι και δεν ειδα πετρες.γνωμη μου:αλλα 2 σ/κ τα εχουμε πιστευω χαλαρα στα πηγαδια!
Comment
-
Εξαιρετική μέρα η χθεσινή για τα πηγάδια. Το χιόνι πολύ καλό, ο καιρός επίσης (δε φυσούσε και είχε ήλιο χωρίς όμως ζέστη θανάτου να σουπιάζει το χιόνι). Ο κόσμος- για πηγάδια- λίγος. Σούπερ-σούπερ, ούτε για φαγητό δε σταματήσαμε, απο τις 10.30 ωσπου έκλεισε.
Comment
-
Πολυ καλη μερα σημερα απνοια ηλιος και εξαιρετικο χιονι κυριως απο την μεση και πανω..Δυστυχως στην βαση μου φανηκε οριακο και δεν νομιζω να κρατησει πανω απο 2-3 μερες..Οποτε για σκ δεν τα βλεπω καλα..Κριμα γιατι απο μεση και πανω εχει πολυυυ χιονι σε σημεια 2 μετρα+
Comment
-
Originally posted by katzikΠολυ καλη μερα σημερα απνοια ηλιος και εξαιρετικο χιονι κυριως απο την μεση και πανω..Δυστυχως στην βαση μου φανηκε οριακο και δεν νομιζω να κρατησει πανω απο 2-3 μερες..Οποτε για σκ δεν τα βλεπω καλα..Κριμα γιατι απο μεση και πανω εχει πολυυυ χιονι σε σημεια 2 μετρα+
πιστευω πως εχει πολυ χιονι παντου,και οτι θα γίνετε σκι χαλαρα αλλες 2 εβδομαδες
και εμεις ειμασταν χθες πάνω τωρα που ειδες εσυ οτι δεν εχει χιονι στα χαμηλά δεν ξέρω
Comment
-
Καλα ρε xrispa με δουλευεις??
Αφου εκει ημουν χθες και τα ειδα..
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΣ αλλα ειναι πολυ οριακα στην βαση,και στο τερμα του φιλιπου(πρασινη) ηταν και καφε το χιονι σε σημεια και κατι ψιλοπετρες ειχαν κανει την εμφανιση τους..Μαλιστα γρατζουνισα και το σανιδι
Σταυρο το χιονι ηταν ΤΕΛΕΙΟ και μαλιστα δεν το περιμενα τοσο καλο,φοβομουν για παγο ψηλα και σουπα χαμηλα,αλλα ηταν καταπληκτικο,μονο σε κατι σκιερα δρομακια(πχ στο γνωστο σημειο κατω απο την γεφυρα) ειχε παγο,και σουπιαζε ελαχιστα στην βαση το μεσημερι..
2 εβδομαδες παντως με καμια παναγια,αυτο το σκ θα ειναι το τελευταιο πιστευω γιατι μετα ερχονται κατι +10 στην βαση οποτε χιονι γιοκ..
ΥΓ.Πρωτη φορα χθες πηγα στο λουκι και δεν εχω λογια!!
Καταπληκτικο απιστευτο ονειρικο,απο τις καλυτερες πιστες στην ελλαδα.
Και χιονι σουπερ..
Edited by: katzik
Comment
-
Originally posted by katzikΥΓ.Πρωτη φορα χθες πηγα στο λουκι και δεν εχω λογια!!
Καταπληκτικο απιστευτο ονειρικο,απο τις καλυτερες πιστες στην ελλαδα.
Και χιονι σουπερ..
Και εγω το ιδιο ...Ημουν εκει το Σαββατο,δεν ειχα ξαναπαει στο λουκι και μας πηγε ενας φιλος!
ΑΨΟΓΟ!Γενικα το Σαββατο ηταν απιστευτα!Edited by: detoxdetox
Comment
-
δεν μπορώ να καταλάβω το χιονι που το ειδες οριακό και όπως το λες (δεν νομίζω να κρατήσει πάνω απο 2 3 μερες)ειναι σαν να ναι το χκ στα μαυρα του τα χάλια,ενω είναι απο τις καλύτερες μερες του.εγω πιστέυω αλλα 2 σκ θα σκιάρουμε και ας ανέβει η θερμοκρασια το πολυ πολυ να βγαλει καμια ξέρα σε καμια άκρη μεχρι το αλλο σκ
Comment
-
ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΧΙΟΝΙ
Νομίζω πως τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω πέσει σε κατάσταση από την οποια δεν θα επανερθω με τιποτα
[i]
Ακόμα μια υπέροχη χιονοδρομική μέρα στα Πηγάδια και μια μεγάλη συντροφιά σχεδόν όλοι οι σκιέρ σήμερα στα Πηγάδια .
Και οι πιο δύσπιστοι πείσθηκαν και οι πιο αρνητικοί συναίνεσαν
Κανένας δεν θυμάται την αναποδιά στο ξεκίνημα της σαιζόν πλεον ,
και όσοι μπορούν αναπληρώνουν σε ώρες και χιλιόμετρα ότι χάσανε στην αρχή της σαιζον ..
Ο καιρός σύμμαχος και η διάθεση καλύτερη από ποτέ
Ο ήλιος συνεχίζει τα παιχνίδια του και η διάθεση εκτινάσσετε στα ύψη
Μόνο χαμογελά και φωνές ενθουσιασμού ακούς αυτές τις μέρες στα Πηγάδια και φαντάζομαι και στα υπόλοιπα βουνά .
Η κάθε μέρα συναγωνίζεται την προηγούμενη σε ποιότητα και κάθε κατάβαση πιο αξέχαστη και ορεκτικό για την επόμενη
Νομίζω πως το ωράριο με τέτοιες συνθήκες είναι μικρό ΔΕ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕ
’ντε καμιά παράταση και έχει κάτι ηλιοβασιλέματα στο Βέρμιο Ειδικά με χιόνι
Καλή Ανάσταση στα βουνά φίλοι μου "Η σιωπή είναι χρυσός ;
ή μήπως σε κάνει συνένοχο ;
Το SKI μας φέρνει πιο κοντά.
Comment
-
Αν και η επάρκεια χιονιού είναι δεδομένη μετά τις τελευταίες χιονοπτώσεις , το πρόβλημα είναι πλέον οι ψηλές θερμοκρασίες της εποχής
[i]
Το χιόνι μαλακώνει από νωρίς αλλά παραμένει ευχάριστο .
Λούκι και παράδεισος σε καλή κατάσταση ακόμα και στις 13.00 που σταματήσαμε
"
Η σιωπή είναι χρυσός ;
ή μήπως σε κάνει συνένοχο ;
Το SKI μας φέρνει πιο κοντά.
Comment

Comment