Aπορώ ρε παιδιά ..πως έχετε άποψη για τα Πηγάδια τη στιγμή που κάθε σ/κ είστε σε άλλο χ/κ...Εμείς δλδ. που πάμε είμαστε μαζόχες ? Τα Πηγάδια είναι κορυφή μπροστά στα υπόλοιπα χ/κ τ ης Β. Ελλάδας με διαφορά σε όλα τα επίπεδα..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
X.K. 3-5 Πηγάδια
Collapse
X
-
κανω σκι χρονια στα πηγαδια και εκτωσ απο μι αφορα που επεσα λογο παγου-ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ δεν εχω πεσει ποτε απο αυτον τον λογο!!! οσο πιο μεγαλη κλιση εχει τοσο πιο μεγαλο φρεναρισμα κανουν ολοι αρα ξυνουμε την πιστα και βγαινει το υποστρωμα...ο παγοσ...
μικρη κλιση=λιγο φρεναρισμα=καθολου παγος...
απλα πραγματα...μην συγκρινουμε τα πηγαδια με το καιμακ πχ σε θεμα κλισησ διοτι θα γελασουν και οι πετρες....
Comment
-
"Originally posted by boutas ski3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ μπορεις να κανεις...
1 να φτιαξεις τα μαχαιρια
Τα μαχαιρια μου ειναι καλα ....εγω δεν μπορω και δεν θελω να κανω σκι στον παγο ....απλα πραγματα ....νομοζω οτι δεν λεω κατι παραλογο
2 στο σημεια που εχει παγο (και μην μου πεισ δεν ξεσ που διοτι ολοι ξερουν ακομα και οι ασχετοι με το βουνο, οτι εκει που σταματαν ολοι και στριβουν ,στη μεση τησ πιστασ αλλα και στα πρωτα 2-3 μετρα του παραδεισου ) δεν παμε..και πηγαινουμε στισ ακρες τησ πιστασ που εχει ΠΑΝΤΑ φρεσκο και αρκετο χιονακι...ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ
.....μου ειναι πολυ κουραστικο να εχω το νου μου συνεχεια μηπως χτυπησω ....νιωθω οτι δεν κανω σκι..
3 να πασ πρωι να κανεισ σκι πριν ερθει ολοσ ο κοσμος και χαλασουν τα πατηματα κτλ απο τισ πιστεσ...
φιλικη συμβουλη...
πιο νωρις απο της 8:00 ...[i] ???? Παντα μα παντα ημουν και η πρωτη που θα κατεβω τις πιστες σε οποιο Χ.Κ και αν ειμαι !!!!!!!!!!!!!!!!
οπου και να πασ παγο εχει οπου και να πας...δεν ξερω κανενα χιονοδρομικο που δεν εχει παγο...
οσο πιο νωρισ τοσο πιο καλα γιατι μετα τισ πιστεσ τισ ξινουν με τα μαχαιρια και βγαινει ο παγοσ (σε οσα βουνα εχουν κλιση μεγαλη το προβλημα ειναι πιο εντονο διοτι ολοι κανουν παραπανω φρεναρισματα...!!) τα δυσκολα βουνα εχουν και την αναλογη δυσκολια...
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ'ΟΛΑ!!!! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ Χ.Κ ....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
Originally posted by harderAπορώ ρε παιδιά ..πως έχετε άποψη για τα Πηγάδια τη στιγμή που κάθε σ/κ είστε σε άλλο χ/κ...Εμείς δλδ. που πάμε είμαστε μαζόχες ? Τα Πηγάδια είναι κορυφή μπροστά στα υπόλοιπα χ/κ τ ης Β. Ελλάδας με διαφορά σε όλα τα επίπεδα..
Δηλαδη επειδη πηγαινουμε τα τελευταια χρονια καπου αλλου ....αυτο σημαινει αυτοματα οτι δεν μπορουμε να εχουμε αποψη και για αλλα Χ.Κ που εχουμε επισκευτει ???????
Στα πηγαδια ερχομουν τουλαχιστον 4 χρονια ..... Για Χ.Κ της μακεδονιας στα οποια εχω κανει σκι θα μου επιτρεψεις να λεω την γνωμη μου!!!
Και φυσικα να τονισω για ακομα μια φορα, γιατι μαλλον βλεπεις παντου σκιες, δεν συγκρινω κανενα Χ.Κ. Τα πηγαδια ειναι μακραν ενα απο τα καλυτερα!!!!!!!!...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
Comment
-
δεν λεω οτι τα συγκρινεις οποτε μην σκας!! λοιπον ο παγοσ σου εξηγησα γιατι βγαινει οποτε αν πασ οπωσ και εγω στισ 8 το πρωι δεν θα βρεισ πουθενα παγο ειναι ετσι ή οχι???
το νου σου δεν θα το εχεισ γιατι απλα στον παραδεισο ειναι 2 σημεια που εχει παγο και απλα δεν πασ στη μεση τησ πιστα πασ στην ακρη δεν χρειαζεται να πασ σαν την κοτα (σιγα σιγα δηλαδη (το κοτα μην το παρεισ προσωπικα απλα το λεω πολυ αυτο )να εχεις το νου σου που λες)
και για να τα λεμε ολα ,οταν ερθει με το κακο η ανοιξη και το μεσημερι εχει ζεστη, τη νυχτα κρυο και παγωνει το χιονι τοτε αν δεν περασει το ρατρακ να ελεσει το χιονι ΝΑΙ τοτε ειναι ενα μεγαλο θεμα...
Comment
-
Εμενα ρε Harder που μου αρεσει να πηγαινω στα πηγαδια (περυσι πηγα 15 φορες) και το παραπονο μου ειναι να δω μια φορα πατημενο τον ΦΙΛΙΠΠΟ ωστε οσοι και να περασουν απο εκει να υπαρχει υποστρωμα χιονιου εστω και να ναι ΠΑΓΟΣ και οχι χωμα και πετρες !!!
τιστο καλο αγορασαν καινουργια ρατρακ με βινσι....ασε που περυσι μωλις βαλανε να τραβηξουν εφευγαν οι βασεις ......απτο θεμελιο..........ο τρελος του χωριου
Comment
-
ναι ρε συ και μενα μου την σπαει που δεν ειναι πατημενοσ...εχω πεδιλα που ειναι για γρηγορεσ κατεβασιες και ισια πιστα-χαλι...δεν μπορω να τον χαρω οσο θελω τον φιλιππα ...!![i]Originally posted by gavisΕμενα ρε Harder που μου αρεσει να πηγαινω στα πηγαδια (περυσι πηγα 15 φορες) και το παραπονο μου ειναι να δω μια φορα πατημενο τον ΦΙΛΙΠΠΟ ωστε οσοι και να περασουν απο εκει να υπαρχει υποστρωμα χιονιου εστω και να ναι ΠΑΓΟΣ και οχι χωμα και πετρες !!!
τιστο καλο αγορασαν καινουργια ρατρακ με βινσι....ασε που περυσι μωλις βαλανε να τραβηξουν εφευγαν οι βασεις ......απτο θεμελιο......
στρωστε τον φιλιππο τωρα... εστω μια μερια πχ δεξια πατημενο αριστερα απατητο..."
Comment
-
Originally posted by NICOLASΑυτές οι ελάχιστες περιπτώσεις" ήταν ο κρυμμένος πάγος στα σημεία που είναι τα κανονάκια που έκαναν το κολλητό μου να γυρίσει το γονατο του και εμένα να πονάω αρκετές μέρες από 2 πεσίματα...Originally posted by jmalOriginally posted by NICOLASτελικά καλά κάνω που εδώ και 2 χρόνια έριξα μαύρη πέτρα ...
Εγώ με αυτά που είδα χθές με τα ίδια μου τα μάτια...μάλλον κακώς κάνεις που έριξες μαύρη πέτρα.... Το βουνό δούλεψε πάρα πολύ καλά χθές, παρά τον αρκετό κόσμο. Το χιόνι του ήταν πάρα μα πάρα πολύ καλό, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.
...γιαυτό να λείπει το βύσσινο...
Ακριβώς οπως τα λες.Εκει που πας(καιμακ)είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θα κάνεις σκι.
εχω παει 117 φορες και δεν έκανα σκι καμία.γιαυτό να μου λείπει το βύσινο(καιμακ)
οπότε πάρε εσυ το δρομο, σου και άσε να πάρουμε και μεις το δικό μας,(πηγάδια πισιδέρι)
πως γίνετε όμως καθε φορά που τα πηγάδια βουλιάζουν από κόσμο, ναρχίζουν
να τους φταίνε όλα, καποιους που πάνε αλλού,
πηγαδάρες για πάντα

"
Comment
-
Τον ΦΙΛΙΠΠΟ ..... και καποιοι που εχουν τα κονε" να πιεσουν τους "ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ" ετσι ωστε να ευχαριστιεται ολος ο κοσμος που τους τα ακουμπαει και να χανεται και ο πολυς κοσμος....."Originally posted by gavisΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ στα ΠΗΓΑΔΙΑ ειναι να δουλεψει μια απο τις καλητερες πιστες της ΕΛΛΑΔΑΣ.........ο τρελος του χωριου
Comment
-
Στα 3-5 πηγάδια χρείαζονται όπως και δηποτε νέες πίστες....
Εχει απίστευτα μερη για την δημιουργια νεων πιστων και απο δεξιά απο τον
αριστοτέλη αλλα και απο αριστερά,ανεβειτε μια φορά στην κορυφή και παρατηρηστε
τισ πλαγιές που κατηφορίζουν προς τα 3 πηγάδια και θα καταλάβετε το τι εννοώ...
Μεγάλο πλεονέκτημα όλων αυτών είναι οτι δεν το πιάνουν οι δυσμενεις καιρικές συνθήκες(ομίχλη,αερας.....)
Απ όλους οσούς ήταν στα 3-5 πηγάδια την Κυριακή άκουγες αυτό,όλοι δείχναν το θαυμασμό τους γι αυτο το βούνο κι όλοι μένανε μ αυτη την απορία.....
Εμείς δεν ζητάμε γόνδολες και τέτοιες πολυτέλειες,ζητάμε νεές πίστες για να αποσυμφοριστει
ολη αυτη η κίνηση του αριστοτελη και του παραδείσου κι ασ ειναι με πιατάκι....[i]"
Comment
-
Originally posted by xrispa
οπότε πάρε εσυ το δρομο, σου και άσε να πάρουμε και μεις το δικό μας,(πηγάδια πισιδέρι)
πως γίνετε όμως καθε φορά που τα πηγάδια βουλιάζουν από κόσμο, ναρχίζουν
να τους φταίνε όλα, καποιους που πάνε αλλού,
πηγαδάρες για πάντα [i

Με τετοιο τροπο σκεψης και αντιμετωπισης σιγουρα δεν μπορει να ευδοκινησει ενας διαλογος ανταλλαγης αποψεων - εμπειριων!!!!!
"...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
Comment

Comment