Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ειδες πως ειναι να μην μπορης να διαβασεις τα γραφωμενα του αλλου ετσι και εγω δεν διαβαζω τα δικα σου τα προσπερνω γρηγορα..................[i]"
    http://www.skafotexniki.gr
    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• ο πρόεδρος έχει κάνει σημαντική προσπάθεια να μειώσει τις τελείες. ’ρχισε να γίνετια αντιληπτός. Έχει φάση πάντως γιατί, αν και δεν τον γνώρισα ακόμα, γράφει όπως θα τα μιλούσε.

Comment

• Originally posted by PRESIDENT
        ειδες   πως  ειναι  να  μην  μπορης  να  διαβασεις   τα  γραφωμενα  του  αλλου   ετσι   και  εγω  δεν  διαβαζω  τα  δικα σου  τα  προσπερνω  γρηγορα..................[i]
        proedre dn th chataroume s oles tis enothtes epishs k ec mas vgazeis t matia m tis anorthografes lexeis s alla dn t kaname thema at least egw dn kakopoiw thn glwssa mas...!!"
        http://meteocam.gr/panorama/

Comment

• Και οι δυο ειστε βαρβαροι.(μη ελληνες αφου δεν γραφετε ελληνικα σωστα).Αφου εχετε χασει το σημαντικοτερο στοιχειο που χαρακτηριζει την ταυτοτητα ενος λαου.

Να σας το πω λιγο σκληρα για να το καταλαβετε.

Comment

• hehe isws exeis dikio kwsta egw toulaxiston to kanw suneidhta xqwris auto n apotelei dikaiologia alla an sunhthiseis etsi duskola allazei
            http://meteocam.gr/panorama/

Comment

• ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΜΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΤΗ ΛΑΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ...
              ΑΣΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ [i]"

Comment

• Originally posted by kaimaktsalan
                hehe isws exeis dikio kwsta egw toulaxiston to kanw suneidhta xqwris auto n apotelei dikaiologia alla an sunhthiseis etsi duskola allazei

Ηλια .....μια φορα ..τα δικα μου τα ματια μου τα βγαζεις......και επειδη γραφεις και πολλα ......καμια φορα δεν κανω τον κοπο .....γιατι ειναι κοπος να σε διαβασουμε......[i]"
                ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
                fotini_kostoglou@yahoo.gr
                Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• Originally posted by kaimaktsalan
                  ...alla an sunhthiseis etsi duskola allazei
                  Ίσως να μην το καταλαβαίνεις, γι' αυτό και θα στο πω: προσβάλλεις άσχημα τον ίδιο σου τον εαυτό με αυτό που λες. Κρίμα δεν είναι; [i]"

Comment

• Originally posted by kostas2004thes
                    Και οι δυο ειστε βαρβαροι.(μη ελληνες αφου δεν γραφετε ελληνικα σωστα).Αφου εχετε χασει το σημαντικοτερο στοιχειο που χαρακτηριζει την ταυτοτητα ενος λαου.

καλημερα.φιλε μου πρωτα γνωριζης τον συνομιλητη σου και μετα τον αποκαλης [βαρβαρο]........εαν νομιζης οτι απο την ορθωγραφια κρινεται ο χαραχτηρας του καθε ανθρωπου τοτε??????????/ εχω να σου γνωρισω γιατρους και δικηγορους και τοτε να δεις γραματικη και βαρβαροτητα

η ταυτοτητα του καθε λαου δεν ειναι η ορθωγραφια αλλα το ποσο ενδιαφερεσαι για τον καθε συναθρωπο του ευτηχως εγω ενδιαφερομαι μαλλον περισοτερο απο εσενα και για αυτο και σου απανταω.......................
                    Edited by: PRESIDENT
                    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Originally posted by PRESIDENT
                      Originally posted by kostas2004thes
                      Και οι δυο ειστε βαρβαροι.(μη ελληνες αφου δεν γραφετε ελληνικα σωστα).Αφου εχετε χασει το σημαντικοτερο στοιχειο που χαρακτηριζει την ταυτοτητα ενος λαου.

καλημερα.φιλε μου πρωτα γνωριζης τον συνομιλητη σου και μετα τον αποκαλης [βαρβαρο]........εαν νομιζης οτι απο την ορθωγραφια κρινεται ο χαραχτηρας του καθε ανθρωπου τοτε??????????/ εχω να σου γνωρισω γιατρους και δικηγορους και τοτε να δεις γραματικη και βαρβαροτητα

η ταυτοτητα του καθε λαου δεν ειναι η ορθωγραφια αλλα το ποσο ενδιαφερεσαι για τον καθε συναθρωπο του ευτηχως εγω ενδιαφερομαι μαλλον περισοτερο απο εσενα και για αυτο και σου απανταω.......................αγαθοπουλος νικολαος ετων 50
                      H ταυτοτητα ενος λαου δεν εχει καμια σχεση με το αν νοιαζεται για το συνανθρωπο του.Αυτο ισχυει για ολους τους λαους παγκοσμιως κι ειναι καλο να υπαρχει γιατι δειχνει καλο χαρακτηρα του ανθρωπου.Η ταυτοτητα ενος λαου εξαρταται παρα πολυ απο το αν μιλαει και γραφει σωστα τη γλωσσα του.Μεσα απο τη γλωσσα του διαμορφωνεται και ενα μερος της συνειδησης του.
                      Το βαρβαρος το ειπα οπως το εννουσαν οι αρχαιοι Ελληνες.Οχι με την εννοια του αγριου που το λεμε σημερα.Γι αυτο μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα.Δεν εκρινα το χαρακτηρα σας οπως νομιζεις.Ειπα οτι εχετε μεταμορφωθει σε βαρβαρους-δηλαδη μη Ελληνες.

Οι αρχαιοι Ελληνες ονομαζαν βαρβαρους οσους δεν ηταν Ελληνες.Δεν εννοουσαν οτι δεν εχουν πολιτισμο η οτι δεν σεβονταν αξιες η οτι κατεστρεφαν τα παντα.(αυτες ειναι εννοιες που εχουμε δωσει αργοτερα στη λεξη βαρβαρος").Τοτε η λεξη βαρβαρος σημαινε απλα ¨μη Ελληνας".Εξ ου και το ρητο:"Πας μη Ελλην βαρβαρος".
                      Edited by: kostas2004thes "

Comment

• δηλαδη...αν καταλαβα καλα...επειδη εχεις καλη ορθωγραφια..εισαι γνησιος ελληνας ,και η υπολοιπη χαρακτιριζωμαστε βαρβαροι...ετση......ξερεις ποσους γνησιους ελληνες σαν και εσενα εχω γνωριση που μολις ερθει το χαρτι για να πανε στο στρατο τα ξεχνανε ολα .και τρεχουνε να γινουνε βαρβαρη αρκει να μην υπηρετισουνε και αν πανε να βαζουμε τα μεσα να παμε οπου ποιο μαλακα....γινετε ..........και δηλαδη τα παιδια που δουλευουναι στην κτηνοτροφια απο μικρα παιδια και δεν εχουνε σπουδαση και δεν ξερουν ορθωγραφια σαν και εμενα που δουλευω απο τα 10 δεν δικαιουνται να λεγονται κατα την δικη σου κριση ελληνες μωρε μπραβο σκεπτικο..........
                        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Originally posted by kostas2004thes
                          Originally posted by PRESIDENT
                          Originally posted by kostas2004thes

η ταυτοτητα του καθε λαου δεν ειναι η ορθωγραφια αλλα το ποσο ενδιαφερεσαι για τον καθε συναθρωπο του ευτηχως εγω ενδιαφερομαι μαλλον περισοτερο απο εσενα και για αυτο και σου απανταω.......................αγαθοπουλος νικολαος ετων 50
                          H ταυτοτητα ενος λαου δεν εχει καμια σχεση με το αν νοιαζεται για το συνανθρωπο του.Αυτο ισχυει για ολους τους λαους παγκοσμιως κι ειναι καλο να υπαρχει γιατι δειχνει καλο χαρακτηρα του ανθρωπου.Η ταυτοτητα ενος λαου εξαρταται παρα πολυ απο το αν μιλαει και γραφει σωστα τη γλωσσα του.Μεσα απο τη γλωσσα του διαμορφωνεται και ενα μερος της συνειδησης του.
                          Το βαρβαρος το ειπα οπως το εννουσαν οι αρχαιοι Ελληνες.Οχι με την εννοια του αγριου που το λεμε σημερα.Γι αυτο μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα.Δεν εκρινα το χαρακτηρα σας οπως νομιζεις.Ειπα οτι εχετε μεταμορφωθει σε βαρβαρους-δηλαδη μη Ελληνες.

Οι αρχαιοι Ελληνες ονομαζαν βαρβαρους οσους δεν ηταν Ελληνες.Δεν εννοουσαν οτι δεν εχουν πολιτισμο η οτι δεν σεβονταν αξιες η οτι κατεστρεφαν τα παντα.(αυτες ειναι εννοιες που εχουμε δωσει αργοτερα στη λεξη βαρβαρος").Τοτε η λεξη βαρβαρος σημαινε απλα ¨μη Ελληνας".Εξ ου και το ρητο:"Πας μη Ελλην βαρβαρος".
                          τι λες ρε μεγαλε εχω ανατριχιαση τωρα δηλ....οι παππουδες μας που οι ποιο πολυ δεν ξεραν ουτε να γραφουν ουτε να μιλανε σωστα πως εφτασε η συνηδειση μεχρι εσενα ολα αυτα τα χρονια και δεν χαθηκε δηλ...μεχρι το 50 που το 70%ηταν αγραματο πως καταφεραν να συγκρατησουν την ταυτοτητα μεχρι τωρα???????
                          κοιτα μην λες κοτσανες και προπαντος μην προσβαλης γιατι και καλα εισαι σποδαγμενος... οσο ελληνας εισαι εσυ αλλο τοσο ειναι και αυτο που βοσκα προβατα στον εβρο η σπερνει φασολια στης πρεσπες
                          "
                          http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

• καλα τι λετε;
                            εχουμε ξεφυγει ή μου φαινεται;Edited by: TURMS

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Καλα κρασια...Το να προτιμας να γραφεις με λατινικους χαρακτηρες ,τα λεγομενα Greeklish και να μην δινεις σημασια στο συντακτικο και στην ορθογραφια ειναι σημαδι εκφυλισης.Αυτο ξερω εγω κι αυτο λενε οσοι ασχολουνται με αυτα τα πραγματα.Κι αυτο το παραμυθι του αγνου παππου που ηταν Ελληναρας και ειχε συνειδηση εμενα δεν με αγγιζει καθολου.Ειδαμε που εφτασαν την Ελλαδα οι αγνοι πλην τιμιοι και ενσυνειδητοι παππουδες μας.
                              Τριχες Ελληνες ηταν.
                              Ελληναρας δεν ειναι αυτος που στο καφενειο οταν μιλανε για τα Σκοπια και τους Τουρκους γινεται εξωφρενων και βριζει αβερτα.Ετσι για ενα τεταρτακι για να δωσει παρασταση.Ουτε αυτος που κοτσαρει την Ελληνικη σημαια ντε και καλα στις εθνικες επετειους για να δειξει ποσο πατριωτης ειναι.Ουτε αυτος που βριζει τους Αλβανους και τους κακομεταχειριζεται ως εργατες του για να δειξει ταχα οτι τους εχει εργαλεια του.

Ελληναρας ειναι αυτος που βοηθαει την πατριδα του.Οποιος δεν την καταστρεφει (και μονο και μονο απ αυτο εχουν βγει απο την κατηγορια του Ελληνα ολοι οσοι εχετε χτισει τα αυθαιρετα σας ανα την Ελλαδα κι ειστε χιλιαδες),οποιος ενδιαφερεται για τα κοινα και προσπαθει να διωξει οποιον πολιτικο κλεβει,οποιος νοιαζεται για τη νεολαια και τη μορφωση της (γιατι αυτη ειναι το μελλον κι οχι ο αγνος παππους).Αυτοι ειναι οι Ελληνες που προσπαθουν.

Το να ανατριχιασεις με τον Εθνικο υμνο και να εισαι ετοιμος να πας να σκοτωθεις σε πολεμο για μενα δε μου λεει τιποτα.Καλυτερα πεσε απο ενα μπαλκονι.Το ιδιο αποτελεσματικος θα εισαι κι απο το μπαλκονι και στο πολεμο,αφου οι πολεμοι ειναι στημενοι.Αυτο ειναι πατριωτισμος του κ@#@λου.

Και για να πω και κατι εξυπνο που προσφατα διαβασα.
                              Οποιος μιλαει για την αγαπη του προς την πατριδα ειναι ολοφανερο οτι περιμενει ανταποδοση.

Και φυσικα ο Πατριωτισμος ειναι το τελευταιο καταφυγιο των παλιανθρωπων.
                              Edited by: kostas2004thes "

Comment

• Πολύ κουλτουρέ" χιονοδρομικό τα 3-5

Για την ιστορία η ετυμολογία της λέξης βάρβαρος βγαίνει από το βαρβαρ, δηλαδή από αυτό που άκουγαν οι έλληνες της αρχαιότητας όταν τους μιλούσε κάποιος ξένος. Με αυτήν την έννοια νομίζω ότι το είπε ο Κώστας και όχι με την μειοτική έννοια της λέξης.

Ανέβηκε κανείς πάνω σήμερα? Το σάββατο αξίζει λέτε να ανέβουμε?
                                "

Comment

Working...
                                X