Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PRESIDENT
    Originally posted by apiachas

Ηλθα ...ειδα...και απείλθα...στα πηγαδια....πριν χρονια πολλα.....τυχαίο....????Δεν νομιζω.......

καληνυχτα ελληνικη χιονοδρομία....τα συλληπητηρια μου.....γενικα.....Ετοιμος να την κανω κι απο Βασιλιτσα...παρα την αγαπη μου για το βουνο ..και το χωριο μου...Αβδελλα...Τυχαιο ..δεν νομιζω....Συνθηκες τριτοκοσμικης χιονοδρομιας και ακρως επικινδυνης,,,Παντου.....ισως μονο ο Παρνασσος εξαιρειται...Περσυ με εβρισε υπαλληλος του χ.κ Βασιλιτσας ο κος Χαραλαμπιδης γιατι διαμαρτυρηθηκα για το κακιστο κι επικινδυνο πατημα της πιστασ Ελιμειας. Αν ειχα πεθανει ,,,φυσικα θα ελεγε οτι ολα ειναι τελεια οπως κι εδω ...Σα δεν ντρεπεστε ολοι...κλειστε ττα να τελειωνουμε..τα ρημαδια....και επιτελους και τα σιτε ας παρουν θεση σε ολα αυτα....ολοι κρατανε ισορροπιες....Η αλλαξτε την κατασταση ή κλειστε τα...Δεν παει αλλο αυτη η κοροιδία.....
    καλημερα
    τα ειπες ολα με ενα ποστ .........................................συμφωνώ μαζι σου εκτος ενός σημείου [i]

Συμφωνείς πρόεδρε σε όλα εκτός απο ένα .πιστεύω πως ξέρω ποιο είναι αυτό....

κλείστε τα όλα κλείστε τα...εκτός από το πισοδέρι....

δηλαδή αν κλείσουν τα 3 5 λόγω του συμβάν τότε το καιμακ που χάθηκε ενα κοπάδι ανθρώπων (λόγω ομίχλης) και κατέληξαν στο ΑΤ φλώρινας και απο καθαρά τύχη και μόνο σκοτώθηκε μόνο ένας

στη βασιλίτσα που καρφώθηκε η κοπέλα πάνω στον πυλώνα και έμεινε επι τόπου

ή στο λαιλιά που σκοτώθηκε σκιέρ γιατί δεν έχουν κλείσει

το σίγουρο είναι οτι δεν πρέπει να περάσει ετσι .Να γίνει εστω και η παραμικρή αλλαγή σε ολα τα χκ λό γω του συμβάντως ετσι για το καλό όλων και εις μνήμειν του νεαρού...

αλλά πρώτα πρέπει να πούμε φταίμε και εμείς οι ίδιοι και μετά ολοι οι άλλοι δεν γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι

"

Comment

• Το 1996 την πρωτη φορα που πηγα Αυστρια αφου κατεβηκα την μιση περιπου πιστα καμια 2-3χλμ κουραστικα και σταματαω σ'ενα σημειο με πλατος τουλαχιστον 100 μετρα και αναβω και τσιγαρο και κατευθειαν απο το πουθενα εμφανιζετε ο κοκινομπουφανμαν(υπαληλος του κεντρου) και σε εντονο υφος με κανει παρατηρηση λεγοντας μου οτι αν για οποιονδηποτε λογο θελω να σταματησω επιτρεπετε μονο εντελος στην ακρη και οτι αν με δει να το κανω ξανα θα μου παρει την καρτα!

Ετσι ειχα μαθει εδω στο Ελληνισταν και ετσι εκανα και στο εξωτερικο ο τσομπανος!

Τα Χ.Κ του εξωτερικου εχουν τεράστιες διαφορές στις εγκαταστασεις και γενικα στον εξοπλισμο αλλα οι περισσοτεροι που κανουν το χομπυ τους εχουν παιδεια κατι το οποιο φαινετε να λειπει απο μας τους Ελληνες σκιερ-σνοουμπορντερ!!

Comment

• Α το κάθαρμα!!! να σου πάρει και την κάρτα!!!!!!! αίσχος. Να κλείσει το ΧΚ που είχες πάει, να μάθουν να κάνουν παρατηρήσεις σε εμάς τους Ελληνάρες!!!!

Comment

• καλα και εσυ τσιγαρο;;;;;;

αντε που σταματησες οπου ν ναι...αλλα το τσιγαρο....

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Παιδια ατυχηματα συμβαινουν παντου και παντα!! (μακαρι οχι θανατηφορα!!...) Το θεμα

1ον ειναι να προσεχουμε εμεις πρωτα σαν ατομα την προσωπικη μας ασφαλεια..

2ον οι υπευθυνοι των κεντρων να βλεπουν τα προβληματα που εχουν και να βελτιωνουν οσο γινεται καλυτερα για την ασφαλεια των πελατων-ανθρωπων που πανε και τους αφηνουν τα χρηματα τους!!..

Βεβαια παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις ( νεαροι που τρεχουν πολυ, απο ενθουσιασμο, τρελλα και δεν προσεχουν πρωτα τον εαυτο τους, μετα τους υπολοιπους , ) Οπως επισης κετρα που δεν εχουν ουτε τα υποτηποδες μετρα ασφαλειας!!!...( φορειο, γιατρο , ιατρειο...).

Τωρα θα μου πειτε τα λεμε γιατι χαθηκε μια ζωη αδικα!!!, Οχι παντα πρεπει να τα λεμε για να βελτιωνομαστε εμεις πρωτα ( στην νοοτροπια) και τα κεντρα που πηγαινουμε να κανουμε αυτο που αγαπαμε...

ΥΣ: Ας ειναι το παληκαρι το τελευταιο που χανεται στα βουνα μας....

Comment

• Valsam....θα σου επεστρεφε τουλαχιστον τα χρηματα που εδωσες να την αγορασεις?

Comment

• δεν νομιζω...σου την παιρνουν και αντε γεια σου...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Τοτε προσοχη....το καπνισμα στην πιστα κοστιζει ακριβα!!!

[i] ( να κανουμε και λιγο χιουμορ , να ηρεμησουμε παιδια... )"

Comment

• .Σα δεν ντρεπεστε ολοι...κλειστε ττα να τελειωνουμε..τα ρημαδια...

ΟΠΩς ΠΑΝΤΑ Η ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ??ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

φιλε , μου κρισπα ...με ακους ,εδω διαφωνο με τον γιατρο ...[i]

η λυση δεν ειναι να κλεισουν ,,,αλλα ειναι να ειναι βιώσιμα οικονομικα και να εχουν τις ανάλογες παροχες σε αυτο που σου πουλουνε

"
                    http://www.skafotexniki.gr
                    ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Τα προβλήματα των Ελληνικών χιονοδρομικών νομίζω πως είναι λίγο πολύ γνωστά και κοινά σε όλα ...δε θεωρώ πως ο αδύναμος κρίκος είναι τα Πηγάδια..αντιθέτως πιστεύω πως είναι από τα πιο οργανωμένα..
                      ΄Ολα τα χ/κ λειτουργούν παράνομα καθώς οι εγκαταστάσεις τους είναι χωρίς άδειες , ενώ απ΄ όσο γνωρίζω σε θέματα ασφάλειας πέρνουν έγκριση από εταιρίες του εξωτερικού (τουλάχιστον τα Πηγάδια).
                      Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος των πράξεών του ως ένα βαθμό ..δέχομαι ότι το παιδί χτύπησε χωρίς να φταίνε γι αυτό οι εγκαταστάσεις του χ/κ από κει και πέρα όμως το βρίσκω απάράδεκτο να καθηστερίσουν τόσο πολύ οι διασώστες !! Τα παιδιά του φόρουμ το είπαν απ τη πρώτη στιγμή εδω μέσα ,ότι άργησαν πάνω απο 20λεπτο..Τεσπα δε θα κάνουμε λαικό δικαστήριο εμείς εδω πέρα όπως ειπώθηκε και παραπάνω .. Προσοχή από όλους και κράνος !!!
                      www.vermiobees.blogspot.com

Comment

• Originally posted by SANTAM

Valsam....θα σου επεστρεφε τουλαχιστον τα χρηματα που εδωσες να την αγορασεις?
                        Ναι σου δινουν το διπλασιο ποσο πισω και μια καρτα για να φας δωρεαν σε πολυτελες εστιατοριο και το καλυτερο ειναι οτι σε πανε και με λιμουζινα!

Αν εισαι εργενης σε βολευουν και με γυναικα,εγω ημουν με την γυναικα μου και ετσι δεν μου προσφεραν το τελευταιο!

Comment

• Originally posted by valsam
                          Originally posted by SANTAM

Valsam....θα σου επεστρεφε τουλαχιστον τα χρηματα που εδωσες να την αγορασεις?
                          Ναι σου δινουν το διπλασιο ποσο πισω και μια καρτα για να φας δωρεαν σε πολυτελες εστιατοριο και το καλυτερο ειναι οτι σε πανε και με λιμουζινα!

Αν εισαι εργενης σε βολευουν και με γυναικα,εγω ημουν με την γυναικα μου και ετσι δεν μου προσφεραν το τελευταιο!

Εκανα λαθος το 1995 ηταν!

Comment

• Κακως....την αλλη φορα που θα αποφασισεις να πας...χτυπα ενα μηνυματακι να παμε παρεα.... (χωρις γυναικες!! )...

Θα αναψω πουρο εγω...μπας και εχω και εξτρα περιποιηση....

Comment

• Με πουρο δεν παιρνεις εξτρα περιποιηση αλλα με πιπα εχεις τα παντα ολα!

Comment

• Λιγακι ντροπη...Εκτος αν ηθελες να γραψεις πιτα!!!....Ελληνικη....

Comment

Working...
                                X