Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αγορα καινουργιου πέδιλου σκι. Ποιο???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αγορα καινουργιου πέδιλου σκι. Ποιο???

Γεια σας παιδια..

Ειχα παρει πριν 2 χρονια τα actys 200 και με αυτα εμαθα να κανω σκι..

Πλεον κατεβαινω κόκκινες πίστες σχετικά ανετα κ στις μαυρες ζοριζομαι λίγο (ώς πολυ [i] )

Θέλω να πάρω ενα πέδιλο ώστε να μπορω να το χρησιμοποιώ και σε πατημενο κ σε απατητο(Στην αρχη το "εκραζα" αλλα τελευταια μου αρεσει παρα πολύ! )

Κοίταζω τα rossignol zenyth z3 (λέτε να μου είναι μαλακά?)

Γεια πειτε, ποια προτινετε?

Ευχαριστω!!!!!!!
    "

Κανεις??? [i]"

Comment

Σου προτέινω τα Ροσινιολ Ζ5 θα τα ευχαριστηθείς. Ήμουν και εγώ στο ίδιο επιπεδο με σένα και τώρα με το συγκεκριμένο πέδιλο πιστεύω πως κανω πολύ καλύτερο σκι

Comment

Εγώ φίλε aLdon έχω αγοράσει τα elan flow, το οποίο είναι ελαφρύ, με πολύ καλό κράτημα και το δίνουν 60%-40%(on-off piste) και σε πολύ καλή τιμή. Αφού μάλιστα είσαι και από Θεσ/κη κάνε μια επίσκεψη στο HUSKY SPORTS στη Μητροπόλεως και θα βρεις κάτι σίγουρα να σου ταιριάζει.
        Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!

Comment

που ειναι και φθηνό μαγαζι :P

Comment

’φού κάνεις 2 χρόνια καλύτερα πάρε τα Ζ5 που θα αργήσεις να ξεπεράσεις το επίπεδο τους και δεν θα χρειαστεί να τα αλλάξεις γρήγορα. Τα αντίστοιχα της elan που σου προτείνει ο φίλος είναι τα magfire και όχι τα flow. Τα τελεύταία το site της elan τα δίνει για πίστα μόνο, άλλωστε και η γεωμετρία τους αυτό λέει. Επειδή και εγώ είμαι στην ίδια κατάσταση με εσένα για αγορά πεδίλου, κατέληξα στα magfire 8 που είναι ποιο φτηνά από τα rossi και έχουν πολύ καλές κριτικές. Αν δυσκολευτείς να τα βρεις στείλε πμ να σε στείλω στην πηγή"
            "

Comment

τα Ζ5 είναι σκληρά για μεσαίο επίπεδο και έχουν αρκετά φαρδιά μέση. προτίνω Ζ3
              χιονια στο καμπαναριο

Comment

Συνονόματε μπορείς να μου εξηγήσεις η ποιο φαρδιά μέση γιατί είναι δυσκολότερη στον χειρισμό από μια λεπτή μέση? Έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα περνάς από την μια ακμή στην άλλη στην αλλαγή της στροφής?

Σχετικά με την σκληρότητα νομίζω παίζει ρόλο και το βάρος του σκιέρ εκτός από το επίπεδο του.

Comment

Aκριβως αυτο συμβαινει με την πιο παχια μεση. Απο την αλλη, τα καινουργια mid-fats εχουν ικανο sidecut και στριβεις παλι ευκολα, σε σκληρο η μαλακο χιονι.
                  Αν εισαι τυπος που αγαπαει την περιπετεια, παρε κατι τετοιο (πχ τα Rossignol B78, τα κανουργια bandit B2 δηλαδη) και θα τα ευχαριστηθεις πολυ. Η κατι σε Dynastar 8000.
                  Οσο για σκληροτητα εχει να κανει με το ποσο ακριβης εισαι στις στροφες σου (τα σκληρα δεν συγχωρουν λαθη) και του βαρους σου φυσικα. Για τους συχνους παγους στα Ελληνικα χ/κ θα προτεινα κατι προς το σκληρο.
                  Η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ, αρα μην φοβασαι, σε οτι επιπεδο και αν εισαι, ενα ζευγαρι καπως πιο προχωρημενων" σκι ισως σε δυσκολεψει τις 2-3 πρωτες μερες αλλα γρηγορα θα σε αναμειψει.

"
                  ορθιοοοος ...

Comment

Working...
                  X