Announcement

Collapse
No announcement yet.

Γιατρος???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Γιατρος???

Το προβλημα που διαπιστωσα σημερα ηταν το σοβαροτερο και με προβληματισε παρα πολυ. Στο Χ/Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. Σημερα ηρθαν προσωπικα σε εμενα 5 ατομα οι οποιοι ειχαν κατι ψιλοτραυματισμους και μου ζητουσαν να τους πω που ειναι ο γιατρος. Με μεγαλη μου λυπη τους ελεγα πως δεν υπαρχει γιατρος!!!
    Παιδια περα απο τα αλλα προβληματα το θεμα του γιατρου ειναι το σοβαροτερο και πρεπει να λυθει αμεσα!!!

Και για να σας δωσω να καταλαβετε το μεγεθος του προβληματος. Καποιος σκιερ χτυπησε στην περιφερειακη πιστα και δεν υπηρχε ανθρωπος να τον κατεβασει. Αφησανε τον ανθρωπο μιση ωρα με σπασμενο ποδι να ποναει στην πιστα ανυμπορως να κανει οτιδηποτε. Η παρεα του αφου δεν εβρισκε ανταποκριση σε κανεναν απο την νεα διοικηση, στραφηκε και ζητησε βοηθεια στον Τοττη...Την συνεχεια θα αφησω να την συμπληρωσει καποιος αλλος...γιατι εγω θα μιλησω πολυ ασχημα και δεν κανει, αυριο Χριστουγεννα εχουμε.

thomastrassias@hotmail.comEdited by: vlaxos
    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΦΑΝΤΑΖΩΜΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΙΣΕΣ ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙΘΟΡΙΑ ΠΙΣΤΟΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΣ ΑΣΧΕΤΗ
    ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?

Comment

Originally posted by tazz
        ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?
        Ετσι όπως πάνε...δε θα αργήσεις να μάθεις...[i]
        "
        ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
        Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Μπράβο, το σχέδιο καταστροφής του Χ/Κ προχωράει άψογα!

Πλέον το Πισοδέρι, πέρα από αναξιόπιστο είναι και επικίνδυνο. Καλά τα κατάφεραν. Να μας βάζουν να υπογράφουμε υπεύθυνη δήλωση πρίν πατήσουμε πίστα.

Καλό κουράγιο σε όσους πηγαίνουν, (γιατί -δυστυχώς- εγω με αυτά που βίωσα και ακούω, το Πισοδέρι δε το ακουμπάω" άλλο φέτος).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους!
          "
          Summer is just not necessary!

Comment

κριμα γιατι ειναι το πιο ομορφο βουνο και για μας που ειμαστε απο τα μερη (πτολεμαιδα) και θελουμε να το στηριξουμε εχοντας το πρωτο στις προτειμησεις μας δυστιχως το παραταμε και παμε καπου που μπορουμε να περασουμε καλυτερα 4 βουνα ειναι γυρω μας ...

Comment

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο GIOBA ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΚΙ ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΨΕΠΑΓΩΝΗ[i]"
              http://www.skafotexniki.gr
              http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
              ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Καλά Χριστούγεννα!! Αλλα να σας επισημάνω ότι το θέμα είναι σοβαρό σε αρκετά χκ. Στο Φαλακρό έχει γιατρό αλλά δεν έχει διασώστες που να ξέρουν τι τους γίνεται γιατι αυτοί που κυκλοφορούν κατέβασαν γνωστό μου μετά απο επικίνδυνο πέσιμο -με μεγάλη ταχύτητα πήρε τη μισή πίστα με πλάτη και έμεινε λιπόθυμος για μερικά λεπτά- χωρίς να κάνουν κανένα έλεγχο, δεν έβαλαν ούτε κολλάρο, και τον έβαλαν να ΚΑΘΗΣΕΙ στο ρατρακ για να τον κατεβάσουν στη βάση!!
                ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΑΙ ΤΟ ΧΚ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΟΥΝΟ.

Comment

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΠΑΤΙΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΗΧΗΜΑ ΤΟ ΕΦΤΙΧΕΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΤΕΜ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΙ ΙΝΔΙΑΝΙΚΙ ΤΑΦΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΑΖΖ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΑΤΣΙ Ε! ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΛΑΚΕΣ.ΒΛΑΧΟ ΣΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΚΛΟΦΟΡΙ ΜΕ ΓΚΛΙΤΣΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΡΤΟΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΟΝΗ ΟΣΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ[i]"
                    ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

[i]mek πρέπει να είσαι τρελός ρε φίλε!"

Comment

ας μην παει κανενας ρε παιδια
                        μπας κ βαλουν μυαλο

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Έτσι άρχισε να γίνεται.

Comment

Το θεμα με τον γιατρο συνεχιζεται. Αυριο θα παω στο λιφτ να πιασω τον υπευθυνο να τον κραξω. Πανω απο ολα με νοιαζει να ερχονται οι φιλοι μου να κανουν ασφαλες σκι. Ρε Τορτοκα ποτε θα καταλαβεις οτι η ανθρωπινη ζωη δεν πληρωνεται, δλδ αν χτυπησει καποιος ασχημα (διασηση) τι θα κανουν τα τζιμανια σου???
                            εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΟΡΘ ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ Ε!!!!!!!!! ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΤΕΜ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΚΛΙΤΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΤΑΤΟΚΑΛΙΕΡΓΙΤΟΝ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
                              ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Working...
                              X