Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΕΡΥΣΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΑΞΑΝ ΤΟ Χ/Κ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

ΦΕΤΟΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΠΩΣ ΨΙΛΟΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ Κ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΤΟΤΤΗ) ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΤΟ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ Χ/Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ. Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΛΙΓΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ Χ/Κ), 5ο ή 6ο ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΗ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3ο.

ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Κ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΠΗΓΑΔΙΑ Κ ΣΕΛΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΠΙΣΟΔΕΡΙ'' Κ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΑΝΕ ''ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;''...

ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Κ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΑ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ.

ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ. ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΝΥΧΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ. ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ! ΔΗΛΑΔΗ, Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΡΩΝΕ Κ Η ΠΑΛΙΑ ΞΕΣΤΡΩΝΕ...

ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΚΑ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΤΤΗ Κ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΟ ΘΥΜΑ ΕΧΕΙ ΕΜΑΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΩ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΟΥ Η ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Κ ΚΑΚΟ ΚΛΙΜΑ.

ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΧΘΕΣ Κ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΤΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ Η ΑΝΩΡΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ''Α ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ;; ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ...''.

ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΓΗ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΛΙΦΤ ΑΛΛΑ Κ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΛΙΦΤ;; ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΠΙΣΩ ΠΙΣΤΑ(ΠΙΣΟΔΕΡΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΙΦΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ Χ\Κ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝΕ(ΛΟΓΩ ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ)ΜΟΝΟ 12€(ΣΗΜΕΡΑ 17€-ΓΙΟΡΤΕΣ).

ΟΛΟΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΙ Κ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ ΕΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΙΦΤ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!

ΑΙΤΗΘΗΚΑ ΕΤΗΣΙΑ(110€), Κ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΩ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΙΟΝΙ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΞΗΛΩΜΑ Κ ΑΥΤΗ...

τι εννοείς κατέστρεφε τις πιστες?

Comment

Σήμερα πάντως λέει 20 εκατοστά χιόνι και κλειστή η μεγάλη πίστα του Πισοδερίου λόγω οριακού χιονιού. Είναι απαράδεκτο για μένα, ασχέτως ποιά είναι η διοίκηση, με το χιόνι που έριξε τις προηγούμενες ημέρες και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες γενικώς στην Ελλάδα να έχει εξαφανιστεί όλο το χιόνι λόγω κακής ή ανύπαρκτης συντήρησης. Στην Βασιλίτσα με υψηλότερες θερμοκρασίες κατά μέσο όρο το έχουνε διατηρήσει.

Comment

ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΤΡΑΚ(ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ.

ΕΧΘΕΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΝΩ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ...
        ΔΛΔ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ 70εκ ΧΙΟΝΙ Κ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ 20-30εκ. ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ 20εκ ΧΙΟΝΙ.
        ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΧΘΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ) ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ 30-50εκ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.

ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ Κ ΚΑΪΜΑΚ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 3-5 Κ ΣΕΛΙ.
        ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΩ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΣΕΛΙ Κ ΠΗΓΑΔΙΑ.
        Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΑΝΕ ΦΛΩΡΙΝΑ Κ ΓΙ’ΥΤΟ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Χ/Κ.
        ΤΟ ΥΨΟΣ ΧΙΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Χ/Κ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟ Κ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ.

Comment

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙ, ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑΝ..
          ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ..

ΟΒΕΡ

υ.γ. ..και τωρα τρεξτε για σωτηρια
          ATOMIC SL11 / GS11 (Atomic Racing Department). ATOMIC C 9 PULS

Comment

σιγουρα...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Φίλε gioba η αριθμητική κατάταξη είναι καθαρά προσωπική σου γνώμη,πώς μπορείς να κατατάσεις και να κρίνεις ένα χ/κ ανάλογα με το πόσο δημοφιλές είναι;επειδή ίσως και κατά την γνώμη μου δεν έγινε καλό marketing δεν σημαίνει πως είναι κακό.Το ότι υπάρχει αστυνομία κάθε μέρα και νύχτα είναι από τότε που εγκατασταθήκαμε στην Βίγλα,εδώ και τρία χρόνια,προφανώς θα ήταν και από πιο παλιά.Αν έγινε κάποιο περιστατικό και συνέλαβαν κάποιους-έτυχε-η αστυνομία δεν βρίσκετε εκεί πριν λίγες μέρες αλλά πριν χρόνια.Όλοι μας τους κράζαμε την προηγούμενη εβδομάδα γιατί μας έλεγαν ψέματα ότι θα ανοίξουν.Δεν πιστεύω πως όλοι που ανέβαιναν στο βουνό ανέβαιναν για την προηγούμενη διοίκηση ή όσοι θα ανέβουν από τώρα και στο εξής θα ανέβουν για την καινούρια διοίκηση.όλοι μας θέλουμε ένα καλό και ασφαλες βουνό να κάνουμε το χόμπυ μας.Όσο για τις τιμές γιατί να μην παραμείνουν οι ίδιες;οι λόγοι είναι αυτονόητοι νομίζω!

Comment

North έχεις δίκιο ως προς την κατάταξη μου αν κ πιστεύω πως δεν απέχει πολύ από την κοινή γνωμη.

Δεν είπα πως η αστυνομία βρίσκεται εκεί γι'αυτον τον λόγο(συγγνωμη αν ήμουν ασαφής), απλά μου φάνηκε περίεργο και ήταν η αφορμή να το συζητησω με τους υπόλοιπους που διέμεναν στο ξενοδοχείο. Όταν ρώτησα για τον λόγο που βρίσκονται εκεί με ενημέρωσαν για το γεγονός του αυτοφορου.

Όσον αφορά τις τιμές, μακάρι να ήταν χαμηλότερες αλλά δε μπορω να έχω άποψη πάνω στο θέμα, απλά επειδή δεν ΄κάνω αυτήν τη δουλειά για να γνωρίζω περιθώρια κόστους, φόρους, έξοδα κ λοιπά.

Comment

ΕΙΠΕΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΡΑΤΡΑΚ ΚΑΙ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΣ ΜΑΛΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΙΜΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΑΠΑΡΑΤΙΡΙΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΟ ΡΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΗΤΝ ΣΕ ΛΙΤΙΥΡΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΝ Χ-Κ ΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΗΡΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣΧΕΤΙ ΜΕ Χ-Κ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΛΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΒΟΥΝΑ
                  ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Originally posted by Tutte
                    Σήμερα πάντως λέει 20 εκατοστά χιόνι και κλειστή η μεγάλη πίστα του Πισοδερίου λόγω οριακού χιονιού. Είναι απαράδεκτο για μένα, ασχέτως ποιά είναι η διοίκηση, με το χιόνι που έριξε τις προηγούμενες ημέρες και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες γενικώς στην Ελλάδα να έχει εξαφανιστεί όλο το χιόνι λόγω κακής ή ανύπαρκτης συντήρησης. Στην Βασιλίτσα με υψηλότερες θερμοκρασίες κατά μέσο όρο το έχουνε διατηρήσει.
                    Σε καμια περιπτωση το χιονι δεν ειναι οριακο και ανετα θα μπορουσαν να την δουλεψουν απλα δεν εχουν τον τροπο. Πιστευω πως δεν εχουν προσωπικο και επισς με ενα ρατρακ ειναι δυσκολο να πατησεις ολες αυτες τις πιστες γιατι θα παρει φωτια, ειδικα το συγκεκριμενο.
                    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Το χιονι που εριξε ηταν υπερ αρκετο!!! Απλα οταν χιονιζει σημερα και εσυ πατας μετα απο 4 μερες εχεις χασει τουλαχιστον 15 ποντους. Και στην συνεχεια οταν συνεχιζεις να κατασρτεφεις το χιονι απο την απηρεια σου. Καποια στιγμη θα φτασεις να μην εχεις χιονι στις πιστες. Το παιδι που παταει τις πιστες δεν ειναι και τοσο εμπειρο γι' αυτο και στα πλαγια εχει το δυπλασιο χιονι απο οτι στην πιστα. Οι πιστες ετσι οπως ειναι στρωμενες ειναι σαν να εχεις κανει διαδρομους κυκλοφοριας.

Τι να το κανω αν μου εχουν απο 2 και απο 3 ατομα σε καθε ποστο οταν αυτα τα ατομα ειναι ασχετοι.

Και αυτο που με εχει πειραξει αρκετα ειναι οτι ενω στην περιοχη υπαρχει μεγαλη ανεργια. Στα λιφτ δουλευουν αλλοδαποι!!! Ημαρτον!!! Δεν ειμαι ρατσιστης και εχω αρκετους φιλους αλλοδαπους αλλα ρε παιδια πρεπει να στηριξουμε λιγο και την περιοχη μας.
                      Και ολα αυτα τα προβληματα προκυπτουν απο το θεμα που λεγαμε οτι αργησαν να ενεργησουν ωστε να αναλαβουν το βουνο. Δεν ηταν ετοιμοι και παρολα αυτα ηθελαν να παρουν με το ζορι το βουνο. Βλεπουμε τα χαλια μας.Edited by: vlaxos
                      εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Originally posted by GioBa
                        Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ! ΔΗΛΑΔΗ, Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΣΤΡΩΝΕ Κ Η ΠΑΛΙΑ ΞΕΣΤΡΩΝΕ...
                        Για να χαλάσει την πίστα, θα έπρεπε ή να κάνει ασταμάτητα slaloms όλη τη νύχτα, δηλαδή να ανεβαίνει με τα πόδια την κεντρική και να την κατεβαίνει με τα πέδιλα, ή θα έπρεπε να περνάνε από πάνω της χιονοστρωτήρες (ratrac). Στην δεύτερη περίπτωση υπάρχουν δύο παράγοντες που την τοποθετούν στο σύνολο των αδυνάτων. Πρώτον τα διαστρωτικά δεν περνάνε απαρατήρητα όπως ανέφέρθηκε παραπάνω και δεύτερον είναι ασύμφορη η λειτουργία τους λόγο του τεράστιου όγκου καυσίμων που καταναλώνουν. Όσο μίσος" και να υπάρχει ανάμεσα στον Τόττη και τον Νομάρχη, συνεπώς και τον Τορτόκα, ο Τόττης δεν νομίζω να είναι τόσο ηλίθιος για να σπαταλάει χιλιάδες ευρώ για την λειτουργία των διαστρωτικών μόνο και μόνο για να καταστρέφει τις στρωμένες πίστες..."
                        Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

ΤΙΛΕΣ ΡΕ GIOBA ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣΝ ΤΑ ΣΚΕΥΤΕΣΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΠΟΙΟΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΦΑΓΟΘΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΙΧΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΣΟΥΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΡΕ ΗΡΘΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΙΡΘΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΑΤΗΜΕΝΕΣ Η ΠΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΜΕΡΟΣΗ ΤΟΥ ΗΨΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΦΕΝΑΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΥΤΕΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ 89 ΕΥΡΩ Η ΑΙΤΣΙΑ.Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΔΕΙΝΩ ΠΙΣΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΩ 3 Χ/Κ ΓΙΑ ΝΕ ΕΡΘΩ ΕΔΩΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΚΙ ΝΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΑΒΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΛΕΟΣ ΠΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΗΚΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ 200 Χ/Μ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ
                          http://www.skafotexniki.gr
                          http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣΔΕΝ ΕΙΧΑΟ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΔΗΛ ΠΑΡΚΙΝ ΠΑΤΗΜΑ ΤΙΜΕΣΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ Ο ΚΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΓΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΡΑΤΡΑΚ ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΟΝΙΑ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ
                            http://www.skafotexniki.gr
                            http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                            ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

GIOBA ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΡΤΟΚΑ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΑΦΤΑ ΡΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΣ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΜΑΖΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΕΝΩ ΕΣΕΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΒΕΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΦΙΛΟΙ ΜΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
                              ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Working...
                              X