Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

Τι γινεται πανω βρε παιδια;
    πως ηταν πρωτη μερα μετα απο τοσο καιρο;;;
    εχει χιονι;; ειχε κοσμο;;
    θα αντεξει μεχρι παραμονη γιατι εχω κανονισει να ανεβω;;;πεστε γνωμες ....... και εντυπωσεις
    MONSTER MAGNET

ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ,ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ.ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΚΙ.ΧΙΟΝΙ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΒΑΣΗ 20-40 ΠΙΟ ΠΑΝΩ

Comment

Λοίπον...
      Ανέβηκα χθες. Δεν είχε πολύ κόσμο μέχρι τις 12. Μετά πλάκωσε κόσμος, αλλά αντιστρόφως ανάλογη ήταν η κίνηση στα λίφτς. Δηλαδή μετά της 12 δεν είχε ουρά [i]. Στην βάση σε ορισμένα σημεία είχε λασπούλες αλλά δεν σε ενοχλούσαν αφού ήταν 2-3 μέτρα πιο κάτω απο τις βάσεις των λίφτ.
      Συμπέρασμα:
      Θάνατος για τους snowboarders to "μπριζολάκι", (και για τους σκιερ πιστεύω) καθώς δεν υπήρχε αρκετό χιόνι σε ορισμένα σημεία. Χαρακτηριστικό ήταν το ατύχημα που είχα όταν η αλυσίδα χτύπησε την μύτη μου και πρήστικε Τρόμαξα πιστεύοντας ότι στράβωσε η μύτη μου

Πρώτη φορά δοκίμασα πιατάκια. Αρκετά διασκεδαστικό, αν και πάλι δύσκολο για τους snowboarders, είναι σαν να κάνεις wakeboard στην θάλασσα.

Πάντως πετραδάκια δεν έλειπαν και ανησυχώ μήπως αναγκαστεί το χιονοδρομικό να κλείσει.

Εχω να σημειώσω: καλη εξυπηρέτησει απο τα άτομα στα lift, που έδειναν συμβουλές για το πώς θα ανέβουμε κτλπ.

Δεν έλειπαν οι πετρούλες όμως ( όχι πολλές) καθώς και μια μανούλα που έκανε σε ολους υποδείξεις απο που θα κατέβουν και να μην κάνουν στις μικρές πίστες έλκηθρο για να μην χτυπήσουν την 16χρονη κόρη της . Έριξα τρελό γέλιο!!

Συμβούλη: Απανταχού snowboarders!!!!! Μην δοκιμάσετε ποτέεεε το μπριζολάαακιιιιιι!!!!"

Comment

and brizolaki is???

Comment

Α είναι αυτό το μικτο λίφτ που το κρατάς με τα χέρια και σε τραβάει? Νομίζω ότι baby lift το λένε. Δεν είμαι και σίγουρος.

Comment

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ..
            They tried to make me go to rehab but I said
            o, no, no..I want snow snow snow...

Comment

Working...
            X