ΒΕΡΟΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ +6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ -2,1 ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΕΚΕΙ ΔΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΗΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αναστροφές σήμερα
Collapse
X
-
AΠΛΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ(Ο ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΛΩΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΩΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ) ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΩΣ ΕΑΝ ΒΡΑΧΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ(ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ)ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο DAVIS ΕΔΕΙΝΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ -2.8 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ -4.5
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗhttp://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!
Comment
-
Το προβλημα ειναι οτι εχουμε ορισει ως σωστη θερμοκρασια μια πλασματικη προστατευμενη θερμοκρασια και οχι τη θερμοκρασια του αερα οπως τη νιωθουμε εμεις και τα εκτεθειμενα θερμομετρα μας. ΜΙΖ θα σου προτεινω να αντιπαραθεσεις απεναντι στον Davis, ενα υδραργυρικο για να δεις την εννοια της προστατευομενης" θερμοκρασιας.
Δε λεω οτι οι Davis ειναι λαθος φυσικα, απλα "φιλτραρουν" και αποστειρωνουν την πραγματκη θερμοκρασια αερα. Αυτο το κανουν με σκοπο να εμποδισουν παρεισακτες πηγες θερμοτητας (εξατμιση, καπνοδοχο κτλ.) να διαστρεβλωσουν την πραγματικη θερμοκρασια. Μαζι με τα ξερα ομως καιγονται και τα χλωρα που ειναι οι φυσικες αιτιες ψυχους που επισης φιλτραρονται μεσω του κλωβου και δεν φτανουν ποτε στον αισθητηρα."
Comment
-
ΜΟUNTEXPLORER ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΛΩΒΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ Η ΒΡΕΧΟΤΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ 1.5 ΕΩΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΑΓΟΥΒΑΡΔΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ TΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ(ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ)http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!
Comment
-
Eτσι ήταν και σήμερα το πρωί Αγγελε στα ανοιχτά του κάμπου του Αγρινίου και σε ορισμένα προάστεια ως την Λυσιμαχία, αφού το πρωί σημειώθηκαν θερμ. -3..-4οC.Originally posted by DirfisΠριν λιγο ηρθε ο παππους μου και η γιαγια μου, απο την ΒΑ Ευβοια και συγκεκριμενα απο το χωριο Παπαδες, της ΒΑ Ευβοιας, στα 450μ. Τα παντα το πρωι κατασπρα απο την παχνη! Λες και ειχε χιονισει ηταν...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Σημερα ειχαμε εντονη αναστροφη και στον καμπο της Καβαλας, -5,0 ελαχιστη, η χαμηλοτερη του Δεκεμβρη και του 2007 ταυτοχρονα, ενω πυκνη ομιχλη, παχνη και παγος καλυψαν τα παντα..Το χιονι ΔΕΝ εχει λιωσει ακομη, αντιθετως στον περιφερειακο της Καβαλας στα 200-250 μετρα υπαρχει ολικη χιονοστρωση με παγωμενο χιονι 10-15 ποντων....Στον καμπο υπαρχει στα χωραφια και στις στεγες χιονι, καλα για τα ανηλια σημεια δεν μιλαω..Dieu est un comédien jouant devant un public trop effrayé pour rire...
Comment
-
Παντως δεν μπορω να χωνεψω γιατι ειναι σωστο να μετραμε τη θερμοκρασια μεσα στη... θαλπωρη μιας φωλιας και οχι την πραγματικη θερμοκρασια περιβαλλοντος (οταν προκειται για ελαχιστες).
Ο κλωβος ειναι χρησιμος για την προστασια απο την ηλιακη ακτινοβολια που δινει θερμοκρασια υπο ηλιον. Αλλο πραμα ομως η θερμοκρασια υπο σκιαν και αλλο ο εμποδισμος του θερμομετρου να μετρησει την αναστροφικη ψυχροτητα του αερα, τη νυχτα, εξαιτιας του κλωβου.
Comment
-
Και για ποιο λόγο δε μπορεί να μετρήσει την αναστροφή ο κλωβός ρε Γιώργο; Έλεος πια! Έλεος! Διαβάστε και μάθετε λίγο φυσική προτού αμολάτε ό,τι σας καπνίσει εδώ μέρα!!!Λεωσθένης
Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr
Comment

Comment