Announcement

Collapse
No announcement yet.

NTROPH!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NTROPH!!

DARK HUMOR TI NOUMERO MPOTES AGORASES??? 6 (EKSI)??

AGATHE POSES MPIRES IPIES??? 6 (EKSI)???

POLIS POSES KOLOTOYMPES EKANES??? 6 (EKSI)??

KALA POU EXETE KAI TON XALKIA[i] XAXAAXXAAXA"

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΕΦΑΓΕ 7 ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΕΙΤΗΡΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΚΥΠΕΛΟΥ ΑΑΑ ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 4 ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡ ΕΠΑΙΖΑ ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΟΛΙΓΚΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕEdited by: Agathos3
    http://www.skafotexniki.gr
    http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

nesta mallon eisai se lathos forum mate...eisai kai kompleksikos terma ntropi sou...
      Idont Drive Fast///Ijust Fly Low

Comment

Η ντροπή δικιά σου...

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ, ο φίλος μου είναι ΠΑΟ, ο γείτονάς μου Ολυμπιακός, ο Agatho3 ΑΕΚ, ο φούρναρης είναι Ηρακλής και ο μαθηματικός μου είναι Αστέρας Κολοπετινίτσας...

Τι σε πειράζει; Σ' αυτό το forum θα γράφεις για σκι και για οτιδήποτε έχει έμμεση σχέση με το σκι ή είναι τελείως άσχετο, το γράφεις στην ενότητα ΑΣΧΕΤΑ.

Ειδικά αυτή την περίοδο το Πισοδέρι βρίσκεται πάνω σε αναμμένα κάρβουνα με τον Νομάρχη να κάνει αέρα για να τα κρατήσει αναμμένα, και εσύ κάνεις διαφήμιση στο Καϊμάκτσαλάν και σε ένα χώρο που μιλάνε για σκι μιλάς για ποδοσφαιρικές ομάδες...

ΚΟΦΤΕ ΤΟ.... ΟΛΟΙ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ...ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΚΑΤΑΣΠΡΟ ΧΙΟΝΙ.

Ας λυθεί επιτέλους αυτή η παρεξήγηση. ΑΜΑΝ"
        Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΖΟΥΡΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΠΕΙ Η ΝΑ ΜΙΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΜΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Χ/Κ
          http://www.skafotexniki.gr
          http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Οι φιλονικίες δε βγάζουν πουθενά,εκείνος είπε αυτό,εγώ είπα το άλλο,πιάσε το αυγό και κούρευτο!λες και μπήκαν οι Τούρκοι στην Ελλάδα(μην παρεξηγηθούν τα παόκια και αρχίσουν να με κράζουν σχήμα λόγου είναι).Το θέμα είναι άλλο τί γίνετε με το μπ@θρδέ£ο; εεε με το χ/κ ήθελα να πω!

φιλικά

NORTH

Comment

SKIER 2006 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΜΑΛΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΙΟΝΙ
              ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Comment

Έχω δίκιο [μετριόφρων πάντα] αλλά στο θεματάκι ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ???? Προστέθηκε άλλη μί ασελίδα. Τι σημαίνει αυτό; Κάποιος συνεχίζει τις μ@λ@κίες...!

Με το συμπάθειο κιόλας... [i]"
                Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Φιλε nesta ξεκολα απο τα ποδοσφαιρικα σου!!! Μας τα εκανες ζεπελιν τοσον καιρο [i] .
                  Αν θες μπες μεσα στα ασχετα και γραψε οτι θες.
                  Για χιονια και για σκι μιλαμε εδω οχι για μπαλα.
                  "
                  εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Comment

Working...
                    X