Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ζήρια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ζήρια

Καλημέρα

χθές 18/12/2007 επικοινώνησα με τον Δημ. Γεωργίου (6948 064102) υπεύθυνο λειτουργίας του ΧΚ Ζηρίων και με ενημέρωσε ότι ο νέος αναβατήρας είναι έτοιμος αλλά έχουν πρόβλημα με το ρεύμα (αν είναι δυνατόν το 2008) και ότι εντός των ημερών θα το έχουν αποκαταστήσει . Νομίζω πως η κατάσταση θέλει λιγάκι σπρώξιμο . Κατά τήν γνώμη ο χώρος έχει πολλές δυνατότητες αλλά τοπικά προβλήματα εμποδίζουν τη πρόοδο ( κάτι είχα ακούσει στο παρελθόν για αντιπαλότητα με τους Καλαβρυτινούς λόγω του ανοίγματος του ανταγωνισμού). Με το δικό μας έντονο ενδιαφέρον μπορεί πολλά προβλήματα να επισπευθούν προς επίλυση ,

ευχαριστώ

Προς snowreport:

Θα υπάρξει report για ΧΚ Ζήριας;

Comment

Re paidia, kamia foto na doume kai emeis apo makria ti ginete me afto to XK? ti anavatires iparxoun, siromena ktl? ipsometra? egatastaseis genika??? Kati eixa akousei persi mono gia ena siromeno....

times? ipiresies? Gnomes theloume kai kamia foto an iparxei akoma kalitera.
      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
      Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
      WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

2 αναβατηρες αν δεν κανω λαθος και μπολικο χιονι, ο admin πρεπει να το βαλει σιγα σιγα

Comment

κατα πασα πιθανοτητα το ΣΚ 22-23/12 θα παω και οτι πληροφοριες και φωτο παρω θα προσπαθησω να τις ανεβασω.Προσπαθησε κανεις να ερθει σε επικοινωνια με το τηλεφωνο που εδωσα?

Comment

Το Χ.Κ. Ζήρειας δεν έχει μέλλον ως Χ.Κ.,καθώς στο σημείο όπου έγιναν οι εγκαταστάσεις δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης λόγω μορφολογίας του βουνού.προς το παρόν υπάρχει ένα baby lift 100μ και ένας συρόμενος αναβατήρας(δεν ξέρω αν ξεκίνησε η λειτουργία του), περίπου 300-400μ (μέγεθος 'Θέτις' Καλαβρύτων,με μία πίστα που στο πρώτο μισό είναι κόκκινη,ενώ στο υπόλοιπο μπλε-πρασινη.Βρίσκεται σε υψόμετρο 1550μ και το χιόνι που δέχεται είναι σχετικά καλό για το υψόμετρο λόγω καλού προσανατολισμού (ΒΔ) και φυσικής σκίασης της πίστας.Απλά δεν έχει διάρκεια λόγω χαμηλού υψομέτρου,καθώς και με νοτιάδες υπάρχει το ενδεχόμενο χειμωνιάτικης βροχής...Ξέρω επίσης ότι γίνεται ενοικίαση snowmobile.
            Κατα τ'άλλα το βουνό το γνωρίζω καλά γιατί έχω καταγωγή από το Ξυλόκαστρο και το έχω περπατήσει.Υπάρχουν καλές πλαγιές πρός εκμετάλλευση,που όμως δε φαίνονται καν από το οροπέδιο,οπότε μάλλον αδύνατον μου φαίνεται να γίνει ποτέ πραγματικό Χ.Κ.,και καλύτερα πιστεύω.Γεμίσαμε μικρά χιονοδρομικά,αντί να επεκτείνουμε 2-3,που έχουν ήδη υποδομές και προσφέρονται για κάτι καλύτερο + μεγαλύτερο(Παρνασσός,Καλάβρυτα,Καιμακτσαλάν)
            let it snow! ***

Comment

paidia mono to baby lift doyleyei ekei anebika to sabbato kai doyleye

mono ayto akoma exoyn kai ena ratrack ekei alla eixe pathsei mono

thn mikri (baby)pista dhaldh kamia 80ria metra[i]"

Comment

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,

Την Κυριακη ημουνα εκει και ηταν πολυ ωραια. Ειχε πολυ ωραιο καιρο και πολυ ωραιο χιονακι. Λειτουργουσε μονο το baby lift. Το μεγαλο lift θα λειτουργησει εντος των ημερων. Γινονται πολυ μεγαλες προσπαθειες γι αυτο.Το ΧΚ Ζηριας προσφερει πολλα ωραια πραγματα και αξιζει τον κοπο να το επισκεφτειτε. 2 ωραιες πιστες μικρες μεν αλλα καλες για καποιον που θελει να μαθει. Υπαρχουν snowmobiles, ελκυθρα, 4χ4, πιο κατω κεντρο ιππασιας, καλο και χορταστικο φαγητο, ενα ιστορικο μοναστηρι και πολλα αλλα. ο δρομος ειναι πολυ καλος, θελει λιγο προσοχη...

Comment

Originally posted by gkaz

2 ωραιες πιστες μικρες μεν αλλα καλες για καποιον που θελει να μαθει. Υπαρχουν snowmobiles, ελκυθρα, 4χ4, πιο κατω κεντρο ιππασιας, καλο και χορταστικο φαγητο, ενα ιστορικο μοναστηρι και πολλα αλλα. ο δρομος ειναι πολυ καλος, θελει λιγο προσοχη...
                  Εσύ για σκι πήγες, ή για βόλτα;
                  Μπορεί να είναι ωραία, αλλά καλά είναι να ξεκαθαρίσει κάποιος για ποιον λόγο θέλει να ανέβει, αν ανέβει.

Comment

Originally posted by alexism
                    Originally posted by gkaz

2 ωραιες πιστες μικρες μεν αλλα καλες για καποιον που θελει να μαθει. Υπαρχουν snowmobiles, ελκυθρα, 4χ4, πιο κατω κεντρο ιππασιας, καλο και χορταστικο φαγητο, ενα ιστορικο μοναστηρι και πολλα αλλα. ο δρομος ειναι πολυ καλος, θελει λιγο προσοχη...
                    Εσύ για σκι πήγες, ή για βόλτα;
                    Μπορεί να είναι ωραία, αλλά καλά είναι να ξεκαθαρίσει κάποιος για ποιον λόγο θέλει να ανέβει, αν ανέβει.
                    εγω που εχω ανεβει αρκετες φορες πιστευω πως δεν κανει για σκι παρα μονο για βολτα στην μορφη που ειναι τωρα το χκ

Comment

Working...
                    X