Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προταση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προταση

Με δεδομενη την συζητηση που καναμε προχτες για τον συνωστισμο στις ουρες και τους εκνευρισμους που προκαλουνται και την ιδεα που ειπαν καποια παιδια για οριοθετηση με πασσαλους και σχοινι αρκετα πιο πριν απο τα λιφτ,πιστευετε οτι θα βοηθουσε αν ολοι στελναμε το ιδιο mail στο Χ.Κ?

Ισως να μας παρουν στα σοβαρα (αν το διαβασει κανεις).Παντως για καλο δικο μας θα ειναι σιγουρα.Μια προσπαθεια δεν βλαπτει!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Comment

δεν καταλαβα τι εννοεις

Comment

Οτι είναι προτιμότερο να συγκρατουμε τα νευρα μας εστω και αν υπαρχει καθυστερηση ή στριμωξίδι.Φτανουμε στα 2300μ για να το απολαυσουμε οχι για να χαλαστούμε!
        Λιγη παραπανω υπομονη λοιπόν

Comment

Σιγουρα!

αν ανατρεξεις στα ποστ της κυριακης και της δευτερας θα δεις οτι τα παντα εχουν οριο...(και η υπομονη!!)

εξαλλου γιατι να μπω σε διαδικασια να συζηταω με τον καθε ανεγκεφαλο???

και εγω για να χαρω παω!

Comment

ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Comment

Ευτυχώς την ουρά που είχε την κυριακή δεν την έφαγα αφού εβγαλα κάρτα στης 1.
              Αλλα το θέμα είναι άλλο. Και πάσαλοι να μπούνε παλι χαμός θα γίνεται. Δεν έχει νόημα το όλο σκηνικό, με τσακωμούς , σπρωξίδια κτλπ. εδω στους αρχαρίους έβλεπες γονείς που έλεγαν στα παιδία τους 10-14 χρονών να περάσουν μπροστά χωρίς να δίνουν καμία σημασία στην ουρά! Κάποια στιγμή αγανάκτησα αλλα σκέφτηκα ότι δεν θα χαλάσω την μέρα μου για 1 ανεγκέφαλο.

Αλλά πιστεύω ότι είναι η νοοτροπία του έλληνα. Δηλαδή σημασία έχει πως θα περάσω πρώτος λες και κάποιος με κυνηγάει. Προσωπικά τέτοια αισθήματα δεν έχω αναπτύξει ακόμα και ελπίζω ποτέ. Απλά δίνεις τόπο στην οργή.

Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να σχηματιστούν 3 διαφορετικές ουρές για τον αναβατήρα? Πίθηκοι είμαστε?

Αυτό που μπαίνουν απο τα πλάγια είναι πράγματι εκνευριστικο. Και είδα ένα σκηνικό που παίχτηκε όταν ενα παλικάρι πέρασε απο το πλάι, ένα παλικάρι ευγενικά του είπε οτι υπάρχει ουρά.Ούτε που του απάντησε..... Δηλαδή αυτουνού τι του λες?

Και σιγά το χρόνο που έκανες με την ουρά να ανέβεις.

Comment

συγνωμη αλλα εγω προχτες δεν ειδα κανεναν να μιλαει στον πανικο που επικρατουσε

Comment

ισως εσυ που ηρθες στις 1 να μην ξερεις οτι ο μισος κοσμος ειχε φυγει!!!!

Comment

Παιδια πιστευω πως το προβλημα θα μειωνοταν λιγο εαν στο καρεκλακι του αχιλλεα ανεβεναν 3 ατομα και οχι 2. Αυτο ομως θα επρεπε να το φροντισουν τα παιδια του ΧΚ και επειτα εμεις μονοι μας ανεβενοντας 3 και οχι να περιμενουμε την παρεα μας.

Comment

ναι πήγα στις 1 γιατί ήθελα να δώ αν η μικρή μου αδερφή το κατέχει. Αλλά τον όχλο τον είδα. Το περιστατικό το ακουσα οταν περνούσα απο διπλα στην αρχή κατα τις 11:30.

Ε απλά υπομονή. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Comment

καλη ιδεα!να βαλουμε πασαλους και αλλα κλαδια για τους πιθηκους να σκαρφαλωνουν και να περνανε πιο γρηγορα μπροστα!
                        υπομονη θελει παιδια και να δινουμε τοπο στην οργη!ειναι πολλοι αυτοι που το παιζουν εξυπνοι και αν δεν κρατισουμε την ψυχραιμια μας,το ενα θα φερει το αλλο και το κακο συντομα θα κανει την εμφανιση του!ηρεμια λοιπον οσο μπορουμε και αφηστε τους μακακες να περασουν μπροστα,ειπαμε,τα ατομα με ειδικες αναγκες προιγουνται ακομα και στο βουνο!
                        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

ενταξει μια ιδεα ηταν!βαση των λεγομενων και των αλλων παιδιων

Comment

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ

Comment

Originally posted by KAPTEN

ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ

στα λογια μου ηρθες...αν ομως ακουσεις το κωλοπαιδι να βριζει την γυναικα σου και γυρω γυρω ειναι ολοι οι μαγκες που προσπαθουν να κλεψουν την σειρα τι θα κανεις???

Comment

Working...
                              X