Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φωτοενημέρωση ΧΚΠ, χειμώνας 2007-08

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χρησιμοποιώ πανιά (socks) τα τελευταία 3 χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Μπαίνουν βγαίνουν γρήγορα, δεν χαλάνε τα λάστιχα, βεντουζάρει το αυτοκίνητο καλύτερα στο δρόμο αλλά όχι άσφαλτο…. Αααλλά ας επανέλθουμε στο σωστό θέμα…. Πόσο χίονι έχει πάνω? Πόσο αέρα έχει πάνω? Πότε θα σταματήσει να φυσάει? Πότε θα ανοίξει? Πότε θα ξαναέχει νυχτερινό? Ή πότε- καλύτερα- θα έχει 24ωρο!!!??? Πότε θα γεμίζουμε τις κάρτες μας από το internet? Πότε θα πέσουν οι τιμές στο chalet?? Πότε θα αντικαταστήσουν αυτό το πράμα στα Κελάρια με ένα ομορφότερο και γραφικότερο chalet??? Πότε θα σταματήσουν να υπάρχουν ηλίθιοι και βλάκες που βρωμίζουν το βουνό και νομίζουν ότι είναι ιδιοκτησία τους?? (ξαναεμφανίστηκε αυτός με το πούρο?) Πότε θα γίνει ο περιφερειακός της Αράχωβας?? Πότε θα γίνει η επέκταση?? Πότε θα σταματήσουμε να γκρινιάζουμε?? Και το σημαντικότερο!!! Πότε θα σταματήσει η κοπελιά μου να γκρινιάζει ότι κρυώνει και ότι δεν μπορεί να ξυπνάει από τα άγρια χαράματα και να παίρνουμε τα βουνά??? ΟΥΦ τα πα και ξεθύμανα….αλλά σας ζάλισα υποθέτω…sorry…"
    Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται....

Comment

• Originally posted by dieselaki
      Χρησιμοποιώ πανιά (socks) τα τελευταία 3 χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Μπαίνουν βγαίνουν γρήγορα, δεν χαλάνε τα λάστιχα, βεντουζάρει το αυτοκίνητο καλύτερα στο δρόμο αλλά όχι άσφαλτο…. Αααλλά ας επανέλθουμε στο σωστό θέμα…. Πόσο χίονι έχει πάνω? Πόσο αέρα έχει πάνω? Πότε θα σταματήσει να φυσάει? Πότε θα ανοίξει? Πότε θα ξαναέχει νυχτερινό? Ή πότε- καλύτερα- θα έχει 24ωρο!!!??? Πότε θα γεμίζουμε τις κάρτες μας από το internet? Πότε θα πέσουν οι τιμές στο chalet?? Πότε θα αντικαταστήσουν αυτό το πράμα στα Κελάρια με ένα ομορφότερο και γραφικότερο chalet??? Πότε θα σταματήσουν να υπάρχουν ηλίθιοι και βλάκες που βρωμίζουν το βουνό και νομίζουν ότι είναι ιδιοκτησία τους?? (ξαναεμφανίστηκε αυτός με το πούρο?) Πότε θα γίνει ο περιφερειακός της Αράχωβας?? Πότε θα γίνει η επέκταση?? Πότε θα σταματήσουμε να γκρινιάζουμε?? Και το σημαντικότερο!!! Πότε θα σταματήσει η κοπελιά μου να γκρινιάζει ότι κρυώνει και ότι δεν μπορεί να ξυπνάει από τα άγρια χαράματα και να παίρνουμε τα βουνά??? ΟΥΦ τα πα και ξεθύμανα….αλλά σας ζάλισα υποθέτω…sorry…
      O,ti nanai......Ama perimeneis apadisi se ola auta pu grafeis sfira mu....ginesai grafikos aderfe...!
      "
      ΔΩΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΛΑΟ...

Comment

• Originally posted by dieselaki
        Χρησιμοποιώ πανιά (socks) τα τελευταία 3 χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Μπαίνουν βγαίνουν γρήγορα, δεν χαλάνε τα λάστιχα, βεντουζάρει το αυτοκίνητο καλύτερα στο δρόμο αλλά όχι άσφαλτο…. Αααλλά ας επανέλθουμε στο σωστό θέμα…. Πόσο χίονι έχει πάνω? Πόσο αέρα έχει πάνω? Πότε θα σταματήσει να φυσάει? Πότε θα ανοίξει? Πότε θα ξαναέχει νυχτερινό? Ή πότε- καλύτερα- θα έχει 24ωρο!!!??? Πότε θα γεμίζουμε τις κάρτες μας από το internet? Πότε θα πέσουν οι τιμές στο chalet?? Πότε θα αντικαταστήσουν αυτό το πράμα στα Κελάρια με ένα ομορφότερο και γραφικότερο chalet??? Πότε θα σταματήσουν να υπάρχουν ηλίθιοι και βλάκες που βρωμίζουν το βουνό και νομίζουν ότι είναι ιδιοκτησία τους?? (ξαναεμφανίστηκε αυτός με το πούρο?) Πότε θα γίνει ο περιφερειακός της Αράχωβας?? Πότε θα γίνει η επέκταση?? Πότε θα σταματήσουμε να γκρινιάζουμε?? Και το σημαντικότερο!!! Πότε θα σταματήσει η κοπελιά μου να γκρινιάζει ότι κρυώνει και ότι δεν μπορεί να ξυπνάει από τα άγρια χαράματα και να παίρνουμε τα βουνά??? ΟΥΦ τα πα και ξεθύμανα….αλλά σας ζάλισα υποθέτω…sorry…

Μόνο ο Μάκης μπορεί να σε βοηθήσει φίλε ....

Μάκης"
        Μη το χτυπάς το σαλάμι

Comment

• Αύριο με την απεργία, θα λειτουργήσει το ΧΚΠ, η θα πάμε τσάμπα.
          Αν διαβάζει κάποιος από το ΧΚΠ , ας μας ενημερώσει.
          Ευχαριστώ.
          Μη το χτυπάς το σαλάμι

Comment

• Φυσικα και ΘΑ λειτουργεί!! [i]

Η ηλιοφανεια δεν ειναι σιγουρο αν θα 'απεργει'.. "
            Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

• ηλιοφανεια αυριο δυσκολο σε ολα τα σιτε δείχνει να εχει ομιχλη τουλαχιστον δεν θα εχει αερα.Οσοι ειναι για αδεια καλυτερα πεμπτη αν ειναι για απεργια αυριο αλλιως απο βδομαδα και βλεπουμε.Η ταπεινή μου γνώμη.

Αγγελος

Comment

• <a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>
                "

Comment

• <a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>
                  "

Comment

• stin periptwsi pou kapoios dn exei alisides ... alla 8elei poli na paei ti kanei?iparxei kanena lewforeio apo araxwva gia x.k.?pou mporw na ma8w?
                    never summer

Comment

• οπως ειπα νωριτερα σημερα!!!

αυριο θα εχει λεοφορειο ο κλαουδατος που περναει απο αραχωβα και αμα εχει θεσεις μπορει να σε παρει!! κοστιζει 5 ευρω να πας και να ερθεις απο αραχωβα!! παρε καλυτερα ενα τηλεφωνο 2105781880 για να εισαι σιγουρος!!
                      http://www.athens-weather.eu

Comment

• Originally posted by ziorange
                        οπως ειπα νωριτερα σημερα!!!

αυριο θα εχει λεοφορειο ο κλαουδατος που περναει απο αραχωβα και αμα εχει θεσεις μπορει να σε παρει!! κοστιζει 5 ευρω να πας και να ερθεις απο αραχωβα!! παρε καλυτερα ενα τηλεφωνο 2105781880 για να εισαι σιγουρος!!
                        Εμένα μου ζήτησαν 8€ στο τηλέφωνο, αλλά τελικά πήγα και πήρα αλυσίδες. Απ'ότι ξέρω αυτό το λεωφορείο ξεκινάει στις 4.45 και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει πλέον μαζί τους. Δες τις στάσεις που κάνει στο site τους http://www.klaoudatos.gr/skibus.htm και πήγαινε να περιμένεις σε μία από αυτές.

Comment

• 5 eurw einai file....twra an akrivinan mesa se 2 vdomades de nomizw....
                          15 apo athina(12 an exeis snowreport card) kai exei stasi endeiktika sta Prince-Oliver sti lewforo kifisias(ekklisia ag.varvara)stis 5.25...!!
                          Kalo ski se osus anevun aurio...oi ypoloipoi...kai idiaitera oi sibasxodes foitites se eksetastiki ta kefalia mesa....xaxa

P.s:Exei pesei treli omixli opote mia apta idia tha nai kai simera mallon panw sto vuno[i]
                          Pempti-Paraskevi mones meres gia apolaustiko ski stus exodes xrono
                          Edited by: metsovelas "
                          ΔΩΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΛΑΟ...

Comment

• 10/13 ανοιχτά!!! [i] (μονο ΔΙΑΣ, Βάκχος και Τηλεμαχος off - Hρακλής ΟΝ!)
                            Το χ/κ με τους περισσοτερους αναβατήρες κ όμως παιζει αξιοπρεπως με οσα περισσοτερα μπορει..

..εχετε προσεξει (βλ πανω χάρτη), πως ΟΛΑ τα χ/κ της χωρας (εκτος ΧΚΠ) μετράνε ως αναβατηρες και τα baby-lifts Aυτο ΔΕ γινεται σε κανενα χ/κ του πλανητη, εκτος της Ελλάδας.. πχ. το ΧΚΚ εχει 5αναβατηρες κ 2 200μετρα μπριζολάκια, οχι 7 που δηλωνονται, τα ιδια το Σέλι, η Βασιλίτσα κοκ..

Μηπως να δωσει ονόματα κ το ΧΚΠ στα 3(!) baby lifts κ να φτάσει τα 16 σύνολο! "
                            Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

• σημερα δεν μπαινω στο ιντερνετ. Τελος. αν ξαναδω την καμερα θα παθω καταθλιψη

Comment

• παντως makalu μιας και το αναφερεις, ουτε πονηρο ουτε κακο θα ηταν το ΧΚΠ να ανφερει με καποιο τροπο και τα ski-routes στην λιστα των πιστων

Comment

Working...
                                X