Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φωτοενημέρωση ΧΚΠ, χειμώνας 2007-08

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλημέρα...

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά φτάνουμε να μιλάμε για επέκταση και αναβάθμιση όταν λοίπουν βάσικα στοιχεία....?!

Όποιος ήταν εχθές (6/'01/'08) στο χ.κ, θέλω να πιστέυω πως καταλαβαίνει τι εννοώ...! Αυτό δεν ήταν χιον.κέντρο, χιον.πάρκο ητανε....! ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ Χ.Κ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ....! Κάνω λάθος?
    Don like my driving? Stop watching me..!

Comment

• Δεν μας λες ομως τι ελλειπε και τι σε ενοχλησε και για οσους δεν ημασταν εκει χτες ? (καταραμενη ιωση)
      ορθιοοοος ...

Comment

• Κάτι πολύ βασικό μάλλον το χιόνι!!!
        Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

• ΟΚ δεν ειναι και στην καλιτερη του κατασταση αλλα με προσοχη κανεις το σκι σου. Σε αρχη σεζον εχω δει τα ιδια και σε αλλα μερη, πχ. και στο Chamonix, και στο Tahoe.
          ορθιοοοος ...

Comment

• Παντως εμενα αυτο που μου εκανε εντυπωση 2 μερες που ανεβηκα επανω ..ειναι οτι και ο περικλης σιγα σιγα και αυτος δεν εχει χιονι ..θελει πολυ προσοχη ..κανεις αλλα δεν μπορεις να πεις οτι το ευχαριστιεσαι και ειναι ολα τελεια ..να μην λεμε οτι θελουμε η φτερολακα ειναι καπως καλυτερα ..και η 6 ειναι πολυ καλη απο σχεδον τη μεση και κατω ..εκει το ευχαριστηθηκα μπορω να πω ..αλλα οτι θελει επειγοντως χιονοπτωση αυτο ειναι το μονο σιγουρο ..

Comment

• Φυσικα και θελει πολυυυ χιονι ακομα (και φαινεται να αργει).
              Το ερωτημα ειναι προτιμας το τιποτα η αυτο που εχουμε ?
              Και αναλογα πρατεις.
              ορθιοοοος ...

Comment

• Originally posted by spy!
                Φυσικα και θελει πολυυυ χιονι ακομα (και φαινεται να αργει).
                Το ερωτημα ειναι προτιμας το τιποτα η αυτο που εχουμε ?
                Και αναλογα πρατεις.
                Καπως ετσι ειναι φιλε μου ..αλλα και απο την αλλη σκεφτεσαι ..μηπως θα ηταν καλυτερα να λειτουργουσε με ποιο λιγες πιστες η ισως και καθολου ..?Διοτι μεχρι και εχτες πες οτι παλευοτανε η κατασταση αν συνεχισει ετσι ..ομως ..θα ειναι πολυ δυσκολο ..να κανεις το σκι σου εστω και με προσοχη ..

Comment

• Αυτό το πολύ βασικό συστατικό χια ΧΙΟΝΟδρομία που λέγεται χιόνι, ΕΛΕΙΠΕ, Μηδενική όρατοτητα είχαμε, χαμός απο πέτρες, λάσπη και τα συναφή.... 33 ευρώ γιατι δώσαμε?????

Αν δηλαδή την κάνανε 20 την ημερίσια κάρτα και 5 για απλή μετάβαση στο σαλέ θα μπαίνανε μέσα....? αν ενημερώνανε για την ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΗ για χιονοδρομία κατάσταση του χ.κ τι θα γινόταν...? Μήπως θα ήταν πιο ψηλά στα μάτια μας και την εκτιμησή μας...?!!!
                  Πρίν βιαστεί ο οποισδήποτε να πει κάτι περί χρημάτων, να πώ πως δίνω(για να μην πώ πετάω) δεκάδες χιλίαδες ευρώ κάθε χρόνο για τα χόμπι μου και δεν τα λυπάμαι...αλλά την κοροϊδία την απεχθάνομαι...! Και θα μου πείτε γιατί τα έδωσα και γιατί αναίβηκα..; Γιατί όταν δίνεις 180 ευρώ σε βενζίνες δεν θα σκεφτείς τα 30 και στην τελική δεν μπορώ να πω οτι δεν πέρασα καλά αλλά δεν θα μπορούσε κανείς να πει κουβέντα αν δεν σκεφτόσασταν μόνο τα ταμεία σας κύριοι...! Και ξαναλέω δεν φταίτε" εσείς αλλά εμείς που σας τα δίνουμε κάτω από αυτες τις συνθήκες, τις οποίες βέβαια δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ούτε καν στις εγκαταστάσεις σας [αυτό μπορείς να το πείς και εξαπάτηση (ούτε λόγος βεβαία για εννημέρωση μέσω internet από νώρις το πρώι για να μην ξεκινήσουμε καν)]...! Αλλά μάλλον και εδώ κάποια συμφέροντα υπάρχουν καθώς το κατά τα άλλα αγαπητό snowreport δεν κάνει καμια αναφορα για τις συνθήκες χιονιού που επικρατουν στο χ.κ Παρνασού έτσι ώστε να ενημερώσει ή ακόμα και να αποτρέψει τον κόσμο να αναίβει...!
                  Θα σας αναφέρω απλά οτι μέχρι και τα διόδια αφήνει το κράτος ελέυθερα σε περιπτώσεις που οι συνθήκες ταλαιπωρούν τους οδηγούς, (π.χ: υπερβολική κίνηση ή σε περιπτώσεις πάρακαμψης λόγω χαλασμένου οδοστρώματος)!
                  Είχα σκοπό να ξεκινήσω ενα νέο topic για όλα αυτά αλλά δεν κρατίομουνα άλλο μιας και το έφερε η κουβέντα τα είπα...!

Είμαι απίστευτα εκνευρισμένος αλλά και συζητήσημος, δέχομαι κάθε αντίρηση αν κάπου κάνω λάθος..!
                  Να πώ επίσης ότι αυτό που με έκανε να επιστρέψω στον παρνασό μετά απο περίπου 10 χρόνια ήταν η αλλαγή της δοιήκησης... ας μην γίνει λοιπόν το χ.κ των υπουργών και του "δήθεν"..!

Ελπίζω όλα άυτα να καλύπτουν και άλλους φίλους χιονοδρόμους και να μην είναι ψιλά γράμματα για έσας!"

Comment

• Ω ΡΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ..ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ..
                    They tried to make me go to rehab but I said
                    o, no, no..I want snow snow snow...

Comment

• Παιδια απο την κάμερα φαίνεται ότι χιονίζει. εχει φύγει αυτη η καφέ αηδία από κάτω.

Comment

• Χιόνι έχει, αλλά όχι στον παρνασσό... Η σωστή ενημέρωση και αντιμετώπιση είναι το θέμα..! Γι'αυτό γκρινίαζω" προσωπικά!"

Comment

• ΕΧΘΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΜΕ 1,50Μ ΧΙΟΝΙ.

ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ. ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ.

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΚ ΠΕΡΣΙ ΑΝΟΙΞΕ ΜΕΣΑ ΦΛΕΒΑΡΗ,ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ) Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ.
                          ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : 'Η ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΚ ΜΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ, Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , 'Η ΠΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΚ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ.
                          Κωστής..

Comment

• Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσα λες... αλλά θέωρείς περιτή τη ΣΩΣΤΗ ενημέρωση και ρυθμιση" κάποιων θεμάτων βάση της κατάστασης που επικρατεί..? (αυτό νομίζω ισχύει γενικά)!

Ή δεν πάς (αν έχεις ενημερωθεί σωστά).... ή πας εξωτερικό (αν έχεις το χρόνο ή ακόμη και τα χρήματα)!"

Comment

• ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΧΚ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
                              Κωστής..

Comment

• Από την παρέα μου (14 άτομα) όποιον ρωτησαν, κανείς δεν μασ είπε αυτό που βρήκαμε επάνω!

Προσωπική σου άποψη βέβαια και δεν μπορώ να διαφωνήσω...

Comment

Working...
                                X