Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκτιμηση Δυτικη Θεσσαλια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εκτιμηση Δυτικη Θεσσαλια

Λοιπον εδω οτι μαθαινουμε γαι καρδιτσα και τρικαλα,στη λιμνη πλαστηρα και στο Περτουλε εχει αρχισει να χιονιζει,τωρα για τα πεδινα διαββαζω για χιονι το Σαββατο αλλα δυσκολο το βλεπω

[img]chrome://piclens/content/launch.png[/img]"

Φιλε δυτικη θεσσαλια ειναι αλλη φαση. Χιονιζει πολυ πιο ευκολα σε σχεση πχ με θεσσαλονικη, με διαρκεια και το κραταει ακομα και στα πεδινα. Ειδικα Καρδιτσα απο εμπειρια θεωρω το χιονι σιγουρο και λογικα θα το στρωσει (τωρα για ποντους παιζει). Δυστυχως ειμαι εξωτερικο και θα το χασω.

Comment

Εγω ειμαι δισπιστος οπως και περισι πιστευω οτι ανατολικα θα χιονισει στη θεσσαλια λογω αιγαιου,το ειπε και ο σακης αλλωστε να δουμε απο δευτερα

Comment

O Σακης παντως αν και καλος και τον παρακολουθω χρονια γενικα πεφτει αρκετες φορες εξω στις προβλεψεις του οσον αφορα τα χιονια στην ηπειρωτικη θεσσαλια.. Εχει την ταση να δινει δυσκολα χιονια και σε μεγαλυτερα υψομετρα και δειχνει οτι δεν ξερει τις ιδιομορφιες της περιοχης..
        Επισης ανατολικη παραλια θεσσαλια δυσκολα χιονιζει (με στρωσιμο) λογω θαλασσας..

Comment

Επισης περυσι ηταν μια τρομερα ασυνιθιστη χρονια (ισως πρωτοφανης)..Ουτε η Καλαμπακα δεν ειναι νιφαδα, τι λεμε..

Comment

Πρωτη χρονια οσο ζω που δεν εριξε ουτε μια νιφαδα περισι στα τρικαλα εχεις δικαιο,ωστοσο βλεπω οτι σε ολα τα δελτια +τον σακη που τον εμπιστευομαι λενε για ανατολικη θεσσαλια πιο εντονα φαινομενα απο δευτερα βλεπω μπορει να δουμε τιποτα καλο.Και να εξηγησω οταν λεω αν θα χιονισει δεν λεω να ριξει κανα νιφαδα για 4 ωρες εννοω να πιασει 4 με 5 εκ μεσα στην πολη των τρικαλων η στην καρδιτσα

Comment

Φιλε και εγω και γενικα τον εκτιμω και θα ελεγα οτι στον υετο γενικα πεφτει μεσα.. Αλλα στα χιονι εχει μια ταση να υποεκτιμα την δυτικη θεσσαλια και δικαιολογημενα εφοσον δεν εχει τοπικη εμπειρια.. Και το ειχα παρατηρησει χρονια αυτο..Τωρα λιγους ποντους μαλλον θα βαλει αλλα το χαμηλο φαινεται αρκετα αβαθες και δεν νομιζω να ριξει πολυ (αλλα ποτε δεν ξερεις τα μερη μας γενικα πιανουν χιονι..)

Comment

Ρε φιλεθυμασαι το 2001 τι χειμωνα ειχε κανει?Στα τρικαλα ειχε -4 μεγιστη και εφτανε -20?Τι συστημα ηταν αυτο τοτε και εχει καμια ομοιοτητα με το σημερινο?

Comment

Πριν δέκα λεπτά περίπου ήμουν στο δρόμο και οι πρώτες νιφάδες κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους μέσα στην πόλη της Καρδίτσας . Σε αναμονή χιονόπτωσης...
                  ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ

Comment

’ντε να έρχεται και προς τα εδώ σιγά-σιγά.

Comment

Καρδιτσα???Μπραβο!!

Καλα Θαλη τα Τρικαλα γτ εχουν τετοια ζεστη???

Comment

Αυτή τη στιγμή ελαφριά χιονόπτωση μέσα στην πόλη της Καρδίτσας με συνεχή ροή.
                        http://www.karditsa-net.gr/2007/webcam.htm
                        Αν μπορέσετε να δείτε κάτι...

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
                          Καρδιτσα???Μπραβο!!

Καλα Θαλη τα Τρικαλα γτ εχουν τετοια ζεστη???
                          1,8 έχει Freak. Τρίκαλα είμαστε... κάμπος. Πάντως χιονοθερμοκρασία έχει.

Comment

vasilitsa αναμενομενο ηταν.. Δεν ειμαστε και καμια περιοχη που δεν πιανει χιονι..

Comment

Καρδίτσα συνεχίζεται η ελαφριά χιονόπτωση συνεχής ροή. Δε μπορώ να καθίσω στο γραφείο να δουλέψω, όλη την ώρα πάω παράθυρο κοιτάω λάμπα και αγαλιάζει η καρδούλα μου...

Comment

Working...
                              X