καλημερα σε ολους,χθες δοκιμασα τις moto και μου αρεσαν αλλα εχω μια απορια,ενω σαν νουμερο ειναι οκ,η μποτα αγκαλιαζει το ποδι μου χωρις να με σφιγγει και τα δακτυλα ισα που γλυφουν μπροστα,η φτερνα ομως σηκωνεται!ειναι κακο αυτο;θα εχω προβλημα στο βουνο;αν βαλω πιο μικρο νουμερο τα δακτυλα θα βρισκουν αρκετα μπροστα,αν βαλω πιο μεγαλο θα κολυμπαει η πατουσα!εσεις τι λετε;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
μποτες burton moto
Collapse
X
-
Liapo, κι εγώ θα σε συμβούλευα όχι Moto ρε φίλε. Έχω περάσει αρκετές ιστορίες πόνου και σηκώματος φτέρνας με του λόγου τους. Αν η επιλογή τους είναι θέμα μπάτζετ, δώσε λιιιιγο παραπάνω και δοκίμασε τις Ruler, είναι πολύ πιο καλή μπότα από τη Moto.
P.S.: Είναι βέβαια και μερικοί φίλοι που έχουν Moto και δεν έχουν κανένα πρόβλημα (π.χ. ο axll ή ένας κολλητός που του έδωσα τις δικές μου). Αλλά, διάολε για κάθε έναν που δεν έχει πρόβλημα ξέρω 3 που έχουν!The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
http://www.hiddencellar.eu
Comment
-
An sikonetai i fterna min tis foresete oute gia plaka... einai poly epikindino. Pantws einai ligo periergo na glifoun ta daxtila sou kai i bota na sikwnetai. Dokimase to idio noumero se alli burton bota, kai to mikrotero noumero se alli kai moto. Oxi fisika oti einai aparaitito na pareis burton. Yparxoun polles etaires.
Episimansi (:P)
Ap oti 8ymamai oi kainouries moto einai me boa, eisai sigouros oti ta ekanes ola swsta? dld: esfikses to eswteriko botaki, to edeses sta plagia (den kserw an to exoun auto oi moto), edeses ekeino to mikro sti mesi, sikw8ikes or8ios, esfikses ta plaina, ta travikses pros ta pisw gia na asfalisoun?
Comment
-
εγω φιλε σου προτεινω 32.η lashed εινα μια καλη μποτα με 200 περιπου.βεβαια το φετινο μοντ. δεν λεει και τοσο εμφανισιακα σε σχεση με τις μοτο,αλλα σαν μποτες ειναι σουπερ
για τις φτερνες,ισως δεν δενεις καλα τις μποτες και το ποδι σου δεν παταει καλα κατω.αφου ειναι καινουργια η μποτα οταν την δενεις κανονικα πρεπει να σε σφυγκει αρκετα και οσο μαλακωνει και παιρνει τη μορφη του ποδιου σου εισαι οκ
δοκιμασε και πατους
Comment
-
Δεν είναι απαραίτητο μια μπότα να κάνει το ίδιο σε όλους. Όσο και να την δέσεις αν είναι λεπτή η φτέρνα δεν θα στέκεται. Οι πάτοι νομίζω είναι τελείως λάθος να τους χρησιμοποιούμε, σημαίνει ότι η μπότα δεν κάνει για το σχήμα του ποδίου μας και πάμε για άλλα...Ευτυχώς απο εταιρείες και μοντέλα έχουμε πήξει...! Η DC έχει μια πατέντα στο εσωτερικό μποτάκι που εξαλείφει το πρόβλημα με το heel lift.
<a href=http://imageshack.us" target="_blank">
</a>
Edited by: Cliff "...egoism dictates human relations...
Comment
-
κατ'αρχην σας ευχαριστω ολους,κατα δευτερον δεν ηθελα μποτα με τα κλασσικα κορδονια αλλα boa το οποιο ομως συστημα δεν εχει η burton στις μποτες της οποτε αρχικα ειχα να διαλεξω καποιο μοντελο με το λεπτο κορδονι...μου αρεσε η moto αλλα δεν μου εκατσε,δοκιμασα την ruler και ειναι η νυχτα με την μερα σε σχεση με την moto!ρωτησα αρκετα μαγαζια αλλα δεν την εχουν στο ασπρο χρωμα που θελω,μπορω να την παρω αν κανω παραγγελια και θα την εχω σε 2εβδομαδες!
θα μου πειτε:
α)γιατι burton κι οχι αλλη μαρκα;γιατι πιστευω οτι ειναι η κορυφαια εταιρια στον χωρο!
β)γιατι boa ή το λεπτο κορδονι της burton κι οχι τα κλασσικα κορδονια;γιατι απλα θελω να ''ξεφυγω'' λιγο απο τα κλασσικα στανταρ!
φυσικα με το ποστ αυτο δεν κλεινει το θεμα αυτο,συνεχιστε να ποσταρετε γιατι οι αποψεις/γνωμες/προτασεις σας μπορουν να γλυτωσουν απο πολλα καποιον!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Αυτό που έχει η burton είναι το speed lace system. Μπορεί η burton να είναι νούμερο 1 εταιρεία στο χώρο αλλά προσωπική μου άποψη και πολλών άλλων όχι στις μπότες. Συμφωνώ όμως ότι το speed lace και to ΒΟΑ (βλέπε VANS) κάνουν το καλύτερο δέσιμο.Ούτε ξεσφίγγουν, ούτε λύνονται. Πλέον οι περισσότερες εταιρείες ξέφυγαν απο τα κλασσικά κορδόνια. Είναι τυχαιό; Γνώμη μου να κοιτάξεις και για DC, SALOMON, VANS, NITRO (με το σύστημα TLS), FORUM.Edited by: Cliff...egoism dictates human relations...
Comment
-
παιδες προσφατα αγορασα μποτες δεστρες (thanks royale για τις ινφο) και αρκετες μποτες στο ποδι μου ενω στο μηκος ηταν τελειες πανω απο το ποδι μου υπηρχε κενο και οσο και να τις εσφιγγες αυτο το κενο δεν μειωνοταν. δοκιμαζα για τουλαχιστον μια ωρα μποτες.
τελικα πηρα τις burton freestyle που ειναι γαντι στο ποδι μου
Comment

Comment