Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ερώτηση

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ερώτηση

Θέλω να αγοράσω εξοπλισμό για σνοουμπορντ απο ρούχα μεχρι σανίδα αλλά καθότι αρχάριος δεν θέλω να ξοδέψω πολλά.Τι προτίνεται και τι παίζει με στοκατζίδικα και που θα τρα βρώ?Επίσης βρήκα μια άκρη με ο'νιλ ρουχισμό να εμπιστεφτώ ή υπάρχουν καλύτερα?Γενικά τι μου προτίνεται ρε παίδες και αν μπορείτε πείτε μου και σχέση τιμής-ποιότητας.
    Kifissara mia zwh k an 8a pas delta e8nikh o kosmos sou 8akolou8ei me xionia kai vroxh!Katw Tithorea Parnassos!

thanx blades.Perimenw kai alloys filoys gia epipleon plhrofories.
    Kifissara mia zwh k an 8a pas delta e8nikh o kosmos sou 8akolou8ei me xionia kai vroxh!Katw Tithorea Parnassos!

Comment

Εγω θα σου προτεινα το www.3sixty.gr

Ειχα παρει περυσι σανιδι και δεστρες και ειναι σουπερ.

Και εχει και δωρεαν αποστολη για Αθηνα, καθως το καταστημα του βρισκεται Καλαβρυτα ...

Και αν θες απο εξωτερικο θα σου προτεινα το www.ill23.com

Πηρα μπουφαν grenade + γαντια grenade + goggles electric ολα αυτα μονο με 200 ευρωπουλα..αν θες στειλε μου pim..Edited by: Depeche7
      ΧΙΟΝΙΣΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..

Comment

και γω θα σου πρότεινα <a href=http://www.3sixty.gr" target="_blank">www.3sixty.gr</A> εγγυημένο για στοκ. Τα O'NEILL μια χαρά ρούχα είναι."
        ...egoism dictates human relations...

Comment

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ SALOMON BONFIRE VON ZIPPER[i]"
          www.winter-x.gr

Comment

ase ta oneil..psaje gia pio ejeidikeymenes etaireies kalytera....den yparxei tipota xeirotero apo to na krywneis kai apo panw afou exeis pesei 200 fores ma9ainontas....

ypologize panteloni kai mpoufan kapou sta 300 euro,

sanidi, mpotes kai destres, (paliotera models ennoeitai) gyrw sta 500, kai eisai arketa kala gia arxh....

Comment

φίλε τα oneil είναι απίθανα. Διαφωνώ τελείως με το φίλο πιο πάνω. Μπουφάν με αδιαβροχότητα 20000 δεν έχει βραχεί ποτέ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι τόσο ζεστό που αν φοράς τπτ άλλο εκτός από το ισοθερμικό σου από μέσα δε θα τη παλέψεις. Microextreme πολύ καλά μαγαζιά με πολύ καλές προσφορές. Καλλιρόης και Περιστέρι έχει νομίζω. internet εγω έχω βρει πολύ καλά πράγματα στο bluetomato.at και βασικά οίτα και σε άλλα topic έχουν γράφτεί περίπου όλα τα μαγαζιά που υπάρχουν στην ΑΘήνα.

Comment

Working...
              X