thelo ti voithia sas gia na agoraso ena kranaki!tis markes protinetai ?thelo kati sxetika oikonomiko..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ
Collapse
X
-
Θα σου δωσω εγω μια σοβαρη απαντηση γιατι εγω ειμαι το μονο σοβαρο ατομο εδωμεσα με πολλεσ γνωσεις πανω στην χιονοσανιδα.Οτι κ να σου πουν οι αλλοι μην δωσεις σημασια. Εγω ειμαι ο Αγγελος των γνωσεων κανεισ δεν ξερει τιποτα κλεισε τα αυτια σου στις βοες των ασχετων.
φωτο μου απο κρανος
<a href=http://imageshack.us" target="_blank">
</a>
Τωρα σοβαρα αν ειναι να παρεις απο web θα βρεις αρκετα φτηνα μεχρι 60-70 αλλα πρεπει να τα δοκιμασεις σε καποιο μαγαζι.Βρες καποιο που να βγεινουν τα αυτακια.Εχει αρκετα καλα το bt και μερικα απο αυτα θα τα βρεις σε μαγαζια οπως αυτο στο village ρεντη
Αγγελος
"
Comment
-
Φίλε Στέλιο, κάτω από 60 ευρώ δε θα βρεις. Η και να βρεις δε θα αξίζει τον κόπο. Το φτηνότερο της RED (που έχω κι εγώ) είναι το Trace που έχει γύρω στα 65. Το πιο σημαντικό όμως είναι να δοκιμάσεις. Γιατί πέρα απο νούμερα, ένα Medium μοντέλο μιας εταιρίας είναι διαφορετικό με ένα άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρίας επίσης Medium (το ένα είναι για πιο στρογγυλά κεφάλια, το άλλο για πιο μακρόστενα κλπ). Συνεπώς μην πάρεις αν δε δοκιμάσειςThe map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
http://www.hiddencellar.eu
Comment
-
ego tha sou proteina giati auto agorasa perisi apo araxvva. einai tis TSG to opoio sta autia exei ixeia kai sindeetai me mp3 mou to afisane sta 60euro.aksizei to kranaki genika giati prostateuei sxedon 20% apo spasimo tou afxena logo oti meioni tin apostasi metaksi kefaliou me edafos kai apo petres.ridetsg.com
Comment
-
Προχθες αγορασα ενα της Scott 50 ευρω μοντελο 2006. Θελει ψαξιμο γιατι τα μαγαζια δεν εχουν πολλα μοντελα . Εγω το ψαχνω ενα μηνα τωρα . Μεσω internet αν και εχει πολλα δεν ξερεις αν θα σου καθεται καλα στο κεφαλι. Στα μαγαζια δοκιμαζα διαφορες μαρκες medium size και ηταν διαφορετικα. Τωρα δεν ξερω αν ειναι σωστο εδω στο forum να αναφερω μαγαζια , αλλα εαν αυτο επιτρεπεται μπορω να σου πω σε μαγαζια πηγα
Comment

Comment