Η απογευματινη προγνωση του Σακη μιλαει για τοπικες βροχες σε Βορεια Ελλαδα απο απογευμα αργα και απο αργα το βραδυ σιγα σιγα χιονονερο και χιονι με γενικευση φαινομενων.Το πρωι χιονια παντου μεχρι πεδινα Θεσσαλιας ακομα και παραθαλλασια.Θαρακη μαλλον πιο πολλα φαινομενα.Φαινομενα και μεσα στο κεντρο της Σαλονικας,χιονια δηλαδη κατα διαστηματα εντονα μεχρι το απογευμα τουλαχιστον.Απο βραδυ σσταματουν και Δευετρα Β.Ελλαδα σχεδον ολικο παγετο. Για χριστουγεννα εδωσε εκτιμηση της τασης του καιρου με 50-60% επιτυχια οχι μονο απο ιντερνετ αλλα γενικως, και ειπε οτι Χριστουγεννα πολυ κρυο με ολικο παγετο στα Βορεια αλλα χιονακια στα Ανατολικα πρηνεμα.Δηλαδη απο Βολο και νοτιοτερα,γυρω απο το Αιγαιο.Και Αττικη μεσα....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σακης τωρα
Collapse
X
-
Γιατι φιλε μου το λες αυτο?Η ΕΜΥ δεν μιλαει για χιονια σε περιοχες με χαμηλο υψομετρο?(ΚΥΡΙΑΚΗ 18-12-2005
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ)Το GFS δεν δειχνει κατι αναλογο?Βεβαια ο Βολος εχει μηδενικο υψομετρο,οποτε ειναι σιγουρα πιο δυσκολο..Παντως στο νεο run βλεπω μια αυξηση του υετο στη Β.Ελλαδα και μου αρεσει.
Σε 30 ωρες θα ξερουμε..."
///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
http://www.meteo.gr/stations/kilkis/
Comment
-
dystyxos to metopo pernaei poli grigora mages k etsi gia ta pedina toulaxiston ths kentrikhs k boreias elladas tha doume mono na peftei xioni gia salonika toulaxiston isos 1 daxtilaki kirios sta psilotera tis polis opos eipe o sakis. oso gia tin emi to xaba tis stis pithanotites emeine akomi....... oso gia to bolo file diminioti sto snowforcast ton exei prasino me 1-5cm xionaki!!!!! Ante pali parti tha kanoume!!!!!goustaro.....
"
www.northmeteo.gr
Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.
Comment
-
Παντως στο GFS δινει μια διαρκεια ~12 ωρες ισως και λιγο περισσοτερο ή λιγοτερο...Το μετεωγραμμα του run 18 δινει για το Κιλκις μεχρι 13cm με καλες θερμοκρασιες για χιονι...Ποτε δεν ξες..Τωρα πρεπει να μην ξαναδουμε τα μοντελα και να αναμενουμε στις λαμπες,αλλά ποιος θα αντεξει να μην τα δει?Εγω παντως οχι!
"///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
http://www.meteo.gr/stations/kilkis/
Comment

...!!!"
Comment