Θοδωρή εγώ εκτός κάμερας το είδα και με τα μάτια μου το πρωί απο το μενίδι. Κανείς μας δεν ήταν εκεί στις 8 το πρωί. Τρία άτομα το είδαν, δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Τώρα δεν θα υπαρχει τιποτα και ας είναι αρνητική η θερμοκρασία. Ηταν πολύ οριακός ο υετός. Εν τούτοις δεν θα γινόταν λόγος καν για μια ασύμαντη κατάσταση τελείως ασήμαντη απλά αποτέλεσε έκπληξη σε σχέση με αυτό που περιμέναμε για αυτό και η αναφορά. Τώρα αν ήταν παγωμένη ομίχλη η παγωμένη βροχή! αυτό δεν μπορώ να το ξέρω σίγουρα, ωστόσο το -1 το πρωί από μόνο του δεν ήταν μια έκπληξη όταν μιλάγαμε για 0 στα 3500μ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το στρωσε στην Πάρνηθα!
Collapse
X
-
Σίγουρα ήταν έκπληξη!Δεν αμφισβήτησα με καμία παναγία τις temp's
ή οτι είδατε κάτι λευκό εκει πάνω,ειδικά εσένα που ξέρεις το βουνό,τον Νέστωρα και τον Λεωσθένη που σας ξέρω και είστε αξιόπιστοι απο άτομα απο μόνοι σας!
Απλώς κρατάω επιφυλάξεις άν έπεσε χιόνι για τους λόγους που εξήγησα παρακάτω!Και είναι λογικές αυτές.
Απλώς η αναφορά αυτή χρησιμοποιήθηκε ,σαν αποδεικτικό στοιχείο,για να μας πούνε κιόλας πως αυτο το πράγμα που έχουμε θεωρείτε και χιονιάς στα βουνά μας.
Που μέχρι στιγμής ακόμα και απο Περτούλι Τρίκαλα,και σε άλλα πολύ υψηλότερα μέρη δεν υπάρχουν αναφορές για χιόνι παρά για πολύ λεπτή ψεκάδα!
Εγώ να σου πώ την αλήθεια περίμενα να ξεομιχλιάσει να έβλεπα τουλάχιστον στα δέντρα λιγάκι άσπρο,αλλά τίποτα
Comment
-
Γεια σας απο το Καπαρελλι θηβων που βρισκεται κατω απο τον Κιθαιρωνα.
Λοιπον οσο αφορα γιατην χιονοπτωση που λεει ο Δημητρης στον Κιθαιρωνα , εχω να πω οτι κατα περιοδους ειχαμε ασθενεις χιονοκουρτινες απο τα 1000 με 1100 χωρις κατι το σημαντικο αλλα κατι ειναι και αυτο..
Comment
-
Σωστός ο Γιώργος σε αυτό,απλώς εξέπληξε η ξαφνικότητα της πτώσης,
και το πόσο μεγάλη ήταν αυτή η φυσαλίδα ώστε να μπορέσει να δώσει χιονόστρωση!Για να γίνει χιονόστρωση πρέπει να παίζει και αρκετός υετός και η φυσαλίδα να είναι αρκετά μεγάλη!
Originally posted by erythreabeachΈκπληξη ρε παιδιά δεν ήταν,το ότι το σημείο παγωποίησης φαινώταν στα 3000m δεν αυμένει ότι στα 1300 δεν μπορόσε να έχει ένα βαθμό,απλά από εκεί και πάνω είχε ανύπαρκτη θερμοβαθμίδα.Εξηγείσαμε και εχτές ΄ότι θα υπήρχαν τποικές ψυχρές μάζες σε χαμηλότερα επίπεδα.
Comment
-
Ποιός ανέβηκε? να το δώ σε φώτο και να τρίβω τα μάτια μου!
Έχει σημασία η πηγή,το είδε και αυτός απο μακριά?
Η ανέβηκε πάνω στο βουνό και έπιασε χιονάκι?Φωτό?
Edited by: TeometeoOriginally posted by tzekos
Μολις εμαθα οτι το πρωι ειχε και χιονοστρωση στον Κιθαιρωνα απο τα 1200
Comment
-
Παιδια απο ολα αυτα η ακρως ενδιαφερουσα εκπληξη ειναι οτι ειχε χιονοπτωση το πρωι μεχρι τις 7:30 που ξεπροβαλε σταδιακα, η κορυφη του ορους Πατερα! Το βουνο ειναι 1131μ και ειχε χιονοκουρτινες τουλαχιστον 100-150μ χαμηλοτερα απο την κορυφη του!www.YouWeather.com
Life is an adventure!
Comment
-
TEO μην είσαι δύσπιστος τα στοιχεία είναι πέραν πάσης αμφιβολίας. Το αισθανόσουν από το πρωί ότι χιόνιζε στην Πάρνηθα. Και επιβεβαιώθηκε το ρητό του Γιώργου του Παπακ/λου χθες που σου έλεγε ότι κάποια στιγμή να αφήσουμε τα μηχανήματα και να δούμε και την αντίδραση της φύσης, ιδιαίτερα μάλιστα σε οριακές καταστάσεις σαν αυτή που περνάμε. Δικαιολογημένα ως ένα σημείο και τα μοντέλα που τάπαιξαν τις τελευταίες μέρες μη μπορώντας να δείξουν εύκολα την αλήθεια. Και τελικά η όλη φάση ΤΕΟ ήταν τζόκερ, όπως πολύ σωστά την είδε ο Στρατής.
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment