Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ανέβηκα σήμερα μιας και είχα ένα κενό στη δουλειά. Ημουν επάνω 10.00-12.00. Καλή μέρα, λίγος ήλιος, ψυχρούλα, ελάχιστος άνεμος. Χιόνι παντού (μόνο στην πλαϊνή και στο λούκι αμφανίζονταν λίγα χόρτα στο τέλος αλλά μπορούσες να τα δεις και να τ' αποφύγεις. Αλλωστε, δεν υπήρχε και κανένας συνωστισμός!!! [i]
    Καλύτερης ποιότητας το χιόνι στο Αρσούμπασι - για τα μέτρα μου, δεν είμαι και κανένας μεγάλος σκιέρ... - οπότε κατέληξα εκεί. Ομορφα πατημένες οι πίστες και πούδρα / απάτητο στις άκρες τις οποίες ετιμήσαμεν (γιατι να το κρύψωμεν αλλωστε!). Μουσικούλα, καμιά 10αριά όλοι κι όλοι... Τι άλλο να ζητήσεις!
    Δυστυχώς πήρε πίσω το χιόνι που έβλεπε για σήμερα το GFS, οπότε θα την βγάλουμε μ'αυτό... Το κακό είναι ότι από εβδομάδα έρχονται βροχές και υψηλότατες Τ!
    Και μερικές φωτό...

"
    Χιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)

Comment

• sto baraki kai sto va8os o arhsssssssssssssssssssssssssssssssss........
      den eisai kalos seliwths mou fainetai!!!Edited by: dimit

Comment

• loipon epanalhpsh. opws vlepoume to arsoumpasi....
        exoume... ton arh terma aristera kai toys 2 parallhlous dias kai hraklhs....
        ston arh exoume apo aristera tis pistes...dafnh kai hlektra meta einai to syrwmeno kai deksia ifigeneia.

Comment

• Καλα, καλά μην βαράς.... Αλλωστε δεν θέλω να το μάθω θέλω να το φάω"!!!
          Τον Αρη τον ήξερα γιατί πέρσι έκανα μια φορά εκεί κι είδα την ταμπελιτσα. Το θέμα είναι πώς ονομάζονται οι πίστες, γιατί νομίζω άλλο όνομα έχει το πιατάκι και άλλο η πίστα. Σήμερα πχ χρησιμοποιούσα τον Δια (με βάση οσα λες) οπότε αυτή αριστερά του πώς την λέγανε?
          Εχω ένα σχεδιαάγραμμα αλλά δεν έχει ονόματα... Επίσης έχω μια αλλη λίστα με ονόματα αλλά δεν έχει σχεδιάγραμμα!!!! "

Comment

• Τελικά σήμερα δεν έριξε τίποτα επάνω? Βασιλίτσα κα Μέτσοβο έριξε πολύ πράγμα το μεσημέρι!

Comment

• la8os mou. o arhs eiani ekeinos. o dias einai me ton hraklh sta deksia. tespa. to 8ema einai oti fagame tis poudres!!! as prosexan oi alloi!!!

Comment

• Παιδιά ανέβηκε κανείς σήμερα? Πως είναι η κατάσταση? Θα ανέβω αύριο και ευελπιστώ να μπορέσω να κατέβω λούκι, κεντρική, ανατολική, δυτική, βόρεια, νότια, ισημερινή τις θέεελωωωωω οοοολλλλλλλεεεεεεςςςςςςςςς
                Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                200μ.
                hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

• h opws apla eipai kai o seli46.............

<a href=http://img15.imageshack.us/my.php?image=36521009.png" target="_blank"></a>
                  "

Comment

• Σημερα ηταν πολυ καλα μεχρ 11 μετα λογω ζεστηςτο χι0νι εγινε σουπα αλλα ΚΛΑΙΝ,,,ΣΕΛΙ ΕΙΣΑΙ!!!!!!Αν και ειμαι σκουροχρωμος(σχεδον γυφτος)το μαυρισμα σημερα ηταν εμφανες(ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΗΛΙΟ)σκι μονο με μια μπλουζα.Τελεια μερα σημερα και αυριο ακομα πιο καλα γιατι θα ειναι τελευταια.dimit αυριο θα παω με τα ποδια ντουκατα για freeride θα ερθεις??????
                    la fitsorlu di la mounti

Comment

• eimai a8hna agorina........sxolh...................twra ksana seli meta to pasxa.........me oreksh gia perpathma........forza selara....

Comment

• Καλό καλοκαίρι λοιπόν στο Σέλι που έστω και αργά φέτος μας έκανε την χάρη να πατήσουμε την Κεντρική και το Λούκι μετά από 3!!!! χρόνια!!!!!!!

Περιττώ να πω οτι έγινα κατακόκκινος σήμερα παρολο που έβαλα και αντιηλιακό!!!!![i]
                        "
                        Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                        200μ.
                        hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                        http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

• tis epomenes 9 meres h provlepsh dinei sta 1500 apo 2 mexri kai 12 va8mous kelsiou env sta 1900 apo 1 mexri kai 10......
                          opote....kalo kalokairi!! kai anoigw allo 8ema apo edw kai pera...

Comment

• Originally posted by selas777
                            Καλό καλοκαίρι λοιπόν στο Σέλι που έστω και αργά φέτος μας έκανε την χάρη να πατήσουμε την Κεντρική και το Λούκι μετά από 3!!!! χρόνια!!!!!!!
                            περισυ λειτουργησε η κεντρικη το λουκι η μουσων και η ανατολικη για λιγο παραπανω απο δυο βδομαδες. Μεσα σε μια βραδια (γυρω στις 10 φλεβαρη) ειχε ριξει εβδομηντα ποντους χιονι. Μετα επιασαν τα εικοσαρια και .... καλο καλοκαιρι
                            www.seli-ski.gr

Comment

• Ευχαριστώ το χιονοδρομικό για την αψογη φετινή λειτουργία με τοσο λίγο χιόνι. Χαρήκαμε οσο δεν πάει το σκί και αυτές τις δύο εβδομάδες στο Λούκι,κεντρική να ειστε ολοι καλά και του χρόνου να εξα-ΣΚΙ-θούμε και πάλι. Ελπίζω να το ανοιξετε για τα ποδήλατα. Σκεφτείτε το σοβαρά, εχει μέλλον το ποδήλατο. Μπράβο και στο snowreport για την ενημέρωση ολο τον χειμώνα. Καλό Πάσχα και καλό καλοκαίρι σε όλους μας.
                              Χειμώνας-σκι,Φθινώπορο-Ανοιξη ΜΤΒ,Καλοκαιρι- ατέλειωτο κολύμπι.

Comment

• Originally posted by TheoSki
                                . Ελπίζω να το ανοιξετε για τα ποδήλατα. Σκεφτείτε το σοβαρά, εχει μέλλον το ποδήλατο.
                                ap'oti akousa kati mporei na ginei fetos..xwris na eiani tipota vevaio

Comment

Working...
                                X