Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τα μάζεψε.. τα πολλά.............πωωωωωωωωωωωωωωω............ ειναι κανένας επάνω?? τι γίνεται?

Comment

• Μην πεφτουμε......
      Θα ρίξει πράμα πιστεύω.....

Comment

• Από το Σάββατο 20 Ιανουαρίου (και κάθε Σάββατο & Κυριακή), για όσο μας προσέχει ο θεός του χιονιού, σας προσκαλούμε για ημερήσια εκδρομή στο βουνό που μάθαμε ski ή snowboard οι περισσότεροι! Τα τελευταία χρόνια δεν μας έκανε το χατίρι με τις λιγοστές χιονοπτώσεις, φέτος ευκαιρία να το σκίσουμε!!!
        Με 15 ευρώ μεταφορά και 10 ευρώ κάρτα lift (για το snowbus), είναι σίγουρα η φθηνότερη, η κοντινότερη και η πιο διασκεδαστική λύση για την ημερήσια απόδρασή σας. Μια φορά θα σας πείσει!
        Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο μας, στο Zero Gravity και στα συνεργαζόμενα με το Explosivo τουριστικά γραφεία.
        Καλή διασκέδαση!

http://www.explosivo.gr/

Comment

• Προκήρυξη αγώνα παλαιμάχων Open Masters
          Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, στα πλαίσια του εορτασμού των 40 χρόνων από τη σύστασή του, σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας που και αυτός με τη σειρά του γιορτάζει τα 100χρονα του, διοργανώνει αγώνα Open Masters, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012. Θα διεξαχθεί το αγώνισμα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί έως και το 1982, όσοι δηλαδή είναι 30 ετών και άνω. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στην βάση του χιονοδρομικού το αργότερο μέχρι τις 09:30’ για να δηλώσουν συμμετοχή και να παραλάβουν τα νούμερά τους. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 10:30’.
          Οι κατηγορίες θα είναι ανά 5 έτη, δηλαδή 30-34 ετών, 35-39, 40-44 κλπ. Στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και σε όλους τους συμμετέχοντες, αναμνηστικά διπλώματα. Καλούνται όσοι θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην κατάβαση με χρονόμετρο, παλαιοί αθλητές και μη, να πλαισιώσουν τον αγώνα.

Ε.Χ.Κ.Σελίου
          Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επίσημο site μας www.seli-ski.gr

Comment

• ωραια σημερα στο ασουρμπασι, η κεντρική και η περιφ. ειχε πάγο απ τη μεση και κατω, μπραβο που το λειτουργούν όλο
            Πού είναι η Χιονάτη;

Comment

• Τι λετε για αυριο ρε παιδια; Πρωτη φορα για φετος...λετε να φαω φολα; (Λογο καιρου εννοω...)

Comment

• Originally posted by Steven View Post
                Τι λετε για αυριο ρε παιδια; Πρωτη φορα για φετος...λετε να φαω φολα; (Λογο καιρου εννοω...)

πανε ασυζητητη ολα ειναι οκ
                mountain

Comment

• Originally posted by mountain View Post
                  πανε ασυζητητη ολα ειναι οκ
                  Εχω βαλει σχαρες, εχω ετοιμασει τσαντα και δεν με σταματαει τιποτα...απλα εχω πεσει με δυνατο καιρο στο Σελι και εγινα μουσκεμα απο την καρεκλα ακομα, χιονοβροχο και ομιχλη του θανατα και αστα να πανε...τζαμπα και η καρτα...ευχομαι αυριο να μην ειναι απαγορευτικος ο καιρος...και κατι θα ξερεις για να το λες...
                  Ευχαριστω φιλος.

Comment

• χιονίζει στο Σέλι.

Comment

• Οταν παιρνει τηλεφωνο οδηγος λεοφωρειου[φιλος] το πρωι 3 φορες και η ενημερωση ειναι -χωρις αλυσιδες- και σε μια στροφη χαμηλα τον γυρισε στο πλαι νομιζω καποιος πρεπει να αναλαβει την ευθυνη.

Comment

• Εγω φιλος ανεβηκα χωρις αλυσιδες με χειμερινο λαστιχο-οχι χιονολαστιχο( 10:15 ημουν εκει ). Ειχε αρκετα επικινδυνα σημεια ειναι η αληθεια και καποιοι σταματουσαν και εβαζαν αλυσιδες αλλα με λιγη προσοχη ανεβηκαμε. Το προβλημα ηταν κυριως στο αλλο ρευμα οπου ειχε στρωσει λεπτο στρωμα χιονιου. Προφανως τα αυτοκινητα που ανεβηκαν πριν απο εμας ψιλοκαθαρισαν τη δικη μας πλευρα... Ο φιλος σου μαλλον τη πατησε γιατι η αριστερη του ροδα πατουσε στο χιονι...
                        Απο την ωρα που πηγα μεχρι και τις 13:00 περιπου ηταν καλουτσικα με ομιχλη η οποια "τρωγοταν" αλλα μετα πυκνωσε και δεν εβλεπες τη μυτη σου. Κεντρικη, λουκι και Αρσουμπασι στις οποιες και πηγα ειχαν ολες πετρουλες στις κορυφες αλλα στα πρωτα 20 μετρα...μετα ηταν καλουτσικα.
                        Τελος, πρωτη φορα για φετος, 4 ωρες σκι, δεν νιωθω τα ποδια μου αλλα ποσο μου ελειψε αυτη η κουραση δεν λεγεται...:d Προθερμανση για το αλλο Π-Σ-Κ που θα ειμαι Βασιλιτσα...

Comment

• Originally posted by decor lot View Post
                          Οταν παιρνει τηλεφωνο οδηγος λεοφωρειου[φιλος] το πρωι 3 φορες και η ενημερωση ειναι -χωρις αλυσιδες- και σε μια στροφη χαμηλα τον γυρισε στο πλαι νομιζω καποιος πρεπει να αναλαβει την ευθυνη.
                          Ε, όχι... Γνωστό χρόνια: στο βουνό ποτέ δεν ξέρεις τι δρόμο θα βρεις, ακόμη και το καλοκαίρι ανεβαίνεις με αλυσίδες, πόσω μάλλον όταν ανεβαίνεις χειμώνα με όλα τα κανάλια να λένε ότι έχουμε κακοκαιρία!!! Επαγγελματίας οδηγός δεν δικαιολογείται να την πατήσει ανεβαίνοντας σε βουνό. Από εκει και πέρα, το πρωί φυσικά ο δρόμος ήταν χωρίς αλυσίδες, αλλά το ψιλο-παγωμένο χιονάκι που έριχνε πιάνει στο δρόμο τρελλά... Η ευθύνη σ'αυτη την πε΄ριπτωση είναι της τροχαίας, θυμάμαι από μικρός να μας σταματανε και να μας υποχρεώνουν να βαζουμε αλυσίδες από το σημείο που έπρεπε.... Αυτα!
                          Χιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)

Comment

• Συμφωνω ομως οπως ειπε και ο steven o δρομος ειχε επυκινδινα σημεια.Το λεοφορειο ανεβηκε μετα τις 10 οποτε στο χιονοδρομικο γνωριζαν εγω απλως τονιζω το θεμα της σωστης ενημερωσης. Υ.Γ.1 Ο οδηγος δεν γνωριζει απο βουνο οταν ακουει για δυσκολο δρομο απλως δεν ανεβαινει.Υ.Γ.2 Τα λεω αυτα γιατι αν τους ακουγα πριν 2 εβδομαδες ακομα θα προσπαθουσα να ανεβω την ανηφορα στο σελι ευτυχως πηρα το τζιπ ειμαι και πρωινος τυπος

Comment

• Ρίχνει κι απόψε στο Σελάκι.... τσούκου-τσούκου όλο και μαζεύει, αντε να έρθει και κανενα μαζεμένο μέχρι το τέλος της εβδομάδας...
                              Χιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)

Comment

• πρέπει να ρίξει γιατί δεν είναι και στη καλυτερη δυνατή κατάσταση το χιόνι....

Comment

Working...
                                X