Προτεινω καθε φορα που καποιο απο τα παιδια θελει να χρησημοποιησει προγνωσεις, προβλεψεις απο αλλα ερασιτεχνικα σαιτ και να τα ποσταρει εδω να ζητα την αδεια απο τον ιδιοκτητη" του θεματος η να αναφερει την πηγη γιατι θα διμηουργηθουν παραξηγησεις."
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Προταση
Collapse
X
-
Ποιός το λέει αυτό; Κάθε πράγμα που εμφανίζεται σε φόρουμ είναι σχεδόν ελεύθερο προς χρήση και σχολιασμό. Αλλά Γιάννη μου είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει "άδεια" που δεν χρειάζεται βέβαια; Πόσο "νόμιμο" νομίζεις ότι είναι το να χρησιμοποιούνται χάρτες από μοντέλα;Originally posted by dirfiΠροτεινω καθε φορα που καποιο απο τα παιδια θελει να χρησημοποιησει προγνωσεις, προβλεψεις απο αλλα ερασιτεχνικα σαιτ και να τα ποσταρει εδω να ζητα την αδεια απο τον ιδιοκτητη" του θεματος η να αναφερει την πηγη γιατι θα διμηουργηθουν παραξηγησεις.
Είναι νόμιμο αυτό και δεν είναι μια πρόγνωση ενός φίλου σε άλλο σάιτ;"
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Κωστα δεν μιλαω για αδεια. Και φυσικα δεν αναφερομαι σε σενα αλλα σε ολους. Και θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Εκανε μια δημοσιευση ο Αγγελος στην HW με φοτος απο την Διρφυ χιονισμενη. Διμοσιευση την οποια δεν την εκανε εδω. Τον πηρα τηλ και τον ρωτησα μπορω να διμοσιευσω την φοτο σου στο φορουμ? Και μου απαντησε:Φυσικα και μπορεις και δεν ηταν αναγκη να με παρεις τηλεφωνο γιαυτο. Ηθελα να τις βαλω και ο ιδιος αλλα κολαγε το imageshack" Αν δεν τον επερνα τηλεφωνο και τελικα τσαντιζοταν δεν θα ειχε δικιο? Για τετοια "αδεια"μιλαω και οχι κατι επισημο"
Comment
-
Συμφωνώ με τον Δίρφυ,να σχολιάζονται μόνο προγνώσεις ή επισημάνσεις που τα μέλη τους έχουν σχέση με το SF,ή και υλικό απο τις ιστοσελίδες τους.
Εκτός και αν ο συγγραφέας του κειμένου εκτός SF θελήσει κάτι τέτοιο απο άλλη πηγή!
Δεν τίθετε θέμα copyright!
Aλλά κουτσομπολιού,για μένα,με το χαλάζι πχ.
Λογικό είναι κάποιες ακραίες απόψεις να προκαλούν απορίες τόσο πολύ ώστε να μην συγκρατιέτε κάποιος και να πετάει το σχολιασμό του,όμως αν δεν έχει την δυνατότηα ο συγγραφέας του κειμένου να απαντήσει σε αυτά που λέμε,το παραπάνω λέγετε κουτσομπολιό και με λαϊκιστί έκφραση θάψιμο.
’λλάζει όμως το πράγμα με την ΕΜΥ και το Αστεροσκοπείο!Καθώς και σε δημόσια πρόσωπα.Εκεί αλίμονο!Τα σχόλια με καλή πρόθεση είναι πάντοτε χρήσιμα!
Όσον αφορά τα δικά μου κείμενα,παρακαλάω να δεχθώ κριτική για να δώ που είμαι λάθος και αν τονιστούν σωστά να μπορέσω να τα διορθώσω.
Comment

"

Comment