Ρε παιδια αυτό το θερμομετρο του σταθμου δειχνει σιγουρα σωστα γιατι το μεσημερι εδειχνε 9β. και το βραδυ στις 22.00 5,44β.Παμε καλά ή θα τρελαθούμε τελείως?Πιάνει τοσο πολυ την βασιλίτσα το νοτιο ρευμα?[i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Θερμομετρο σταθμου
Collapse
X
-
Αυτη την απορια εχω κ εγω φιλε μου εδω κ τοσο καιρο!!!
Δεν μπορω να απαντησω αν δειχνει σωστα!Το πιο πιθανο ειναι παντως να λεει λαθος!!Τα Γρεβενα στο κεντρο το πρωι εχουν -3 κ η Βασιλιτσα +5???Πιστευω πως δεν γινεται!!
Και βσκ ας το σκεφτουμε κ απο την αλλη....πως γινεται τα εστω λιγα χιονια που εχει μπροστα στην καμερα να μην λιωνουν???Αφου εχει τοση ζεστη 8α επρεπε να εχουν γινει καπνος.....
Comment
-
Ας το δει λοιπον οι υπευθυνοι γιατι τσαμπα μας χαλάει και χαλάει και την εικονα του βουνου και του Χ.κ.Εχουν που εχουν την καμερα στο πιο χαμηλό σημείο και τσαμπα μαυρίζουν" το θρυλικό βουνό μας"Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!
Comment
-
Αυτο ξαναπες το!!!Βσκ την εχουν βαλει εκει επειδη φαινεται η κορυφη του βουνου λογικα!!!Τα χιονια εξακολουθουν να αρχιζουν απο τα 1650-1700 μετρα!!!Σαν γραμμη ξεκινουν κ βρισκονται 300 μετρα περπατημα απο τη βαση που ειναι η καμερα!!!οι θερμοκρασιες σαφως κ δεν ειναι αυτες που λεει ο σταθμος επειδη αν ισχυαν δεν θα ειχε μεινει τπτ!!!
Ετσι οπως παμε η βαση δεν θα δει χιονι κανονικο μεχρι....πολυ αργα.....
Comment

Comment