Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ...

POST ΓΙΑΝΝΗ:

ηταν βεβαιο οτι θα γινει αργα η γρηγορα.
    χτες οταν μιλησα καποιος απο τους γνωστους 10 που θελουν να βαλουν δικους τους κανονες οπως παντα,μου ειπε να μην μιλαω επειδη λεει εχω 10.000 αποστολες.!
    μα γ αυτο ακριβως εγω θα μιλαω και αυτος θα σωπαινει.το φορουμ το θελουμε λειτουργικο εμεις που ειμαστε εδω ολο το χρονο και οχι αυτοι που ερχονται σα τα σαλιγκαρια μετα την πρωτη βροχη.
    αυτοι να κανουν υπομονη και να σεβονται τους κανονες,δικαιως πολλα παιδια ανοιξαν ποστ αναφορων και το γελοιωποιησαν.
    ειδικα απο φετος εχουν και την αβαντα του μαουντ που ειναι και αυτος που εκανε την κακη αρχη και ακολουθησαν οι αλλοι.
    ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ERYTHREABEACH NA KANEI KATHE MERA KINHSEIS OLOI OI ALLOI EINAI APLES ANAFORES STO FYLO AGWNOS KAI MALLON SIMERA THA EMFANISTOYN META APO KANA THLEFWNHM"ειδικα απο φετος εχουν και την αβαντα του μαουντ που ειναι και αυτος που εκανε την κακη αρχη και ακολουθησαν οι αλλοι.Edited by: MountExplorer "

θΕΛΩ να ξερω Γιαννη ποια ειναι η κακη αρχη που εκανα.... Θα σου εστελνα προσωπικο μηνυμα αλλα απο τη στιγμη που λες κατι τετοιο για μενα ΔΗΜΟΣΙΩΣ θελω και δημοσια να πεις ακριβως τι εννοεις.

Επισης απο οτι καταλαβα, δημιουργηθηκε τεχνητη ενταση με αναφορες.... ανοησιων προκειμενου να κλειδωθει και ενα θεμα με τεραστιο φωτογραφικο υλικο οπως οι αναφορες Θεσσαλονικης, που οδευει προς τα ταρταρα πλεον. ΧΩΡΙΣ μαλιστα να ζητηθει η δικη μου γνωμη αφου εκτος απο Moderator ημουν και εκκινητης του θεματος.

Θελω προσωπικες εξηγησεις σε pm απο καποιους αλλους. Απο τον Γιαννη περιμενω ΔΗΜΟΣΙΑ απαντηση.Edited by: MountExplorer

Comment

Με συγχωρείς MountExplorer. Θα μορούσες να μου εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς??? Δεν κατάλαβα το νόημα του ποστ. Ξέρω πως είσαι από τους λάτρεις των βουνών και του καιρού.. εξήγησέ μου σε παρακαλώ τί ακριβώς εννοείς.

Comment

Προς τον Γιαννη αναφερομαι.

Comment

Συμφωνώ μαζί σου Γιώργο και εγώ τα έλεγα χτες τέτοια ώρα αλλά ειρωνικά πηρα απαντήσεις ασχετες! Επικαλέστηκα και εσένα ότι πρέπει να ενημερωθείς.....
          Πρώτη απαίτηση ειναι από μενα ,ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι, να ξεκλειδωθεί τώρα το θέμα των αναφορών Θεσσαλονίκης και δεν με ενδιαφέρει για τα υπολοιπα θέματα αναφορών!
          Στο κάτω κάτω έχει ένα κάποιο ΒΑΡΟΣ αυτό το θέμα που καπελώνει όλα τα υπόλοιπα που ανοίχτηκαν είτε σοβαρά είτε σαν τη χτεσινοβραδυνή παλινοδεία!

www.northmeteo.gr
          Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

θα μου αρεσε πολυ ενα φορουμ για ολη την ελλαδα εκτος αθηνων...
            και η αθηνα μονη της

Comment

Διότι εμένα εδώ στην επαρχία όπου μεγάλωσα - και όχι στην πρωτεύσουσα"- οι γονείς μου το πρώτο πράγμα που μου έμαθαν είναι να σέβομαι τον συνομιλητή μου, να μην λέω ψέμματα που θίγουν τον οποιοδήποτε και να είμαι αισιόδοξο και καλοπροαίρετο άτομο.
              Στα 2 + χρόνια που είμαι εδώ μέσα δεν έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.. ΠΟΤΕ! μπορεί να μην ξέρω από καιρικά όμως δεν κρίνω ούτε ειρωνεύομαι ποτέ και ΚΑΝΕΝΑΝ. Και ήρθε σήμερα ο ΓΙΑΝΝΗΣ να με πει εμένα " κυρία". Εγώ έχω αποδείξει πως είμαι Κυρία εδώ μέσα με Κ κεφαλαίο...
              Ας μας πει και αυτός...."

Comment

Τι έγινε ρε παιδιά.... για στείλτε το θέμα με τους χαρακτηρισμούς του Γιάννη....

www.northmeteo.gr

Comment

Καταρχην το φορουμ ΥΠΑΡΧΕΙ επειδη υπαρχουν χρηστες.
                  Αφου αυτο γινει κατανοητο παμε παρακατω. Οι χρηστες αποφασισαν σε ποσοστο 75% οτι οι αναφορες περιοχων δεν πρεπει να αλλαξουν. Επομενως οι αναφορες Θεσσαλονικης, Αττικης κτλ. σαφως και δεν επρεπε να κλειδωθουν.

Επειδη ανοιχτηκαν αναφορες..... (να μην πω καλυτερα), δε σημαινει οτι μαζι με τα ξερα πρεπει να καουν και τα χλωρα.

Εν τελει, θα πρεπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι moderators να κανουμε μια... συσκεψη? meeting? κατι αλλο? Παντως οι αποφασεις σε τετοια θεματα πρεπει να παιρνονται απο το team των Mods, αλλοιως παυουμε να ειμαστε ομαδα και ειμαστε κατι αλλο, που σαφως και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε.

Comment

Originally posted by blades
                    Originally posted by xionotrela
                    Συμφωνώ μαζί σου Γιώργο και εγώ τα έλεγα χτες τέτοια ώρα αλλά ειρωνικά πηρα απαντήσεις ασχετες! Επικαλέστηκα και εσένα ότι πρέπει να ενημερωθείς.....
                    Πρώτη απαίτηση ειναι από μενα ,ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι, να ξεκλειδωθεί τώρα το θέμα των αναφορών Θεσσαλονίκης και δεν με ενδιαφέρει για τα υπολοιπα θέματα αναφορών!
                    Στο κάτω κάτω έχει ένα κάποιο ΒΑΡΟΣ αυτό το θέμα που καπελώνει όλα τα υπόλοιπα που ανοίχτηκαν είτε σοβαρά είτε σαν τη χτεσινοβραδυνή παλινοδεία!
                    μονο οι αναφορες για ζονιανια εχουν βαρος,το λεει και η TV
                    καλά.... Αλλα λόγια να αγαπιώμαστε.... [i]
                    Υπάρχουν κάποια πράγματα που δε θέλουμε να τα δούμε με τη πραγματική τους σημασία!

Απόρω με τους Θεσσαλονικείς που συναίνεσαν να κλειδωθεί το θέμα και να μην αντιδράσουν!"

www.northmeteo.gr

Comment

Το θεμα δεν ειναι αν εισαι Θεσσαλονικιος ή Αθηναιος... Ειμαι αντιθετος και στο κλειδωμα του θεματος ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ καθως εξυπηρετουσε ενα σκοπο.

Ποιος ειναι ο σκοπος? Μα το να μην ανοιγονται ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΚΙΖΑΣ!

Δηλαδη ποια ειναι η λυση? να ανοιξουμε αναφορες Μακεδονιας ή Στερεας Ελλαδας? Εχει καμια σχεση η Αθηνα με το Καρπενησι ή το Νευροκοπι με τη Θεσσαλονικη?

Comment

tsompanis, akis-egio

Επειδή είπε και ένα σωστο ο Γιάννης οι παραπάνω Μοντσ,χωρις να θέλω να τους κατηγορήσω ή να τα βάλω μαζί τους, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

Ο ερυθρέα ναι είναι ενας Μοντ με σημαντικη παρουσιά και εκτέλεση καθηκόντων!
                        Αν υπάρχουν Μοντς οι οποίοι για διαφορους λόγους οι οποίοι είναι σεβαστοί δεν μπορουν να συμμετέχουν καθημερινά εδω...ας μας το πουν να γίνει νεα ψηφοφορία.....

www.northmeteo.gr

Comment

Το θέμα Αναφορές Θεσσαλονίκης καλά έκανε και κλειδώθηκε όπως είπε και ο Γιώργος(erythrea) ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ καθώς έχει ξεφτιλιστεί η ενότητα με τοπικές αναφορές.
                          Το λέω αυτό εγώ που έχω πάρα πολλά ποστ στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και φωτογραφίες!!!
                          Περιμένω να ανοίξουν 3 θέματα αναφορών όπου θα χωρίζεται η Ελλάδα σε 3 αντίστοιχες καιρικές περιοχές.

Τέλος η αλήθεια είναι οτι πολλά απο τα ποστ στην Θεσσαλονίκη ήταν καθαρό τσατ. Μέσα και εγώ βέβαια
                          Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                          200μ.
                          hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                          http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

λαρα ποσο ακομη θα γινεις ρεζιλι.??παρ οτι εβγαλες την φωτογραφια σου κανεις τα παντα...........
                            δεν ασχολουμε αλλο!!σου ειπα να βαλεισ το ποστ που με εχεις ζαλισει μηνες οτι ταχα συνεχεια αποχωρω και οτι ολο εδω ειμαι..βαλε αυτα τα ποστ να τα δουμαι επιτελους! βαλτα!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΠΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΑΝΗΣ ΕΓΩ!
                            ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΡΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ,,,,,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ,, ΓΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Επεξεργασμένο από ΓΙΑΝΝΗΣ - Σήμερα 5:58μμ

Με συγχωρείς Mount που σου χαλάω το ποστ άλλα είμαι εκτός εαυτού σήμερα.. Σε παρακαλώ μην με παρεξηγείς.

Comment

Και για να θυμίζω ορισμένα πράγματα...

ΟΙ ΑΛΛΟΙ MODERATOR ΕΙΝΑΙ ΟΙ:
                              1)MOUNTEXPLORER
                              2)KABMAN
                              3)TSOMPANIS
                              4)LARISSA TROPHY
                              ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ MOUNTEXPLORER ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ LARISSA TROPHY ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ,
                              ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ!
                              ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ERYTHREABEACH ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ.

ΥΓ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΤΙΣΤΗΚΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ

Αυτό είναι κοπυ παστε από χθες το βράδυ
                              Το έγραψα εγώ και κανένας δεν αντέδρασε είτε γιατι μερικοί φοβούνται να χαλάσουν το image τους είτε γιατί δεν τους ενδιαφέρει η λειτουργία του φόρουμ
                              Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                              200μ.
                              hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                              http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Working...
                              X