Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναζήτηση ξενοδοχείου στο Ischgl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κώστα μου, από εδώ το φέρνεις, από εκεί το φέρνεις, έλα ντε κλείστα τα ρημάδια τα εισητήρια!
    Εγώ Χριστούγεννα πάω Nauders. Είναι πολύ πιο ήσυχα και οικογενειακά, καθώς κουβαλάω και όλα τα παιδιά μαζί. Φέτος μάλιστα θα έρθουν και φίλοι των παιδιών.
    Πρόπερσι που έμεινα σε πανσιόν, χωρίς κανένα λουξ, αλλά πεντακάθαρη, με πρωινό ικανοποιητικό για Αυστρία, προεδρικό για Ελλάδα κλπ, κλπ (ξέρεις εσύ), για την περίοδο Χριστουγέννων δίναμε 22?/άτομο. Και φέτος, θα μείνουμε σε ξενοδοχείο *** όπως και πέρσι, γιατί με τα παιδιά (είναι μικρά) δεν είναι εύκολο να τρέχουμε σε εστιατόρια (ντύσε-ξέντυσε, νυστάζουν νωρίς...), οπότε υπάρχουν δυσκολίες μη κατανοητές από εργένη". Οι 5 μας, με ημιδιατροφή..... πληρώνουμε 200?/ημέρα, σίγουρα πολύ ακριβότερα από αυτό που θα πληρώναμε αν μέναμε σε πανσιόν. Επίσης, όταν θα είμαστε 20 άτομα+, δεν είναι και τόσο εύκολο να τρέχουμε με παιδιά σε εστιατόρια. Θα είμαι 1 ώρα από Kappl, 25 λεπτά από Samnaun, 50 λεπτά από Scuol κα. Όχι ότι δεν έχουμε και δικό μας ΧΚ!!
    Τώρα το See, όντως συμπαθητικό είναι, όμως δεν έχω μείνει ποτέ και δεν ξέρω πρόσθετες πληροφορίες. Από νυχτερινό πάντως είναι σούπερ.
    Αντίστοιχα, στο Kappl, ποτέ δεν βρήκα να ξαναπάω στην ίδια πανσιόν, όμως όπου και να πήγα, δεν ήταν κάπου άσχημα. Αν ξανακάνω το extreme μου πρόγραμμα του Ιανουαρίου, Kappl θα ξαναπάω, όπου βρω διαθεσιμότητα σε πανσιόν φυσικά.
    Όσο για το "συμπαθητικό", ξέρεις οι γνώμες είναι προσωπικές και καμιά φορά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. Δεν χρειάζονται υπερβολές και διθυραμβικές κριτικές.Edited by: alexism "

Comment

alexis
      καλα κανεις και τα αναφερεις γιατι πιθανολογω οτι θαναι
      και αλλοι που θα θελουν να πανε με πιτσιρικια
      20 ατομα μεγαλη παρεα σε βλεπω να εξελισεσαι σε ξεναγο οδηγο
      οπως ειπαμε παντα value for money
      ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Ρε Αλεξη ασε και κανεναν πελατη και για μας! (20 ατομα).Θα το κλεισουμε το μαγαζι πριν το ανοιξουμε [i]"

Comment

πεστα γιαννη

απο μονος που πεταγοταν η με κανενα φιλο φτασαμε στο 20

σε 3 χρονια βλεπω γκρουπ των 50 [i]"
          ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Working...
          X