Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καινούριος εξοπλισμός

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καινούριος εξοπλισμός

Γεια σας παιδια!Παρακολουθω απο περυσι το forum αλλα γραφτηκα προσφατα.Θα (ξανα)ξεκινησω φετος snowboard και με προβληματιζει το θεμα του εξοπλισμου.
    Αρχικα να πω οτι εκανα για εναν χρονο πριν αρκετα χρονια και τα τελευταια απο καμια φορα που ανταλλαζα με φιλους και αυτοι περναν τα ski ή τα snowblades μου.Θελω να πω οτι ξερω περιπου τι θελω και ανεβαινω χρονια στο βουνο.
    Επειδη τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν να δω φετινο εξοπλισμο θα ηθελα να μου πειτε καποιο μαγαζι που εχει σιγουρα προσφορες σε περσινα μοντελα σε Αθηνα ή Θεσσαλονικη και κανενα καλο ευρωπαικο eshop που να στελνει Ελλαδα περα απο τα γνωστα bluetomato και hotzone ή καποιο καλο καταστημα απο ebay.
    Σε περιπτωση παλι που δεν βρω κατι καλο και περιμενω θελοντας και μη τις προσφορες στο Internet, προτεινετε μου ενα καλο σανιδι φετινο allmountain.
    Ειμαι 1.78 και ζυγιζω 70 κιλα.

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλως σας βρηκα!

Αν έμενες αθήνα θα σου προτείναμε μαγαζιά που ξεστοκάρουν περσινά και πραγματικά σκοτώνουν" τις τιμές.
    Αν γενικότερα ψάχνεσαι και με το νετ,θα συνηστούσα ανεπιφύλακτα ebay,και όχι απαραίτητα το .com
    Μπορείς να κοιτάξεις στο eday.de, ebay.at, ebay.co.uk, ebay.ie
    και με ένα online translator (babelfish στο www.altavista.com) να βρείς πολύ οικονομικά πράγματα.

"

Comment

Οπως λεω και στο πρωτο post, πειτε μου και μαγαζια στην Αθηνα με προσφορες.Δεν υπαρχει προβλημα.

Για τα Elan τι γνωμη εχετε?Βρηκα σε καλες τιμες και διαβασα καλα λογια στο net.Την ξερω απο το ski που ειναι πολυ καλη αλλα στο snowboard πως τα παει?Εχει δοκιμασει κανεις?

Comment

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΣΤΟ 36. ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ NITRO. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΕ ΜΠΟΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΤΡΕΣ. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ.

ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΔΕΣΤΡΕΣ ΤΟΥ 06-07 ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΙ ΤΟΥ 05-06 (ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 480 ΕΥΡΩ ΤΟΤΕ) ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 370 ΕΥΡΩ.

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΑΓΑ ΣΚΑΛΩΜΑ Η΄ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΝΔΡΟΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ELAN ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΕΛΑΦΡΥΑ ΣΑΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΚΕΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΣΕ ΔΕΣΤΡΕΣ.ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
        ...egoism dictates human relations...

Comment

Ευχαριστω φιλε Cliff.Για Elan σανιδι μονο εννοουσα, συγκεκριμενα τα Tribe,Moment και Gravity.Μηπως θα ειναι μεγαλα ομως σε 1.58 και το gravity 1.59?
          Οποιος αλλος ξερει καποιο μαγαζι ας το πει

Comment

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΣΟΥ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΓΑ ΓΙΑ 155 ΙΣΩΣ.

Comment

φιλε doctor hi και απο μενα.
              ξερεις φανταζομαι οτι το 155 ειναι ιδανικο για σενα σαν μηκος αλλα σαν waist width σου κανει?
              τι θελω να πω=το νουμερο της μποτας σου παιζει πολυ σημαντικο ρολο στο πλατος της σανιδας.
              αν φορας 42 με 43 με 24,5 μεχρι 25,2 εισαι οκ αλλα αν φορας 44 με 45 πας για 25,6 με 26 waist width.
              να ξερεις παντως οτι οσο αυξανονται τα μηκη της σανιδας μεγαλωνει και το waist width της(πλατος στην περιοχη που βιδωνουν οι δεστρες)

και κατι τελευταιο=αν χρειαζεσαι wide σανιδα(26 waist και πανω)να κοιταξεις να την παρεις στο 154 με 156 το πολυ γιατι αν ειναι πιο μακρια θα στριβει δυσκολοτερα.

φιλικα ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

Comment

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Οσο για το ποδι μου φοραω περιπου 28 νουμερο δηλαδη 43 και δεν νομιζω να θελω wide ή mid-wide.Κυριως κοιταω για 1.56-1.57.Δεν νομιζω ομως να μην μου κανει καθολου ενα 1.55 ή 1.58.Αν εχετε να προτεινετε και κατι συγκεκριμενο απο φετινα σανιδια.

Και κατι αλλο:Εχω σταμπαρει μια μποτα απο Internet και δεν τη βρισκω Θεσσαλονικη να την δοκιμασω,βρηκα ομως την περσινη και δεν ξερω αν αυτος ειναι ασφαλης τροπος να βγαλω συμπερασμα για το ποια να παρω.Εστειλα και ενα mail στην Northwave αλλα ακομα τιποτα

Comment

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΠΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ. ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΟ. ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΑΝΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΕΚ. ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 60 ΜΟΙΡΕΣ).

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΑΝΙΔΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ...

Comment

Φίλε doctor,
                    μιας και βλέπω ότι είσαι απο Θεσσαλονίκη σου συνιστώ ανεπιφύλακτα το μαγαζί zero gravity. Είναι στην Τσιμισκή στο ύψος της Ναυαρίνου. Εγώ έχω πάρει απο εκεί όλον μου τον εξοπλισμό και το παιδί που το έχει είναι και γνώστης αλλά θα σου πει κι ο ίδιος τί χρειάζεσαι είτε αφορά το τί σανίδα είτε το ρούχο. Γενικά να ξέρεις ότι δε θα σου πουλήσουν αυτό που θέλουν αυτοί να ξεφορτωθούν αλλά αυτό που σου ταιριάζει. Αν πας θα βρεις πάντως πάρα πολύ πράμα και φετινά και περσινές προσφορές.

Comment

Smokey Joe me prolaves!! k ego gia to zero gravity ithela na tou po!!
                      Pistevo oti exoun poli kala pragmata
                      Simvouli-min dosis pola lefta se sanida ,,dosta se bota k destra
                      UR 2 good to be 4gotten sucka!

Comment

Originally posted by Tsoureki
                        Smokey Joe me prolaves!! k ego gia to zero gravity ithela na tou po!!
                        Pistevo oti exoun poli kala pragmata
                        Simvouli-min dosis pola lefta se sanida ,,dosta se bota k destra
                        agree!
                        [i]"
                        Hasta La Muerte

Comment

φιλαρακι καλο μαγαζι με καλες τιμες ειναι το WWW.3SIXTY.GR κοιτα το και αυτο κατι μπορει να βρεις[i] "

Comment

Το πρωτο μαγαζι που πηγα ηταν το zero gravity αλλα τουλαχιστον σε σανιδα δεν ειχε κατι περσινο που να μου κανει.
                            Επισης πανω σε αυτο που λετε να μην δωσω πολλα λεφτα στο σανιδι ειναι λιγο δυσκολο γιατι το πιο οικονομικο σανιδι κοστιζει σχεδον οσο οι ακριβοτερες μποτες και δεστρες.Αυτη τη στιγμη παντως προσανατολιζομαι προς τα flow merc και strike.Εχω βρει και σε καλη τιμη το Palmer Prodigy και το Ride control.Τι γνωμη εχετε για αυτα?

Comment

Το palmer prodigy παρα είναι park/jib. Πάρα πολύ μαλακό σανίδι. Το ride control είναι περισσότερο all mnt. Απο τα φετινά μια καλή και σχετικά φτηνή λύση για σένα θα ήταν η burton clash 155 (τα κάνει όλα και συμφέρει) με μία δέστρα custom και έφυγες...Πραγματικά πολύ ωραία σανίδα.Και αν βρείς και τις περσινές μπότες burton ruler (τις βρήκα στο slut extreme στο χαλάνδρι 170 ευρώ)...έδεσες....Βέβαια με όλα αυτά δεν ξέρω κατα πόσο οικονομικός είναι ο εξοπλισμός...! Αλλά αφού ψήθηκες και ξάχνεις φετινά...

Comment

Working...
                              X