Announcement

Collapse
No announcement yet.

Aψογος χειμωνας ερχεται

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aψογος χειμωνας ερχεται

ολα αυτο δειχνουν
    1. ο βορας φτυνει στον νοτο ψυχρες εισβολες για το τιποτα.
    2. οι βροχες καλα κρατουν (λαμια 25 χιλ. )και ερχονται και αλλες και αλλες
    3. στατιστικα μας το χρωστα μετα το ρεκορ ξεφτιλας περισυ.
    Για μενα δεν πρεπει να ανησυχει κανεις και ολοι κατι θα παρουν εφετος για να μεινουν ευχαριστημενοι.
    Πεποιθηση μου ειναι οτι αν και θα εχουμε και στα προσηνεμα χιονια εφετος θα ειναι ειδικα χρονια κεντρικης και βορειας ελλαδας

Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι ότι μας χρωστάει ο καιρός. Βέβαια καταλαβαίνω ότι το γράφεις για χάριν της κουβέντας, αφού ο καιρός έχει τα δικά του γυρίσματα, πέρα από τις δικές μας...επιταγές και θελήσεις.
    Δημιουργείται μια θετική εικόνα, αλλά ας κρατάμε και μικρό καλάθι ώστε να το φχαριστηθούμε καλύτερα αν πράγματι συμβεί κάτι τεράστια όμορφο!!! [i] Edited by: beach-snow "

http://weatherparty.blogspot.gr/
    Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Συμφωνώ ιδιαίτερα στο 1ο.
      Κλειστόν

Comment

ελεγα απο τον σεπτεμβριο οτι ενα με φοβιζε μονο η ανομβρια.
        η οποια ομως δεν υφισταται αφου οι βροχες εφετος ειναι διασπαρτες και κανονικες ανα τακτα διαστηματα.
        με εκπληξη μου βλεπω την δυναμικη του βορρα και τελος πιστευω στα στατιστικα και στην φυσικη ισοροπια.
        ναι μας χρωστα κατι.
        καταλαβαινω την φοβια σου μετα τα περισυνα μα δεν μπορεις να ανακοψεις τον ενθουσιασμο μου και την σιγουρια μου για κατι πολυ καλο.

Comment

Την δυναμική των ψυχρών εισβολών μπορείς να την καταλάβεις και απο την κατακόρυφη αύξηση της παγοκάλυψης.
          Κλειστόν

Comment

Παιδιά εγώ εκπλήσομαι και χαιρομαι με την απίστευτη ψύχρανση του Βορρά! ενώ παγιώνεται και το ψύχος στα ΒΑ της Ευρώπης με επέκταση του στα Κεντρικά!
            Ειναι φοβερά φυσιολογικός ο καιρός! Φτου Φτου!!!!

www.northmeteo.gr
            Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Οι κασσάνδρες ευτυχώς δεν επιβεβαιώνονται...
              [i]"

Comment

Originally posted by beach-snow
                Οι κασσάνδρες ευτυχώς δεν επιβεβαιώνονται...
                [i]

OΞΩ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ "
                ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

Καλησπέρα στην παρέα. Θα συμφωνήσω με το πρώτο μήνυμα. Mε αφορμή όμως το συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να εκφράσω τους προβληματισμούς μου. Για αυτό ετοίμασα ένα θέμα και το έχω παραθέσει στο forum προς συζήτηση. ’ντε και καλά κρύα να έχουμε … <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />"
                  xalazi.gr Για να ξέρεις τι σου ξημερώνει !

Comment

Με ανυσηχείς φίλε που εκφράζεις προβληματισμούς διότι αλλιώς σε έχω συνηθίσει! Βλέποντας εγω τα ενσεμπλ παρατηρώ μια τέλεια σύγκλιση των γραμμών μέχρι το Σάββατο! Πράγμα πρωτοφανές για μένα!

www.northmeteo.gr
                    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Kαλό θα είναι να μπορέσουμε να καταλάβουμε κατά πόσο τα μοντέλα προγνώσεις μπορούν να συνυπολογίζουν και τις ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Η χώρα μας έχει πολλά χαρακτηριστικά . Ένα δεύτερο είναι κατά πόσο μπορούν να εντοπίζουν και να υπολογίζουν κάποιες μικρές η μεγάλες αλλαγές στην ατμόσφαιρα. Δεν φτάνουν μονό οι αριθμοί. Απλώς πιστεύω ότι τώρα που είμαστε στην αρχή, είναι καλό να δούμε αν υπάρχουν ίδια στοιχειά με τα περσυνά στα μοντέλα ως προς την συμπεριφορά τους.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />"
                      xalazi.gr Για να ξέρεις τι σου ξημερώνει !

Comment

FETOS ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΡΕ
                        !!!!!!!
                        ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Πολύ ενδιαφέρον και αισιόδοξο το άρθρο του μετεωρολόγου στην Αγγλία και λίσταρχου στην HW Φώτη Παβαγιωτόπουλου, για την εξέλιξη του καιρού εν όψει του χειμώνα...

Ενα υπεροχο φθινοπωρο περναμε φετος στη Ν.Αγγλια καθως λειπουν τα δυνατα χαμηλα με αποτελεσμα να εχουμε αρκετη ηλιοφανεια, ομιχλες, και κατα περιοδους παχνη και πολλα ομορφα πρωινα. Ειναι αξιοσημειωτο οτι
                          απο τα τελη Ιουλιου εχουμε μονο 4 μερες με βροχη! Εαν μου το λεγε καποιος τοτε θα περιμενα να βαρεθω αλλα ισως οσο μεγαλωνω να εχω αρχισει να βαριεμαι τη βροχη.

Ο καιρος βεβαια αφηνει ως συνηθως το αποτυπωμα του στη χλωριδα και ετσι φετος τα χρωματα εδω στα δαση ειναι πανεμορφα με πολυ εντονες κιτρινες και πορτοκαλι αποχρωσεις στα φυλλα (εχω βγαλει φωτο αλλα
                          βαριεμαι να τις ανεβασω).

Η κατασταση απο πλευρας κυκλοφοριας δεν μπορει να χαρακτηριστει ακριβως και ως "κανονικη" καθως παραμενει πολυ μεσημβρινη αλλα σιγουρα
                          το τελικο αποτελεσμα για την Ευρωπη ειναι αρκετα καλο και μεχρι στιγμης δεν εχει καμια σχεση με το περυσινο χαλι. Μοναδικη παραφωνια μεχρι στιγμης ειναι βεβαια η ακραια υποχωρηση των παγων στην Αρκτικη
                          (που λογικα ομως θα βελτιωθει πολυ γρηγορα) αλλα και η παρουσα χιονοκαλυψη στη Σιβηρια που βρισκεται σε εξαιρετικα χαμηλα επιπεδα (πολυ πιο κατω απο την ιδια περιοδο περυσι!), κατι που μπορει να
                          επηρεασει την αναπτυξη και ενταση του φετινου Σιβηρικου Αντικυκλωνα.

Μακαρι να συνεχιστει παντως η αρκετα μεσημβρινη κυκλοφορια και το χειμωνα και προς το παρον ειναι αρκετα πιθανη μια πιο εντονη παρουσια φετος του Αζορικου (κατι συνηθως ευνοικο για την Ελλαδα) αλλα ποτε
                          κανεις δεν μπορει να αποκλεισει μια ξαφνικη αλλαγη σε πιο ζωνικες καταστασεις.

Να ειστε καλα,
                          Φωτης

ΥΓ. Η φετινη ακραια μειωση των παγων οσο και καταθλιπτικη και αν ειναι δεν 8α επηρεασει σημαντικα ψυχρες εισβολες και χιονοκαταστασεις στην Ελλαδα. Το ιδιο λογικα ισχυει και για τη ψυχρη εισβολη στις αρχες
                          Νοεμβριου, δεν σημαινει σχεδον τιποτα για το χειμωνα.

Αυτά τα ολίγα και να πω ότι αν ο Φώτης αναφέρεται σε κάτι αισιόδοξο, αυτό έρχεται. Γενικά είναι φειδωλός σε αισιόδοξες θεωρήσεις...

"

Comment

κατασταση απο πλευρας κυκλοφοριας δεν μπορει να χαρακτηριστει ακριβως και ως κανονικη" καθως παραμενει πολυ μεσημβρινη αλλα σιγουρα
                            το τελικο αποτελεσμα για την Ευρωπη ειναι αρκετα καλο και μεχρι στιγμης δεν εχει καμια σχεση με το περυσινο χαλι. Μοναδικη παραφωνια μεχρι στιγμης ειναι βεβαια η ακραια υποχωρηση των παγων στην Αρκτικη
                            (που λογικα ομως θα βελτιωθει πολυ γρηγορα) αλλα και η παρουσα χιονοκαλυψη στη Σιβηρια που βρισκεται σε εξαιρετικα χαμηλα επιπεδα (πολυ πιο κατω απο την ιδια περιοδο περυσι!), κατι που μπορει να
                            επηρεασει την αναπτυξη και ενταση του φετινου Σιβηρικου Αντικυκλωνα.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>einai αισιοδοξο αυτο?"
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Είναι θετικά τα περισσότερα προαναφερθέντα, τη στιγμή που εμείς τα καλύτερα χιόνια τα περιμένουμε από τα βόρεια της Σκανδιναβίας και την Γροιλανδία. Ομως ο Αζορικός είναι μια κατάσταση που αν είναι θετικός για μας έχουμε μόνο να αιασιοδοξούμε.

Comment

Working...
                              X