Announcement

Collapse
No announcement yet.

Λετε να χιονιζει???

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λετε να χιονιζει???

Ετσι οπως καταντησε το φορουμ φοβαμια να γραψω ποστ!!!Αλλα θα το τολμησω και ας υπαρξουν εντονες διαμαρτυριες απο καποιους!!!

Το βορειο ψυχρο ρευμα απο οσο ξερω κατα κανονα βοηθαει στη σχετικα υψηλη θερμοβαθμιδα!!!Οποτε με +8.5 στην Πτολεμαϊδα λογικα στις κορυφες του Σινιατσικου χιονιζει!!!Οποτε με την ιδια λογικη στην Πινδο ειναι πολυ πιθανο να χιονιζει ανω των 1600-2000 μετρων!!!

Εχω αδικο???[i]"

αίσχος ,απαράδεκτος τι είναι αυτά τα πράγματα κι άλλο ποστ???[i]
    "

Comment

Καλα δεν ειπαμε δεν γραφουμε ποστ για χιονια? Μονο για διαξιφισμους και καβγαδες επιτρεπουμε πλεον! [i]"

Comment

kai mallon kai stis alpeis xionizei,..
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

ΑΠΟ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΛΛΟ ΤΠΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΑΝΑΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ Η ΑΝ ΕΒΡΕΞΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΔΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΑΡΑ ΑΝ ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ
          penteli.meteo.gr/stations/arahova/
          penteli.meteo.gr/stations/maroussi/

Comment

ελπίζω όταν λες για ειρωνεία να μην αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ που είχε μόνο δόση χιούμορ και τίποτε άλλο.
            ’λλωστε έχω πει πολλές φορές την γνώμη μου ότι μου αρέσει ο πλουραλισμός των θεμάτων η μεγάλη θεματολογία δηλαδή στο φόρουμ.
            Όσο αναφορά την Πεντέλη που λες ότι σε αφήνει αδιάφορο εάν χιόνισε ή όχι εμένα με ενδιαφέρει μια και επηρεάζει και το κλίμα της περιοχής μου άλλα την έχω και δίπλα μου και είναι όμορφο και να την βλέπω χιονισμένη άλλα και να την περπατήσω χιονισμένη.
            Προτιμώ λοιπόν να την βλέπω χιονισμένη και με ενδιαφέρει άμεσα παρά κατακαμένη που είναι.
            Και τα βουνά της Αττικής έφταιξαν τώρα τι να πω???

Comment

Οχι δεν εφταιξαν ρε σεις...[i]!!!Χιουμορ ειχε το δικο σου οχι ειρωνια πιστευω παντως!!!"

Comment

Tελικά τι πιστεύετε? Χιονίζει ή όχι? Σύμφωνα με τα μοντέλα πάντως οι άνεμοι στα ανώτερα στρώματα είναι νότιοι, η θερμοκρασία στα ~1500 μ στους ~6 βαθμούς και στα ~3000 μ λίγο κάτω από το 0. Βέβαια παίζει και το μικροκλίμα στην μέση άρα δεν αποκλείεται να γίνεται κιόλας...

Comment

Αν στα 600 εχει +8 δεν μπορει να εχει +6 στα 1500 μετρα!!!Το οτι στα ανωτερα στρωματα εχει νοτιαδες ποιος το λεει?

Comment

H Πτολεμαιδα ειναι στα 606m και αν εχει γυρω στους 8oC το χιονι θα αρχιζει περιπου απο τα 2.300-2.400m.. ετσι υπολογιζω..
                    Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                    Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                    www.meteo.gr
                    www.meteovolos.gr

Comment

Φιλε vasilitsa πώς ειναι ο ουρανιος θολος τωρα στην Δυτικη Μακεδονια? Αν εχει ξαστερια, ή εστω σπασμενα νεφη, μη ξεχνας και την αναστροφη στην λεκανη της Πτολεμαιδας.
                      Σταύρος Ντάφης, Φυσικός - Μετεωρολόγος
                      Υποψ. Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Παρισίων, LMD
                      www.meteo.gr
                      www.meteovolos.gr

Comment

Με +8 στα Γρεβενα στα 500 μετρα δλδ, με φυσιολογικες συνθηκες εχει +1 στη βαση του Χ/Κ της Βασιλιτσας με αποτελεσμα να χιονιζει ανω των 1500 περιπου!!!Πλεον εχει να κανει μονο με θερμοβαθμιδα κ τι ανεμοι παιζουν πανω....

Comment

Μα αφου βρεχει στα Γρεβενα τωρα!!Κ απο οσο ξερω και στην Πτολ...οποτε δεν εχει αναστροφες τωρα...

Comment

Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Για δες εδώ:

<a href=http://grib2.com/animate/gfs0p5.php3?fcsthour=6&amp;type=850_GPHTMPRH&amp;r egi&#111;n=EUROPE&amp;loop=NOLOOP" target="_blank">http://grib2.com/animate/gfs0p5.php3?fcsthour=6&amp;type=850_GPHTMPRH&amp;r egion=EUROPE&amp;loop=NOLOOP</a>

και εδώ:

http://grib2.com/animate/gfs0p5.php3?fcsthour=6&amp;type=700_GPHTMPRH&amp;r egion=EUROPE&amp;loop=NOLOOP
                            "

Comment

Δεν σε αμφισβητησα[i]!!!τελος παντων...αν χιονισε θα χιονισε για λιγο μια πασπαλα!!Απ οτι φαινεται σταματανε τα φαινομενα!!!"

Comment

Working...
                              X