Announcement

Collapse
No announcement yet.

sorry για το ασχετο αλλα . .

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dirfi
    Originally posted by Angel123
    Originally posted by PARNASSIOS

ΠΑΝΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!!!ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΟΤΣΙΣΩ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ!!![i]
    xaxaxaxaxxa ti einai re topi xaxa kalo

Aggelos

Σεξ με εξωγηινη εχει κανει κανεις?

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΘΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....!!!!!Η ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ!!!"

Comment

ΣΑΝ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ...
      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ...
      ΠΑΛΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΘΕΛΟΥΝΕ

Comment

Εξωγήινο το κάναμε το φόρουμ..ή μάλλον εξώκαιρο [i] "
        Κλειστόν

Comment

Ε μια και δεν υπαρχει καιρικο ενδιαφερον. Μετα ας κλειδωθει και ας πεταχτει. Δεν βαριεσε η πρωτη φορα θα ειναι?

Comment

Παιδια οσα σας εγραψα πριν ειναι μια περιγραφη του τι ειδα μεσα απο τα κυαλια. Δεν μπορω να περιγραψω επακριβως το τι ηταν αυτο μιας και ειχε περιπου αυτο το σχημα που σας εγραψα πριν.
            Σφαιρικος κεραυνος δεν ηταν γιατι η κινηση απο το Χαλανδρι που το εβλεπα μεχρι και την Πεντελη που το εχασα 10 λεπτα μετα (απομακρυνθηκε αρκετα απο το οπτικο μου πεδιο) ηταν συνεχομενη οπως την περιεγραψα. Ηταν σιγουρα μεταλλικο ή με μεταλλικες επιφανειες γιατι κατα την διαρκεια της περιστροφης του ελαμπε περισσοτερο σε καποιες συγκεκριμενες γωνιες. Πεταγε σε υψομετρο >2000μ, δεν ηταν ελικοπτερο, ουτε αεροπλανο, πιθανον να ηταν σαιτα με κινητηρα (σαν τον αετο των ανεμοπορων) αλλα επειδη εχω δει και τετοιο ουκ ολιγες φορες δεν θα ελεγα οτι θα μπορουσε να ειναι μιας και το αντικειμενο αυτο ειχε smooth επιφανειες. Φαινονται αστεια ισως ολα αυτα, αλλα ελπιζω να ειχε και καποιος αλλος την τυχη να εχει κυαλια μαζι του ετσι ωστε να επαληθευσει αυτο που ειδα εγω.
            Τωρα για την φωτο με το ελικοπτερο, ειναι Photoshop μια και η φωτο δειχνει σπασιμο φραγματος ηχου απο ελικοπτερο κατι το οποιο δεν γινεται. Το ταχυτερο ελικοπτερο πιανει γυρω στα 400km/h. Το φραγμα του ηχου ειναι στα 1180 περιπου km/h.
            www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

[i]
              Edited by: js69 "

Comment

ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟΛΗΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΗΠΤΟΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΟΥ!!!

ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΚΙ!!!![i]

"

Comment

Πολυ πιθανον να ηταν καποιο ειδος μετεωρολογικου μπαλονιου σε σχημα ζεπελιν το οποιο το παρεσυρε ο αερας Β.
                  www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Originally posted by dirfi
                    Originally posted by Angel123

ΠΑΝΤΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ!!!ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΛΟΤΣΙΣΩ ΕΝΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ!!![i]
                    xaxaxaxaxxa ti einai re topi xaxa kalo Aggelos
                    Σεξ με εξωγηινη εχει κανει κανεις?

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΘΗΣΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....!!!!!Η ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ!!!
                    Dil na bro mia eksogiini pou einai san topi oste na tin klotsao kai sixronos na kano kai sex mazi.Koita an pianei kai to stixima kai kserei kalo pro evo 2008 tin padreuomai.

Aggelos

"

Comment

κυριες και κυριοι, μην το ψαχνετε αλλο πια στην Αθηνα γιατι πολυ απλα εχει μεταφερθει στην Αρχαια Ολυμπια...

Φιλικα,

Profitis Elias

...could it be the coming of the Fish?""
                      Φιλικα,

Profitis Elias (Νίκος)

... If you snow me yours, Ill snow you mine :)

Comment

Τρομερο το αρθρο απο το πανεπιστιμιο μπραβο τους.Η φωτο με το chopper ειναι οντως photoshop κατα 50%.Στην κανονικη της μορφη δειχνει ενα F/A 18 Hornet να σπαει το φραγμα του ηχου στα 1,2 mah.(Για οτι εχει να κανει με οπλα και στρατιωτικα οχηματα ρωτηστε τον στρατοκαβλο
                        Winter)Κατι τετοιες μπαλες εχω δει και εγω στο Ηρακλειο.
                        Τα βραδια του καλοκαιριου ειχα δει μια στα 2-3 hm και την πηρα φωτο με video camera και zoom.Οταν ειδα τη φωτο στο pc ηταν σαν δισκος με ασπρο φωτισμο.Ηταν στην ιδια θεση για πολλες ωρες μεχρι που το ξαναεβλεπα την αλλη μερα σε τελιος διαφορετικη τοποθεσια.Κουφο ετσι?>
                        Μαρεσει που δεν μου κανει καθολου κοπο.

Comment

Originally posted by Kabman
                          Παιδια οσα σας εγραψα πριν ειναι μια περιγραφη του τι ειδα μεσα απο τα κυαλια. Δεν μπορω να περιγραψω επακριβως το τι ηταν αυτο μιας και ειχε περιπου αυτο το σχημα που σας εγραψα πριν.
                          Σφαιρικος κεραυνος δεν ηταν γιατι η κινηση απο το Χαλανδρι που το εβλεπα μεχρι και την Πεντελη που το εχασα 10 λεπτα μετα (απομακρυνθηκε αρκετα απο το οπτικο μου πεδιο) ηταν συνεχομενη οπως την περιεγραψα. Ηταν σιγουρα μεταλλικο ή με μεταλλικες επιφανειες γιατι κατα την διαρκεια της περιστροφης του ελαμπε περισσοτερο σε καποιες συγκεκριμενες γωνιες. Πεταγε σε υψομετρο >2000μ, δεν ηταν ελικοπτερο, ουτε αεροπλανο, πιθανον να ηταν σαιτα με κινητηρα (σαν τον αετο των ανεμοπορων) αλλα επειδη εχω δει και τετοιο ουκ ολιγες φορες δεν θα ελεγα οτι θα μπορουσε να ειναι μιας και το αντικειμενο αυτο ειχε smooth επιφανειες. Φαινονται αστεια ισως ολα αυτα, αλλα ελπιζω να ειχε και καποιος αλλος την τυχη να εχει κυαλια μαζι του ετσι ωστε να επαληθευσει αυτο που ειδα εγω.
                          Τωρα για την φωτο με το ελικοπτερο, ειναι Photoshop μια και η φωτο δειχνει σπασιμο φραγματος ηχου απο ελικοπτερο κατι το οποιο δεν γινεται. Το ταχυτερο ελικοπτερο πιανει γυρω στα 400km/h. Το φραγμα του ηχου ειναι στα 1180 περιπου km/h.
                          Συμφωνώ αυτό το ελικόπτερο είναι AH-1 cobra, εχει και η Τουρκία μερικά τέτοια....Σε καμια περιπτωση δεν πάει πάνω από την ταχύτητα του ήχου. Να φανταστείτε τα Apache πανε με καμια 310Km/h....
                          Edited by: maxxx

Comment

Originally posted by GiaPa
                            Μπορεί να ήταν σφαιρικοί κεραυνοί. Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Δείτε: <a href=http://www.materials.uoc.gr/courses/fisiki_II/mst9-25.htm" target="_blank">http://www.materials.uoc.gr/courses/fisiki_II/mst9-25.htm</a>

, http://www.mahitikanea.gr/blogs/KosmosKaiZwi/?p=33 Δεν είναι αστείο, είναι πραγματικό φαινόμενο. Ο πατέρας μου είχε την τύχη να γίνει μάρτυρας!
                            Πολύ ενδιαφέρον το δεύτερο άρθρο! Ευχαριστούμε GiaPa
                            "
                            Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                            Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by LeoP
                              Originally posted by GiaPa
                              Μπορεί να ήταν σφαιρικοί κεραυνοί. Ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο. Δείτε: <a href=http://www.materials.uoc.gr/courses/fisiki_II/mst9-25.htm" target="_blank">http://www.materials.uoc.gr/courses/fisiki_II/mst9-25.htm</A>

, http://www.mahitikanea.gr/blogs/KosmosKaiZwi/?p=33 Δεν είναι αστείο, είναι πραγματικό φαινόμενο. Ο πατέρας μου είχε την τύχη να γίνει μάρτυρας!
                              Πολύ ενδιαφέρον το δεύτερο άρθρο! Ευχαριστούμε GiaPa

Παρακαλώ. Επίσης είναι μια λογική εξήγηση "ανεξήγητων" φαινομένων που συνήθως αποδίδονται σε εξωγήινους."
                              Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

Loipon h perioxh pou les einai klassikh gi askhseis tvn ικαρων ... η περιγραφη πάλι ταιριάζει με ανεμοπλάνο(γλιδερ) αλλά αφού δεν το έχω δει και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να έχω ακριβή άποψη.
                                Kifissara mia zwh k an 8a pas delta e8nikh o kosmos sou 8akolou8ei me xionia kai vroxh!Katw Tithorea Parnassos!

Comment

Working...
                                X