Announcement

Collapse
No announcement yet.

Salomon skis ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salomon skis ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!

Γεια σας...πριν λίγες ημερες παρήγγειλα τα Salomon X-Wing 10 για 520 ευρώ..Δυστυχώς το μαγαζί στο οποιο εκανα την παραγγελία μου έφερε τα Crossmax-V12 γιατί λέει" η αντιπροσωπία στην αθήνα δεν έχει τα X-Wing...Αξίζει να πάρω τα crossmax με την ίδια τιμή???Θα με ικανοποιήσουν για all-mountain καταστάσεις ή είναι αποκλειστικά για πίστα???
    Αν δεν είναι καλη η "προσφορά" γνωρίζετε κάποιο καταστημα που να μπορώ να παραγγήλω σκι σε καλές τιμές???
    Βοηθήστε με σας παρακαλώ!!!!!!Αύριο πρεπει να δωσω κάποια απάντηση στο κατάστημα!!!!!!

Ευχαριστώ(προκαταβολικά)...."
    *-*Push Your Self To The Limit*-*

Ok..αλλά αν πάρω από τωρα σκι θα τα βρω σίγουρα σε καλύτερη τιμή...!!

Comment

Ξέρεις κανένα καλό κατάστημα που να μπορώ να παραγγήλω??

Comment

Τι επιπεδου σκιερ εισαι φιλε; Οχι τι επιπεδο θα ηθελες να εισαι, αλλα τι επιπεδο φοβασαι οτι εισαι;

Φιλικα

ΜακηςΜ
        Φτερουγα; Τι...φτερουγα;;

Safety is no accident!!

Comment

Koιτα..κάνω από τετάρτη δημοτικού σκι...κ τωρα είμαι τρίτη λυκείου...Νομίζω πως είμαι μέτριος-καλός...

Comment

Tα σκι που σου προτεινουν (Crossmax 12) ειναι για experts. Εχω ακουσει οτι ειναι και ζορικα/απαιτητικα σκι και καπως μονοδιαστατα.

Απο κακη εμπειρια, οταν καποιος παει να μου πασσαρει κατι αλλο απ'αυτο που συμφωνησαμε, συνηθως παει να με ριξει. Τα Crossmax ειναι σαφως πιο ακριβα απο τα αλλα, οποτε κατι δεν παει καλα... Εγω θα επαιρνα τα λεφτα μου και θα πηγαινα να ψαξω αυτο που θελω.

Τα Atomic Metron 9 ειναι πολυ καλα Αll Mountain για μετριους προς καλους σκιερ, εδω τα πουλανε 400-500Ε αναλογα που θα σε πιασουν. Ο www.sport-conrad.de τα εχει 259Ε συν τα μεταφορικα (ενα 25αρι αν δεν κανω λαθος).

Φιλικα

ΜακηςΜ

Safety is no accident!!

Comment

Originally posted by MakisM
              Tα σκι που σου προτεινουν (Crossmax 12) ειναι για experts. Εχω ακουσει οτι ειναι και ζορικα/απαιτητικα σκι και καπως μονοδιαστατα.

Απο κακη εμπειρια, οταν καποιος παει να μου πασσαρει κατι αλλο απ'αυτο που συμφωνησαμε, συνηθως παει να με ριξει. Τα Crossmax ειναι σαφως πιο ακριβα απο τα αλλα, οποτε κατι δεν παει καλα... Εγω θα επαιρνα τα λεφτα μου και θα πηγαινα να ψαξω αυτο που θελω.

Τα Atomic Metron 9 ειναι πολυ καλα Αll Mountain για μετριους προς καλους σκιερ, εδω τα πουλανε 400-500Ε αναλογα που θα σε πιασουν. Ο www.sport-conrad.de τα εχει 259Ε συν τα μεταφορικα (ενα 25αρι αν δεν κανω λαθος).

Φιλικα

ΜακηςΜ

Τελικά πρεπει να είσαι ερωτευμενος με τα Metron 9 [i] , οντως είναι καταπληκτικά πέδιλα .Πάντως ξεκινάνε απο 380 € στο www.trespass.gr "
              Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

Comment

Eυχαριστώ πολύ!!!Θα συνεχίσω το ψάξημο και μπορεί να καταλήξω στα Atomic...Θα ενημερώσω για να ακούσω απόψεις...
                Ευχαριστώ και πάλι!!

Comment

Originally posted by Pateras
                  Originally posted by MakisM
                  Tα σκι που σου προτεινουν (Crossmax 12) ειναι για experts. Εχω ακουσει οτι ειναι και ζορικα/απαιτητικα σκι και καπως μονοδιαστατα. Απο κακη εμπειρια, οταν καποιος παει να μου πασσαρει κατι αλλο απ'αυτο που συμφωνησαμε, συνηθως παει να με ριξει. Τα Crossmax ειναι σαφως πιο ακριβα απο τα αλλα, οποτε κατι δεν παει καλα... Εγω θα επαιρνα τα λεφτα μου και θα πηγαινα να ψαξω αυτο που θελω. Τα Atomic Metron 9 ειναι πολυ καλα Αll Mountain για μετριους προς καλους σκιερ, εδω τα πουλανε 400-500Ε αναλογα που θα σε πιασουν. Ο www.sport-conrad.de τα εχει 259Ε συν τα μεταφορικα (ενα 25αρι αν δεν κανω λαθος). Φιλικα ΜακηςΜ

Τελικά πρεπει να είσαι ερωτευμενος με τα Metron 9 [i] , οντως είναι καταπληκτικά πέδιλα .Πάντως ξεκινάνε απο 380 ? στο www.trespass.gr

Της γυναικας μου ειναι... Και δυστυχως τα πληρωσα 500Ε περσι την ανοιξη σε γνωστο μαγαζι στο Λιβαδι Αραχωβας...

Φιλικα

ΜακηςΜ Edited by: MakisM "

Safety is no accident!!

Comment

Και κάτι τελευταίο...Είμαι 1,83 και 74 κιλά,τι ύψος σκι χρειάζομαι???

Comment

Αν καταλαβα καλα θες και απατητα, 1,70 καλο ειναι. Αν βρεις καναδυο ποντους παραπανω, μη χολοσκας αλλα μη σου φορτωσουν τιποτα 1,80.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Safety is no accident!!

Comment

Βρίσκω τα Atomic σε ύψος 1,64 και 1,78!!!!Το ενα είναι κοντό και το άλλο ψηλό!!! [i] "

Comment

κοιτα k2

Comment

Τι είναι το k2???????

Comment

τελικα ειναι οπου σε πιασουν και οπου τους πιασεις.εγω καποτε στο χιονοδρομικο καλαβρυτων εκανα ανταλλαγη χωρις λεφτα τα σκι της γυναικας μου τα οποια ηταν κατι rossignol της πλακας. τα ειχαμε παρει καινουργια 150 ευρω με δεστρες.τα αλλαξα με το κορυφαιο τουριστικο της ιδιας εταιρειας το cobra-x.πεδιλο το οποιο ειχε βιτρινα μεταχειρισμενο σε μαγαζι 500 ευρω.οταν μου το ειπαν εφυγα για να μην αλλαξουν γνωμη απο τα βουνα[i]"
                              la grave....

Comment

Working...
                              X