Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χαμός.. ο Σάκης!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χαμός.. ο Σάκης!!

Ο Σάκης.. μας τα 'πε πολύ καλά!!!
    Το κρύο που περιμέναμε.. ήρθε..
    αλλά λίγο λιγότερο.. δεν πειράζει [i] !!
    Οι βροχές.. όμως.. ήρθαν..
    και με το παραπάνω !!!!

Τί λέτε παίδες εσείς??"
    Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
    Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

τι ειπε ???????????????
    ...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.

Comment

μονο που δειλα-δειλα ειπε για ποτιστικες βροχες στην β.ελλαδα τα χρωματα της βροχης απο κοκκινα χθες τα παρουσιασε μωβ προς το μπλε...... και χιονια πανω απο τα1700.....και για το 2 κυμα ειπα οτι θα εχει βροχες ισως κατα τοπους εντονες..στην Θεσσαλονικη βαρδαρης 5-6 μποφωρ
      Edited by: giannis42

Comment

Σε γενικές γραμμές αυτά που λέμε μέσα στο σίτε εδώ και μια εβδομάδα [i] !!"

Comment

Μίλησε για υγρό χιόνι πιθανόν και μέσα στη Φλώρινα το Σάββατο και πολύ χειμερινό στιλ το μΣάββατο στη Θεσσαλονίκη!
          Αντε να δούμε. Ποτιστικές ναι αλλά να μην είναι ασθενείς ή με το ζόρι να κάνουν ποταμάκια!
          Αλλά μάλλον θα πρέπει να βρέχει με τις ώρες για να μαζεψουμε 10-12μμ.

www.northmeteo.gr
          Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Αν ειμαστε λιγο τυχεροι δεν αποκλειεται να πεσει και χιονονερο στον Χορτιατη αλλα σε υψομετρο που δεν ειναι προσβασιμο για εμας, κι ετσι δεν θα το μαθουμε ποτε....

Comment

Originally posted by Morpheas
              Ο Σάκης.. μας τα 'πε πολύ καλά!!!
              Το κρύο που περιμέναμε.. ήρθε..
              αλλά λίγο λιγότερο.. δεν πειράζει [i] !!
              Οι βροχές.. όμως.. ήρθαν..
              και με το παραπάνω !!!!

Τί λέτε παίδες εσείς??
              μα καλα ρε παιδια μετα απο 3 ιδια ποστ ανοιγουμε αλλο ενα για να πουμαι τι παραπανω??ελεοος"
              καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

συγνωμη μετα απο 4 ιδια ποστ!!!
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by MountExplorer
                  Αν ειμαστε λιγο τυχεροι δεν αποκλειεται να πεσει και χιονονερο στον Χορτιατη αλλα σε υψομετρο που δεν ειναι προσβασιμο για εμας, κι ετσι δεν θα το μαθουμε ποτε....
                  Θα το μάθουμε Γιώργο, γιατί υπάρχει έγκυρη πηγή, έτσι όποτε πέσει το πρώτο χιόνι μέχρι και φώτο θα έχουμε!

Αρκεί βέβαια να πέσει εργάσιμη..
                  Κλειστόν

Comment

Originally posted by snowearth
                    Originally posted by MountExplorer
                    Θα το μάθουμε Γιώργο, γιατί υπάρχει έγκυρη πηγή, έτσι όποτε πέσει το πρώτο χιόνι μέχρι και φώτο θα έχουμε!

Αρκεί βέβαια να πέσει εργάσιμη..

Ατιμεεεε!!! Εχεις τα κονεεεε!!!!!

www.northmeteo.gr
                    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Πολυ ωραιος Σακης,με πορωσε τωρα...Εσκασε την βροχα με τον δευτερο χαμηλο τα μοβ σε ολη την Ελλαδα[i]"
                      Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

θα ανεβασω μετα ενα ποστ για τον καντερε που ακουσα ,,μετα ενα για λιναρδο..μετα ενα για την σουζη.
                        ειναι προτοφανες στο φορουμ να υπαρχουν 7!!!ποστ για την κακοκαιρια που περιμενουμε!!αυτο ειναι μπαχαλο.για να βρω κατι που εγραψε ο μιζ εφαγα 20 λεπτα

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                          θα ανεβασω μετα ενα ποστ για τον καντερε που ακουσα ,,μετα ενα για λιναρδο..μετα ενα για την σουζη.
                          ειναι προτοφανες στο φορουμ να υπαρχουν 7!!!ποστ για την κακοκαιρια που περιμενουμε!!αυτο ειναι μπαχαλο.για να βρω κατι που εγραψε ο μιζ εφαγα 20 λεπτα
                          Συμφωνω απόλυτα ....πολλά post που αναμασωνται τα ίδια και τα ίδια...
                          Μου φαινεται πρεπει να βρουν οι mods μια φορμουλα..ωστε να μην γινεται χαμος στο site...

Comment

Γιάννη με την άδεια μας!!!

Comment

Originally posted by blades
                              Originally posted by Morpheas
                              Γιάννη με την άδεια μας!!!
                              [i]
                              "

Comment

Working...
                              X