πριν λίγο γύρισα από το χωριό μου, την Πάνω Στενή Ευβοίας. Το σκηνικό του καιρού, ήταν καθαρά χειμωνιάτικο, με ψηλή βροχή, καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και σφοδρούς βοριάδες. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.στις 11.30 έφυγα από την Χαλκίδα, με 17c και συννεφιά. Ο αέρας λυσσομανούσε.φθάνοντας κοντά στην Στενή, σύννεφα βοριά, ομίχλη στην οροσειρά της Δίρφυς
έλειπε όμως κάτι, έλειπαν οι βροχοκουρτινες. Ο καιρός είχε πρόσκαιρα βελτιωθεί.η θερμοκρασία στην κεντρική πλατεία της Στενής, στις 12.30 η ώρα 13c. Έφυγα κατευθείαν για τα ορεινότερα τμήματα. Που αλλού.
στην οροσειρά της Ράχης! Φθάνοντας κοντά στις κορφές, άρχισε πολύ ψηλή βροχή.τα σύννεφα αυξάνονταν και οι κορφές, χάνονταν σε πέπλα ομίχλης.
<a href=http://imageshack.us" target="_blank">
</a>
Το κρύο τρομερό και ο αέρας τράνταζε το αυτοκίνητο.αχνοί έβγαιναν από το στόμα μου. Στην βόρεια πλευρά της οροσειράς, άνεμοι που έφθαναν και τα 8 μποφόρ.θερμοκρασία όχι πάνω από 6c στα 1050μ. Το ψηλοβροχο, ερχόταν με τρομερή ταχύτητα.σύννεφα σύννεφα! Η ανατολική
Εύβοια, χαμένη σε πέπλα βροχής.
Η Άγρια Τούρλα, στα 1070μ.
Το Ξεροβούνι χαμένο.
Ο δρόμος για τους Στρόπωνες.επικίνδυνα, άγρια μέρη, αλλά και με μια γοητεία που σε μαγεύει!
Έφυγα για την Στενή, καθώς εκεί ο καιρός δεν κάνει αστεία.το ψηλοβροχο με ακολουθούσε μέχρι το χωριό. Νωρίς το απόγευμα, ο καιρός επιδεινώθηκε. Τα σύννεφα θέριεψαν και οι βροχοκουρτινες, κατέβηκαν χαμηλά.
Έντονες βροχοπτώσεις στην οροσειρά της Ράχης
Η Διρφυς, όπως φαινόταν σήμερα το απόγευμα.η θερμοκρασία στην κορφή, πρέπει να ήταν κοντά στο 0c.
Για το τέλος άφησα δυο φωτογραφίες, που τις αφιερώνω σε όλους εσάς. που περιμένετε την Ανάσταση! Ψυχική και καιρική! Η δυο αυτές φωτογραφίες, βγήκαν εντελώς τυχαία.στην επιστροφή μου, στο σπίτι στην Στενή, σκέφτηκα δεν πετάγομαι μέχρι τα Καμπιά. Με το που αντίκρισα το χωριό, βλέπω αυτό το θέαμα.σταματώ το αυτοκίνητο και
τρέχω να ανεβώ σε ένα ύψωμα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό.
Edited by: Dirfis "
έλειπε όμως κάτι, έλειπαν οι βροχοκουρτινες. Ο καιρός είχε πρόσκαιρα βελτιωθεί.η θερμοκρασία στην κεντρική πλατεία της Στενής, στις 12.30 η ώρα 13c. Έφυγα κατευθείαν για τα ορεινότερα τμήματα. Που αλλού.
στην οροσειρά της Ράχης! Φθάνοντας κοντά στις κορφές, άρχισε πολύ ψηλή βροχή.τα σύννεφα αυξάνονταν και οι κορφές, χάνονταν σε πέπλα ομίχλης.
<a href=http://imageshack.us" target="_blank">
</a> Το κρύο τρομερό και ο αέρας τράνταζε το αυτοκίνητο.αχνοί έβγαιναν από το στόμα μου. Στην βόρεια πλευρά της οροσειράς, άνεμοι που έφθαναν και τα 8 μποφόρ.θερμοκρασία όχι πάνω από 6c στα 1050μ. Το ψηλοβροχο, ερχόταν με τρομερή ταχύτητα.σύννεφα σύννεφα! Η ανατολική
Εύβοια, χαμένη σε πέπλα βροχής.
Η Άγρια Τούρλα, στα 1070μ.
Το Ξεροβούνι χαμένο.
Ο δρόμος για τους Στρόπωνες.επικίνδυνα, άγρια μέρη, αλλά και με μια γοητεία που σε μαγεύει!
Έφυγα για την Στενή, καθώς εκεί ο καιρός δεν κάνει αστεία.το ψηλοβροχο με ακολουθούσε μέχρι το χωριό. Νωρίς το απόγευμα, ο καιρός επιδεινώθηκε. Τα σύννεφα θέριεψαν και οι βροχοκουρτινες, κατέβηκαν χαμηλά.
Έντονες βροχοπτώσεις στην οροσειρά της Ράχης
Η Διρφυς, όπως φαινόταν σήμερα το απόγευμα.η θερμοκρασία στην κορφή, πρέπει να ήταν κοντά στο 0c.
Για το τέλος άφησα δυο φωτογραφίες, που τις αφιερώνω σε όλους εσάς. που περιμένετε την Ανάσταση! Ψυχική και καιρική! Η δυο αυτές φωτογραφίες, βγήκαν εντελώς τυχαία.στην επιστροφή μου, στο σπίτι στην Στενή, σκέφτηκα δεν πετάγομαι μέχρι τα Καμπιά. Με το που αντίκρισα το χωριό, βλέπω αυτό το θέαμα.σταματώ το αυτοκίνητο και
τρέχω να ανεβώ σε ένα ύψωμα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό.
Edited by: Dirfis "

Comment