Announcement

Collapse
No announcement yet.

06 Z

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 06 Z

Θα το χαρακτηριζα ως πολυ επιθετικο run χεχεχεχεχεχε
    Ενα run αισιοδοξιας θα λεγα
    Σφηνονωνει ο Αντικυκλωνας χεχεχεχεχεχε
    Μου φτιαξε το κεφι χεχεχεχε
    Και για να μαστε σωστη δεν γινονται αυτα με τιποτα....
    Δες....
    [i]
    Edited by: hermes "
    Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Eίναι τρελά αυτά που δίνει το GFS για το άλλο Σ/Κ!-6 στα 850!!!!!!![i]"
    Τρελαμένος με το χιόνι,και δεν είμαι σίγουρα ο μόνος...!!!!!

Comment

NAI STA GIANNENA DINEI LOOL
      Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

Comment

ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ?????????GFS
        ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Και χθές έδινε κάτι ανάλογο, με τα χιόνια να φτάνουν στα ημιορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Να δούμε...
          Κλειστόν

Comment

Αυτή η διάταξη συστημάτων αν ήταν Ιανουάριο θα είχαμε βουλιάξει στο χιόνι!!!!
            Personal Weather Site
            Σταθμός Νέας Χαλκηδόνας

Comment

και με τη θέση αυτή του χαμηλου στη Μικρά Ασία ευννοούνατι τα προσήνεμα φαντάζομαι??? [i]
              Αν ναι τότε δεν θα το έλεγα θετικό 100%!"

www.northmeteo.gr
              Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Ναί Αποστόλη, αυτό το χαμηλό υποδηλώνει ΞΕΡΟΒΟΡΙ!Edited by: snowearth
                Κλειστόν

Comment

Μήπως τελικά πάρουμε το πράσινο... πουλί???
                  Over and out.

Comment

LOOL MAKI...KATSE NA TO KRATISEI
                    XEXEXE

Comment

Εχει από την Παρασκευή τουλάχιστον που το είχε στο Μακροπρόθεσμο και το κρατάει με αυξομοιώσεις μόνο της ένταση!!! Πολύ θετικό! Αυτά που γυρωφέρνει είναι ο υετός!
                      Και όπως βλέπω όταν μας αγγίξει το -4 Κώστα τα φαινόμενα θα έχουν πάει στα προσήνεμα!!!! Ο Εβρος θα δεί χιόνια μέχρι τα 100μ!!! Η δυτική Μακεδονία μέσα στιε πρωτεύουσες Νομών! -6 είναι αυτό δεν δικαιλογειται???
                      Βέβαια Σάββατο προς Κυριακή τρώμα καλούτσικα με τάση ύφεσης!!! Αντε να δούμε η βόλτα στο Χορτιάτη ίσως να μην είναι μακρυνό όνειρο!!!

Γενικά!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ αυτό. απίστευτο να φτάσει το 0 στην Πελοπόννησο!!!!!!!!!!
                      Τι να πω ίσως είναι να πρέπει να επιφυλασσόμεθα για την μετέπειτα εξέλιξη αλλά επαληθεύονται και τα μερομήνιο γαμώτο!!! [i] Edited by: xionotrela "

www.northmeteo.gr

Comment

καλα μας δουλευει ....παρτε μια π....α, λεει γιατι ετσι μοιαζει αν το δεις απο γωνια[i]"

Comment

Κάτσε, εξαρτάται απο την κίνηση του χαμηλού. Εγώ προτείνω να περιμένουμε λίγο ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αποστόλη τι νομίζεις, ίσως σε λιγότερο απο ένα μήνα να γίνει αυτό!
                          Κλειστόν

Comment

Originally posted by snowearth
                            Κάτσε, εξαρτάται απο την κίνηση του χαμηλού. Εγώ προτείνω να περιμένουμε λίγο ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αποστόλη τι νομίζεις, ίσως σε λιγότερο απο ένα μήνα να γίνει αυτό!
                            Μου φαίνεται όμως πολύ περίεργο ο άνεμος της εισβολής δεν είναι καθαρός ΒΑ προήνεμων δηλαδή σαν να έρχεται
                            Β-ΒΒΑ εξ ου και ο υετός ο αξιόλογος που μας δίνει τουλάχιαστον πριν τον ερχομό του -4!
                            Θα περιμένουμε το επόμενο ραν και κυρίως το μεταμεσονύκτιο που είναι το πιο απλόχερο πιστευω!

www.northmeteo.gr

Comment

παιδιά δεν χρειάζονται τέτοιες αναλύσεις από τώρα,μόνο ως εικόνα κρατήστετω.

Comment

Working...
                              X