Announcement

Collapse
No announcement yet.

ανομβρια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ανομβρια

θα επανελθω στο θεμα μιας και για μενα αυτο θα μας δειξει αν θα εχουμε χειμωνα σοβαρο εφετος...
    λοιπον σημερα βρεχει σε μερικα σημεια οπως φθιωτιδα με καποια χιλιοστα 5-6 και λογικα θα ριξει και αλλα το βραδυ και αυριο ως μεσημερι.
    εχθες μαι μπορα βολο με 18.
    προχθες αθηνα 7 με τα απο 128 ημερες ανομβριασ εδω...
    με εξαιρεση ελαχιστες περιοχες που πνιγηκαν για μενα οσον αφορα το νερο δεν παμε καλα.
    αρχισαμε νωρις τις ψυχρες εισβολες...
    το αλλο σβ απο εκει που φαινοταν τρελλο νερο τελια φαινεται αλλη μια εισβολη με προσηνεμες βροχουλες...
    αν παμε ετσι τρωμε τον μηνα με συνολικα λιγα χιλιοστα (εξαιρω λεω παλι κατι καλαμπακες κλπ).
    για μενα εκει πρεπει να επικεντρωθουμε και να προσεχουμε να δουμε τι θα γινει.
    οι ελπιδες για γενικευμενα νερα πανε πλεον νοεμβριο αν και εκει δεν...
    φοβαμαι οτι θα παμε για κανα χειμωνα με ξεροκρυα και εισβολες προσηνεμων αυστηρα που και που και η λοιπη ελλαδα να μενει στο απεξω

Ετυχε πολλέες φορές φίλε εδω σε μας να έχουμε ξηρά Φθινόπωρα με μισες και λιγότερες βροχές και να έρχονται χειμώνες που από το Δεκέμβρη μας έδιναν καλά χιόνια! Κλασικό παράδειγμα το 2001!!!!!
    Εκεί βέβαια οι ψυχρες εισβολές ξεκίνησαν το Νοέμβρη αλλά και οι 3 μήνες ήταν πολύ ξηροί!

www.northmeteo.gr
    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

στο χωριο μου λενε η καλη ημερα απο το πρωι φαινεται...
      και για καλο χειμωνα δεν φτανουν μονο οι εισβολες οι ξηρες απο βορεια που χιονιζουν τοπικα μονο τα προσηνεμα.
      εχω βαρεθει χειμωνες που λεω αντε και τον αλλον μηνα αντε και τον αλλον μηνα να εχει υετο και στο τελος μενω με την προσμονη.
      απο οτι βλεπετε αν και απο πρσηνεμα μιλω με καθαρο ενδιαφερον για ολην την ελλαδα και δεν το βλεπω τοπικιστικα

Comment

Όντως φίλε, μίλησες σωστά! Βασική προϋπόθεση για ένα κανονικό χειμώνα είναι μια σωστή πορεία κυκλογένεσης στην Κεντρική Μεσόγειο.
        Κλειστόν

Comment

Καλμέρα φίλε ΗΣΠΑ τα έλεγα εγώ για τις εισβολές που έρχονται νωρίς... Όλοι χαιρόμαστε όταν έρχονται αλλά είναι προάγγελοι καλών ή κακών μαντάτων?? Με προβληματιζει αυτή η συμπεριφορά πρέπει να το ελέγχουμε να δούμε που το πάει. Πρόωρες και μεμονωμένες, βαθειές και ξεκομμένες.
          Over and out.

Comment

hspa θα σε παρακαλέσω να κάνεις λίγο κράτει στα θέματα ,είναι το τρίτο που ανοίγεις σήμερα.Για σκέψου τι θα γίνει αν όλοι ανοίγουν από 3,4 θέματα σε μισή μέρα???

Comment

ετσι φιλε ζινκ αρχισαν αποτομα και φαινονται να συνεχιζονται.
              και οι βροχες τριχες....μονο αν σου κατσει καμια μπορα..

Comment

σορρυ ευθραια μα ειναι διαφορετικα θεματα. ασε σημερα που εχω οιστρο... αλλες μερες απεχω..
                κοιτα ποσα ποστ εχω και ποσα αλλοι

Comment

αν έχεις οίστρο τι να κάνουμε,άλλα γενικά ας το προσέχουμε λίγο όλοι αυτό μια και ο χώρος της πρώτης σελίδας είναι περιορισμένος.

Comment

ουτως η αλλως δεν ξαναμπαινω σημερα οποτε οκ...

Comment

κάτι καλό Κυριακάτικο έχεις κανονίσει οπότε καλή σου διασκέδαση!!!

Comment

Working...
                      X