Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΡΟΤΑΣΗ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Συμφωνώ με το Γιάννη και η πρότασή μου είναι η εξής:

Ξεκαρφιτσόνουμε ΟΛΑ τα περσινά και αφήνουμε το φόρουμ ελεύθερο να ανοίξει ξανά ό,τι θέλει. Εμείς σαν μοντς μπορούμε να ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ π.χ. τη δημιουργία ενωμένων αναφορών, παρόλαυτα αν το φόρουμ αισθάνεται διαφορετικά, ας κάνει τα θέματά του και αυτά που πρέπει θα ξανακαρφιτσωθούν. Έτςι θα αποφύγουμε θέματα με 300 σελίδες, ενώ όλα τα παλιά μένουν στον σέρβερ και μπορεί κανείς να ανατρέξει με την απλή λειτουργεία της αναζήτησης.

Ήδη χρειαζόμαστε ξανά ελεύθερο χώρο, αρχίσουμε και μαζευόμαστε και αυτό το σ/κ που αναμένουμε κακοκαιρία τα θέματα πέφτουν βροχή και πολλά περνάνε στην 2η σελίδα πολύ γρήγορα πριν τα δούμε όλα.

Τι λέτε?Edited by: zink_titanum
    Over and out.

Comment

Εχω την εντυπωση οτι τα ανεπιθυμητα θεματα πεφτουν απο μονα τους στη δευτερη σελιδα. Οταν ενα θεμα που ΔΕΝ ειναι καρφιτσωμενο παραμενει στην πρωτη σελιδα επι 8 μηνες και συνεχιζει, μαλλον (λεω μαλλον) ο κοσμος ουσιαστικα το καρφιτσωνει απο μονος του.

Comment

Originally posted by MountExplorer
        Εχω την εντυπωση οτι τα ανεπιθυμητα θεματα πεφτουν απο μονα τους στη δευτερη σελιδα. Οταν ενα θεμα που ΔΕΝ ειναι καρφιτσωμενο παραμενει στην πρωτη σελιδα επι 8 μηνες και συνεχιζει, μαλλον (λεω μαλλον) ο κοσμος ουσιαστικα το καρφιτσωνει απο μονος του.
        Δίκιο έχεις, ουσιαστικά το καρφίτσωμα έχει νόημα μόνο για τις ανακοινώσεις ή για ποστ που πρέπει οπωσδήποτε να φανούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και κυρίως για κλειστά θέματα.
        Over and out.

Comment

Π.χ. ο σταθμος του Χορτιατη (και του καθε Χορτιατη) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ειναι καρφιτσωμενο μεχρι την ολοκληρωση του σκοπου για τον οποιο εχει καρφιτσωθει.

Comment

Working...
          X