Announcement

Collapse
No announcement yet.

ξέρεις απο ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ξέρεις απο ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ???

καλο χειμωνα σε ολους! σκεφτομαι να τοποθετησω τροχοσπιτο στο χκ πισοδεριου.... μπορει κανεις να με ενημερωσει με κατ'οιδιαν εμπειρια τις συνθηκες και τις ανεσεις που παρεχονται εκει (πχ ζεστο νερο,χωρο παρκαρισματος ιχ, παροχη ρευματος...) ? ευχαριστώ, και παλι καλο χειμωνα σε ολους!
    good friends don let you do stupid things...alone!

Γεια σου Στελιο...Δεν εχω ο ιδιος τροχοσπιτο αλλα ειμαι απο την περιοχη και γνωριζω καλα το Χ/Κ.
    α) Η τιμη ενοικιασης μεχρι περσι ηταν παρα πολυ συμφερουσα.
    β) Παρειχαν σιγουρα ρευμα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος για το νερο νομιζω ομως οτι παρεχοταν και αυτο.
    γ) Ο χωρος για τα τροχοσπιτα ειναι γυρω απο το σαλε σε πολυ μικρη αποσταση.
    δ) Φυσικα και υπαρχει χωρος για παρκιν.
    ε) Υπαρχει εγκατασταση με κοινοχρηστες τουαλετες και ντουζ με ζεστο νερο ολες τις ωρες.

Ελπιζω να βοηθησα!!!Edited by: vlaxos
    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

ευχαριστω φιλε vlaxo για τις πληροφοριες! μαλλον θα πρεπει να παω να τσεκαρω απο κοντα αν υπαρχουν οι αρμοδιοι εκει να με ενημερωσουνε επισημα... ξανα ευχαριστω.

Comment

[QUOTE=vlaxos]α) Η τιμη ενοικιασης μεχρι περσι ηταν παρα πολυ συμφερουσα.
        Γιατι δεν αναφερεις για ευρωπουλα?

Οταν λες συμφερουσα παει να πει οτι γνωριζεις,αλλα κατι μας κρυβεις!

Μηπως παιρνεις τα ποσοστα σου και εσυ?[i]"

Comment

Φιλε σκιερ πιστευω πως στον κυριο Στελιο απαντησα και τον κατατοπησα οσο μπορουσα απ' οτι φανηκε.
          Δεν τον πιεσα να ανεβει Πισοδερι με το τροχοσπιτο του ουτε μπηκα στην διαδικασια να του απαντησω σε κατι που δεν γνωριζα (π.χ. φετινη τιμη ενοικιασης).
          Δλδ θα ηταν προτημοτερο να του ελεγα μια υποτηθεμενη τιμη και μετα να επαιρνε ο ανθρωπος τηλ. να του ελεγαν αλλη τιμη απο το χ/κ και να εβγαινα εγω ο κακος???.
          Και δεν καταλαβα τον λογο της επιθεσης σου...με ξερεις και απο χθες και μιλας για μενα αρνητικα???

Comment

Μην απαντήσει κανείς στα δύο παραπάνω ποστ. Θα γίνει για μία ακόμα φορά χαμός και ειλικρινά πιστεύω ότι δεν το θέλει κανείς....

[i] --> "
            Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .

ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ.

ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ.

ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΑ,ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ''LOL''?

ΦΙΛΙΚΑ

ΠΕΤΡΟΣ[i]

Edited by: skier78 "

Comment

Δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση Πετρο, ολα οκ!!!

Ας ριξει ΧΙΟΝΙ να ομορφυνουν τα βουνα μας!!!

Comment

[i]"

Comment

...παντως εγω επισκεφτηκα το χκ πισοδεριου το σαββατο που περασε και θελω να σας μεταφερω την αποψη μου. ειναι αψογα οργανωμενο για τροχοσπιτα και οντως η τιμη συμφερουσα οπως ειπε ο φιλος βλαχος. (250 ευρω για ολη τη σεζον) υπαρχει ακομη και καποιος εκει που ανεφοζιαζει τον κοσμο με υγραεριο!!!! προθυμοι οι ανθρωποι εκει για ενημερωση και εξηπηρετηση!!! ελπιζω να μην με διαψευσουν. τελικα εκλεισα να παω εκει το τροχοσπιτο μου. ευχαριστω οσους απαντησαν στο ερωτημάμου και ελπιζω να εχουμε ομορφα καταβασματα και να περασουμε ολοι καλα !!! ciao!

Comment

Pantos ego an eiha trohospito sto pisodri tha to evaza.
                      etsi ki alios kathe savatokiriako eki eimai (otan einai anoihta) alla ehei kai tis pio simferouses times.

Comment

Φιλε Στελιο τις ημερες των Χριστουγεννων αν εισαι πανω στο χκ ρωτα στην υποδοχη για μενα και ελα να με γνωρισεις να κερασω καφεδακι.

Comment

ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΕΧΩ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΕΚΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ 3 ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΜΕ ΤΗΣ ΣΙΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΣΙΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ 1 ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ 250 ΕΥΡΩ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ 2ΦΤΥΝΗ ΑΙΤΙΣΙΑ ΚΑΡΤΑ 89 ΕΥΡΩ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΡΕΥΜΑ, ΠΑΡΚΙΝ,ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΙΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΥΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΙΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑΔΩΝ ΠΥΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ 3/5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑΚΑΙ ΠΙΓΑ ΒΙΓΛΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΑΛΑΞΕΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟ ΣΚ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΙΣ ΦΡΑΓΗ ΠΑΡΕ ΤΗΛ
                          http://www.skafotexniki.gr
                          http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΠΟΝΗΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΝΗΡΟ ΘΕ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
                            http://www.skafotexniki.gr
                            http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                            ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Agatho δωσε μας τα φωτα σου...
                              Μας εχεις φαει την ζωη με αυτες τις σημαιες [i]
                              οχι ρε συ δεν αλλαξα τηλ.
                              28η μαλλον θα ανεβω πανω, θα σε παρω τηλ. να πιουμε καφε."

Comment

Working...
                              X