Announcement

Collapse
No announcement yet.

fthinoporo 2007 kai i ekseliksh tou....... !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fthinoporo 2007 kai i ekseliksh tou....... !!!

ARXIZW NA TA PERNW ME THN KATASTASH I OPOIA EXEI DIMIOURGITHEI! [i]DEN GINETE SUNEXEIA NA GINETE TO IDIO PRAGMA ME TA MONTELA! PRIN MERES MAS EDIXNE NA PNIGOMASTE APO BROXH KAI TWRA PALI TA MAZEPSE KAI EFYGE! PROSWPIKA DEN THA ASXOLITHW SOVARA ALLO ME TON KAIRO AN DEN SOVAREFTEI AFTOS! I THERMOKRASIA SE MIA EBDOMADA THA EINAI OPWS THA EINAI KAI TWRA DUSTIXOS OLA ETC DIXNOUN! 0 YETOS! KAI THERMOKRASIES KALES! MONO I BORIA ELLADA THA DEI LIGO PSUXRA AN MPOREI NA THEWRITHEI PSIXRA!

DEN PAEI ALLO EXASA TIN AISIODOKSIA M! KAI TO MONO P FOVAME EINAI TO PERUSI! MIN EPANALIUTHEI! DISTIXOS ETC EINAI! KAI GIA NA KSANABRW TIN AISIODOKSIA M THA PREPEI NA M DIKSEI POLLA O KAIROS MESA STO FTHINOPORO....ALLA MEXRI TWRA DEN M EXEI DIKSEI TIPOTA! EXOUME 5/10 KAI I THERMOKRASIA EDW KATW DEN EXEI PESEI APO TOUS 26 BATHMOUS! XAIROMOUNA PROSOPIKA ME AFTA POU EDIXNAN TA MODELA KATI 0 STA 850 KAI TELIKA TIPOTA! OLA XALIA.... MAS XRWSTAEI POLLA O KAIROS TIN TRELA M MESA....!

TOULAXISTON NA BREKSEI MPAS KAI ISSOROPISEI I KATASTASH!

KAI TI DEN EXW KANEI PIA.....OLH THN MERA ASXOLOUME MAZI T! KAI ANTI NA ME KANEI NA XARW....ME KANEI EKSALO! PERIMENW GIA AKOMA MIA FORA PARA POLLA APO TON KAIRO............! KAI EIMASTE STON DEFTERO MINA TOU FTHINOPOROU KAI TIPOTA DEN THIMIZEI SE AFTON !

an breksei estw kai gia mia mera thn allh ebdomada tha arxisw na briskw tin aisiodoksia m oso den brexei omws tha ginome sklhros mazi t!

As allaksei prooptikh.......!"
    τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:

Φίλε χιονοφόρε και εγώ το 2001 είμουν αφάνταστα οργισμένος με τον καιρό! Είχαμε συννεφιά και -2 όλοι μου λέγαν ότι θα χιονίσει και άτομα που είχαν άγνοια και τους έλεγα ότι αποκλείετε! όπως επίσης και για το μεγάλο μπαμ στα μέσα Δεκέμβρη....
    Είχα φτάσει σε εξοργιστικό σημείο και δεν παρακολουθούσα τπτ γιατί προερχόμασταν από υγρο Νοέμβρη από άποψης υγρασίας και μόνο και ξηρό Οκτώβρη....

Υπομονή.....
    Θαρθει Ασπρη μέρα και για μας/.....

www.northmeteo.gr
    Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Για μπαστα ρε παιδια (οχι η Σασα βεβαια[i]). Γκομενα σου ειναι ρε φιλε ο καιρος και περιμενεις πολλα απο αυτον? Ποιος μας εδειχνε να πνιγομαστε στην βροχη? Ενα κολοκομπουτερ που επεξεργαζετε ενα προγραμα με δεδομενα? Ο Καιρος βγαινει βαση κομπιουτερ? Καθε φορα που θα αλλαζει η προγνωση θα κλαιμε η θα γελαμε? Και τι μας χρωσταει ο καιρος και δεν το ηξερα? Σε ολους χρωσταει? Να τον κλεισουμε φυλακη τοτε. Η Αγαπη μας για τον καιρο ειναι μονο οι βροχες και τα χιονια η ολα τα καιρικα φαινομενα? Και αφου παει τοσο ασχημα ο καιρος για πολλους απο εδω γιατι δεν το κανουμε αντικειμενο συζητησης να εχουμε και εναν επικοδομητικο διαλογο παρα πεφτουν καυγαδες καθε τρεις και λιγο? Δεν το καταλαβαινω αυτο ειληκρινα"

Comment

apla xionotrela me ekorgizei pou ta modela oti dixnoun meta apo mia mera to pernoun pisw! to meteociel edine mia xara broxes gia deytera kai trith kai tis pire pali pisw! e ti allo na pw....den arxisame kala kai fetos!
        τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:

Comment

mipws biazeste????????apo 1 grami sta ensembls krinete??se 2 wres tha xeroyme an alaxe kati
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

giannh eilikrina afto pistevw kai egw gia to antikeimeno suzitiseis pou eipes! omws prepei a paradexteis pws mas xrwstaei polla! kai min m peis pws tha isouna eyxaristimenos me to an o kairos ekselisotan sta persina plesia..! kai eksalou giaannh to thema gia auto to logo to aniksa. gia na ginei sizitish gia tin ekseliksh tou fthinoporou..! kai opws swtsa eipes enas kolokompiouter einai...! alla min mou peis esu pws eisai eyxaristimenos?

Comment

Δεν μιλω για περσυ οπου ηταν μια κακη χρονια και μονο ετσι την βλεπω αλλα για φετος. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ λεει μια μεγαλη αληθεια. Δεν εχουμε χασει και τπτ τοσο καιρο που εχει να βρεξει. Καμμια 25 χιλιοστα χασαμε ολα και ολα Edited by: dirfi

Comment

apla ΓΙΑΝΝΗ exei katantisei kourastiko na perimenoume broxes kai na min pernoume tipota! kai den einai mono i dikh mas eyxaristhsh me ta fenomena! einai kai to thema twn daswn! ama sunexisei etc i katastash se merika xronia den tha uparxei tipota!

Comment

Εσυ λες για τα δαση. Θες να σου πω κατι αλλο εγω? Ολοι οι ελαιοπαραγωγοι που εχουν παθει μεγαλη ζημια φετος (που δεν εχει βρεξει ακομα) και ολες οι ελιες εχουν σταφιδιασει χβωρις να εχουν μαζευτει ακομα? Στην περιοχη μου ξερεις που θα παει η αναλογια λαδιου ελιας? 15 προς ενα την υπολογιζουν απο 4 με 5 προς ενα που ηταν. Βαλε ποσο κατω θα ειναι η παραγωγη λαδιου φετος. Οχι τπτ αλλο εχουμε και καλη χρονια φετος

Comment

einai protimotero na fame OLOI FOLA TWRA para argotera,,,,,,,,,,,,,,,
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

nai ΓΙΑΝΝΗ alla polu fovame min fame kai argotera!etsw kai me liges pithanotites paizei kai afto!

Comment

ola pezoyn!!
                        edw eimaste omws gia na elpizoyme oti tha xionisei 10 fores kai aw rixei kai 4..!!

Comment

SABBATO 6/10: AITHRIOS KAIROS STO MEGALUTERO TMHMA THS XWRAS KAI MONO KAPIES ARAIES NEFWSEIS STHN BOREIA ELLADA THA KANOUN THN EMFANISH TOUS POU ARGOTERA THA EXOUN THN TASH NA GINONTE PIO PUKNES! H THERMOKRASIA THA KUMANTHEI SE LIGO PIO UPSILA EPIPPEDA APO OTI SHMERA, KYRIWS GIA THN NOTIA XWRA!

KYRIAKH 7/10:AITHRIOS KAIROS ME KAPIA ALLAGH APO TO MESSHMERI KAI META! AFTH I ALLAGH TOU KAIROU THA KSEKINHSEI APO TA DUTIKA KAI THA PERIORISTEI KURIWS STO DITIKO KOMMATI THS XWRAS,ME KAPIA fFENOMENA KAI STHN DITIKH MAKEDONIA! I THERMOKRASIA DEN THA PARUSIASH AKSIOLOGH METABOLH!

DEYTERA 8/10-PEMPTH11/10: ASTATOS KAIROS, ME BROXES SE DUTIKH,KENTRIKH ELLADA SUMPERILAMBANOMENHS KAI THSDUTIKHS MAKEDONIAS! KAI KAPIES BROXES THA DEXTEI O NOMOS THESSALIAS KAI KATW ISWS KAI TA BOREIA THS ATTIKHS! OI BROXES THA EINAI PIO AKSIOLOGES OSO PLISIAZOUME STA DITIKA! ENW STIN UPOLIPH XWRA O KAIROS THA EINAI AITHRIOS ME KAPIES SUNNEFIES! I THERMOKRASIA SE PTWSH KURIWS STA DUTIKA KAI BOREIA THS XWRAS ME MEGISTH THERMOKRASIA NA MIN KSEPERNA TOUS 17 BATHMOUS, ENW STIN UPOLIPH XWRA THA EXOUME GYRW STOU 23-25 BATHMOUS!Edited by: xionoforos 13

Comment

Working...
                          X