Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πρόβλήματα προς επίλυση για το chat του φόρουμ.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πρόβλήματα προς επίλυση για το chat του φόρουμ.

Λοιπόν εδώ θα πρέπει να γράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στο chat.

Παρακαλώ αν και το θέμα δεν αφορά άμεσα στον Καιρό να καρφιτσωθεί ώστε να το δούν οι υπεύθυνοι και να προχωρήσουν στην επίλυσή τους ώστε αποσυμφορηθεί σταδιακά η ενότητα του καιρού.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε με τον Κώστα(snowearth) όταν προσπαθήσαμε να γράψουμε στο chat ήταν ότι ο ένας δεν μπορεί να δει τον άλλα! Δηλαδή ο καθένας βλέπει συνδεδεμένο μόνο τον εαυτό του.

Αυτό είναι πολύ βασικό πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να κοιτάξουν οι υπεύθυνοι για να βρεθεί επιτέλους μια λύση.

Αν κάποιος γνωρίζει από τέτοια θέματα ας γράψει κατι έδώ για να βοηθήσει.

Προσπαθήστε να μη διαλύσετε το θέμα με άσχετα ποστ!

Λεωσθένης
    Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
    Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Ενα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει επίσης το οποίο μπορεί να έχει άμεση σχέση με το chat είναι πολλές φορές που είμαι συνδεδεμένος στο φόρουμ δε βλέπω ως συνδεδεμένους τους υπόλοιπους που είναι μέσα, ενώ είναι και αυτοί συνδεδεμένοι. Δηλαδή τώρα που είμαστε ταυρόχρονα συνδεδεμένοι ο snowearth κι εγώ, δε βλέπω τον snowearth ως συνδεδεμένο.
    Λεωσθένης

Comment

Ακριβώς έτσι είναι. Σάν αόρατοι άνθρωποι! Εκτός απο αυτό με έκανε Logout χωρίς να κάνω τίποτα.

Edited by: snowearth
      Κλειστόν

Comment

Ναι επίσης μετά από μικρό χρόνο αναμονής μας πετάει έξω.
        Λεωσθένης

Comment

nai ontos afto to thema me to an einai kapios sundedemenos to patathrisa kai egw !

twra sas blepw ektos sundeshs kosta kai lewsthenh!
          τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:

Comment

Originally posted by LeoP
            Ενα πρόβλημα που έχω παρατηρήσει επίσης το οποίο μπορεί να έχει άμεση σχέση με το chat είναι πολλές φορές που είμαι συνδεδεμένος στο φόρουμ δε βλέπω ως συνδεδεμένους τους υπόλοιπους που είναι μέσα, ενώ είναι και αυτοί συνδεδεμένοι. Δηλαδή τώρα που είμαστε ταυρόχρονα συνδεδεμένοι ο snowearth κι εγώ, δε βλέπω τον snowearth ως συνδεδεμένο.
            Αυτό το συγκεκριμένο έχει συμβεί και σε εμένα , επανειλημμένα μάλιστα.
            Για το chat , δεν έχω κάποια παραπάνω γνώση να προσφέρω δυστυχώς , μόνο να πω ότι επιδοκιμάζω απόλυτα την προσπάθεια του Λεωσθένη και του Κώστα.

Comment

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΟ ΜΝΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΏ
              ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Δοκιμάστε να μπείτε όλοι με Internet explorer μήπως με το mozilla υπάρχει πρόβλημα.
                Λεωσθένης

Comment

Originally posted by LeoP
                  Δοκιμάστε να μπείτε όλοι με Internet explorer μήπως με το mozilla υπάρχει πρόβλημα.

Δεν είναι αυτό το πρόβλημα!
                  Λεωσθένης

Comment

ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΖΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
                    ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ OFFLINE...

Comment

συμφνωνω ολοι ειμαστε εκτος ενω ειμαστε εντος. υπαρχει πολυ καιρο αυτο το θεματακι.

Comment

Kelly εσενα σε βλεπω παντως συνδεδεμενη

Comment

εγω εσενα οχι.......

Comment

το προβλημα με το τσατ ειναι απο πολυ καιρο και το εχω επισημανει παλι περσυ το χειμωνα.τωρα που θα ξαναμαζευτουμε σιγα σιγα λογω χειμωνα πολλες φορες θα βρισκομαστε στο τσατ και θα συζυταμε και θα εχουμε παλι προβλημα οπως περσυ!δεν ειναι μονο να λυθει το προβλημα που ο ενας δεν βλεπει τοα αλλο αλλα να φτιαχτει ενα τσατ πολυ καλυτερι απο αυτο γιατι αυτο ειναι τραγικο και πολυ απλο.ας γινει μια καλυτερη προσπαθεια δεν νομιζω να ειναι κατι το πολυ δυσκολο!
                              Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
                              Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
                              Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!

Comment

Working...
                              X