Announcement

Collapse
No announcement yet.

Συναντηση Αθηνας No.2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Συναντηση Αθηνας No.2

Kαλησπερα σε ολους...Μετα λοιπον την αποτυχημενη πρωτη προσπαθεια για συναντηση των μελων του snowreport στην Αθηνα μιας και ηρθαν μονο 4(leop,hermes,melo,Γιαννης) ατομα στο μαρουσι στην καφετερια flocafe που ειχε κανονιστει...
    Αποφασισα να κανω μια προσπαθεια για μια δευτερη συναντηση των μελων του φορουμ...Επ Ευκαιριας και της καθοδου του ΤΣΟΜΠΑΝΙ στην Αθηνα για να τον καλοσωρισουμε....
    Η συναντηση θα ειναι για καφε-ποτο και προτεινω να γινει καπου βορεια μιας και την αλλη φορα που τραβηχταμε στο μαρουσι δεν ηρθε κανενας
    Μπορει να γινει στο κεφαλαρι(de-javou),πολιτεια(moel) η Αγιο Στεφανο(saint-ettienne)....

ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ.....

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΜΠΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
    Οποτε οποιος θελει να δει τον τσομπανι live ας ερθει μαζι μας την τεταρτη το απογευμα

Edited by: hermes "
    Μελος της γνωστης κλικας που μαστιζει το snowreport,τυχον επικοινωνια μαζι μου,μονο με pm...!!!

έτσι να διαλέξουμε??δείξε μας φωτό γουρούνι στο σακί θα πάρουμε???

Comment

xmmmm κυριε κυριε εγω που θελω να δω ακροπολη??????????????????????????????// χαχαχαχαχαχαχα σαν αξιοθετο τον παρουσιαζεις..............

ερμη νομιζω πως το μοελ ειναι καλυτερο απο το de javou γιατι εχει πιο ησυχια για να μιλησουμε....... κεφαλαρι θα γινετε χαμος.

Comment

ο τσομπ θα είναι η ατραξιόν???

ρε δε πάμε να φάμε...... όσες φορές πήγαμε για φαί είμασταν πάνω από 10 άτομα για καφέ ούτε 5άδα δεν συμπληρώσαμε.

Comment

εμ αφου στο λεω δε με ακους...... κοψιδι θελει η παρεα... ο καφες κανει αυπνιες? που να τρεχουμε τωρα στην ανιτα?????

Comment

[i] επείτηδες το έγραψα για εσένα το ήξερα ότι θα τσίμπαγες αν και εδώ που τα λέμε σε φαγάδικο ζεστένεται πιο πολύ η παρέα απ ότι για έναν ψυχρό καφέ.
            Εμένα αυτή είναι η αποψή μου.Edited by: erythreabeach "

Comment

αντιθετα με τον ερμη που διαφωνει παντα... χαχαχαχαχα συμφωνω.

Comment

Κοντά στην Βούλα δεν γίνεται να γίνει?
                Σαν πολύ βόρεια δεν πάτε?
                Βούλα Αυστρία συμμαχία

Comment

Τα Χριστούγεννα να κάνετε για να κατέβω κι'εγώ lol!
                  Κλειστόν

Comment

EGW THA MBORW META TIS 7.30....
                    KAI BEBAIA DEN NOMIZW OTI THA XANAPAME MAROYSI NA KANOUME 40 MIN NA PARKAROYME KAI NA MIN ERTHOYN KAI AYTOI POU KAI KALA KATHE FORA THA ERXONTAN ME TO TRENO.KANOYME 15 XLM ALLA OTAN LEME KATI NA GINETAI.EGW OPWS KAI NA EXEI THELW NA DW TON TSOPANI KAI THA TO KANONISW EITE ERTHOYN EITE OXI ALLOI
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

AMA ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΥ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ(ΠΧ ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΣ) ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
                      http://www.meteo.gr/stations/amfiklia/
                      ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!

Comment

1) EXEI MPALA CHAMPION
                        2) STO KEDRO GIA NA BOLEUOMASTE OLOI.

Comment

γιατι η πλατεια της πολιτειας τι ειναι??????????? δεν ειναι βορεια? θα ερθω και γω για να δω το μνημειο Τσοπανης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [i] Edited by: KELLY "

Comment

Θα εχει και εισιτηριο για να δουμε τον Πετρο??? [i]

Α ρε Πετρο μνημειο σε κανανε και να πω οτι εισαι κανενας αρχαιος...! LOL"

Comment

Μέσα!
                              Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                              Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Working...
                              X