Announcement

Collapse
No announcement yet.

Επομενη ψυχρή εισβολή στις 3-6 Οκτωβρίου..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by steeve88
    Και εδώ δείτε την ελπιδοφόρα πρόγνωση για Θεσσαλονικη....

<a href=http://www.freemeteo.com/default.asp?pid=156&amp;la=1&amp;gid=734077" target="_blank">http://www.freemeteo.com/default.asp?pid=156&amp;la=1&amp;gid=734077</A>

Μμμ 20 χιλιοστάκια δεν με χαλάν καθόλου αρκεί να μη γίνουν 2 τελικά!"
    Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Ναι όντως είναι καλά...πιστεύω ότι θα έχουμε καλές βροχές την επόμενη βδομάδα...
      www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

• ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ??
        ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

• ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ????

Comment

Ναι όντως είναι καλά...πιστεύω ότι θα έχουμε καλές βροχές την επόμενη βδομάδα...
            Ναι Σταύρο αλλά το meteo χθες έδινε 19 μέγιστη για την Τρίτη και σήμερα το πήγε στους 24..Και λίγη δροσούλα μαζί με την Βροχή δεν θαταν άσχημα.

Comment

• Σιγουρα αλλά τι να κάνουμε...σιγά σιγά δεν πειράζει...άλλωστε η Τ είναι πολύ ευαίσθητος παράγοντας και μπορεί να αλλάξει από το ένα ραν στο άλλο...

Comment

Σιγουρα αλλά τι να κάνουμε...σιγά σιγά δεν πειράζει...άλλωστε η Τ είναι πολύ ευαίσθητος παράγοντας και μπορεί να αλλάξει από το ένα ραν στο άλλο...
                Έχεις δίκιο.Απλά και γω όπως όλοι άρχισα να βαριέμαι τη ζέστη...

Comment

• εδω ρε παιδια τα 76μμ στο τέλος πέσαν τα 5 τι μου λέτε τώρα δεν θα πέσει ούτε 0,5.
                  Πέστε μου από αρχες Αυγούστου πόσες φορές επαληθεύτηκαν τα πόσα βροχής που εδωσαν σ'όοοοοοολες τις προβλέψεις για όοοοοολες τις αλαγες του καιρού! ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!

www.northmeteo.gr
                  Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

• Oι προβλεψεις για Τριτη Θεσσαλονικη απο 2 μετεωρολογικα site
                    Μeteo.gr 19-24 Καταιγιδα
                    Freemeteo.com 20-24 16.4 mm
                    "

Comment

• Originally posted by xionotrela
                      εδω ρε παιδια τα 76μμ στο τέλος πέσαν τα 5 τι μου λέτε τώρα δεν θα πέσει ούτε 0,5.
                      Πέστε μου από αρχες Αυγούστου πόσες φορές επαληθεύτηκαν τα πόσα βροχής που εδωσαν σ'όοοοοοολες τις προβλέψεις για όοοοοολες τις αλαγες του καιρού! ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!

Όντως καμία. Αλλά και πόσες φορές έδινε 0μμ και έριξε κάμποσο? Αρκετές...
                      Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

• Παντως πριν λιγο στην τηλεοραση, ανεφεραν για φωτια στην Καστορια, σχετικα μεγαλη, αλλα και φωτιες πολλες...απο καψιμο καλαμιων.
                        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• ΤΟ ΜΕΤΕΟ ΠΑΝΤΩ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ
                          http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=50

Comment

• Originally posted by vavasi
                            Oι προβλεψεις για Τριτη Θεσσαλονικη απο 2 μετεωρολογικα site
                            Μeteo.gr 19-24 Καταιγιδα
                            Freemeteo.com 20-24 16.4 mm
                            Σαν exit pol μου μοιάζει αυτό...
                            "

Comment

• Πάντως η απόμενη εβδομάδα άκρως φθινοπωρινή..τόσο οι θερμοκρασίες όσο και τα φαινόμενα θα είναι φυσιολογικά για την εποχή...
                              πιστεύω πως οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 22 βαθμούς τις μέρες που θα έχουμε φαινόμενα...

Comment

• ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17 ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ

Comment

Working...
                                X