Γεία σε όλους. Να ρωτίσω κάτι, freeride με duck stance δεν συνιθίζεται; Μέχρι τώρα λόγω του οτι δεν είμαι και πολύ των αλμάτων και rail και προτιμώ freeride είχα μοίρες +21 +6 αλλά φέτος λέω να δοκιμάσω λίγο fakie. Θα δυσκολευτώ σε μεγάλες ταχύτητες;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μοίρες...
Collapse
X
-
Βασικά καμία σχέση το ένα με το άλλο!!!Αφ'ότου γυρίσει το πίσω πόδι στις 0 Μοίρες και (-) θα δεις μεγάλη διαφορά σε ευστάθεια.Θα νιώθείς το σώμα σου πιο κεντραρισμένο στο σανίδι και θα είσαι πιο σίγουρος για παιχνίδια,σε ταχυτητα αν δεν έχεις κανένα race σανιδάκι τότε δεν θα δεις διαφορά,συνήθεια είναι.Χιόνια καλά και φθηνά!!!
-
Εδώ μπορώ να σε βοηθήσω! Duck stance se freeride καταστάσεις είναι αυτό που λέμε all terain freestyle.
Εγώ έχω +21, -9 και είναι πολύ hardcore stance κατά την γνώμη μου. Βέβαια μειώνει την απόκριση στις γρήγορες στροφές σε καλές κλίσεις αλλά στην ευστάθεια βοηθάει πολύ. Κατά την γνώμη μου, με αυτό το stance έχεις όρεξη για γκάζια, παιχνίδια αλλά και απότομες στροφές που σε σταματάνε απότομα και πετάς ολόκρηρο απόνερο πούδρας... Αυτό είναι το καλύτερο!
"
SUMMER NIGHTMARE
Comment

Comment