Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Κυκλοφόρισε ήδη στο ιντερνετ, προοθήστε το και εσεις με μέηλ και σμσ. Όλοι εκεί!

ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ. ΓΙΑΤΙ;

ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα. Στην πλατεία Συντάγματος και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

Αποδοκιμάζουμε το αίσχος χωρίς πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

οσοι είμαστε εκεί να δώσουμε ένα ραντεβου στην γωνία του Μ.Βρετάνια στις 8 π.μ. Θα είμαι εκεί.
    Πάνος Edited by: snowreport
    Over and out.

h gnwmh mou einai oti kalhtera na pane e8elontes sthn peloponhso kai sthn euoia na boh8isoun para ma katsoun na fwnazoun e3w apo thn boulh..mporoun na fwna3oun me allon tropo sths eperxomenes ekloges....
    ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

’ν έχει και στην Αριστοτέλους θα πάω.
      Κλειστόν

Comment

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>
        [URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=146&i=kokozw7.jpg][IMG]Edited by: petery "

Comment

Originally posted by PEACERMAN
          h gnwmh mou einai oti kalhtera na pane e8elontes sthn peloponhso kai sthn euoia na boh8isoun para ma katsoun na fwnazoun e3w apo thn boulh..mporoun na fwna3oun me allon tropo sths eperxomenes ekloges....
          Αν είναι να καίνε οι φωτιές ως την Τετάρτη αλλοίμονό μας... Πήγαινε εσύ σήμερα Πελοπόνησσο και έλα και την Τετάρτη στη συγκέντρωση...
          Over and out.

Comment

Μακάρι να μαζευτεί πολύς κόσμος ρε παιδιά.....δημόσια κατακραυγή....

Σας παρακαλώ να πάτε και να φωνάξετε....θα ακουστούν αυτές οι φωνές είμαι σίγουρος....

Κλαίω και έχει γίνει η καρδιά μου περιβόλι, που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή τόσο μακριά και δεν μπορώ να βρίσκομαι στη χώρα μήπως μπορώ να βοηθήσω ακόμα και ως εθελοντής......

Να πάτε και να φωνάξετε δυνατά......ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙΤΕ.....ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙΚΕΣ......ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....
            Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
            Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
            WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Originally posted by zink_titanum
              Originally posted by PEACERMAN
              Αν είναι να καίνε οι φωτιές ως την Τετάρτη αλλοίμονό μας... Πήγαινε εσύ σήμερα Πελοπόνησσο και έλα και την Τετάρτη στη συγκέντρωση...
              den exeis adiko....alla an akoma kene...ti na paw na kanw sto syntagma...twra an den kene oi fwties nai ok....
              ΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ..!!

Comment

Otan eixe ksanagini h sikedrosi sthn bouli POSOS KOSMOS EIXES MAZEUTH???

Aggelos

Comment

kapou stis 3 xialiades den itan arketoi itan para poli liogi gia to megethos tis katastrofis

Comment

εγώ λέω να κάτσετε σπίτια σας να δείτε dvd The day after Tomorrow". Που να τρέχετε τώρα μωρε....καηκε ο κώλος μας? όχι...ε ντάξει ειμαστε......Σοβαρευτείτε ρεεεεε...έτσι μας θέλουν κοιμισμένους....Ελάτε όλοι όσοι "και κάλα" κλαίτε...δεν υπάρχει δικαιολογία..."
                    [FLASH WIDTH=760 HEIGHT=50]http://www.djevan.com/demo/snow.swf[/FLASH]

Comment

Den tha pao gia ena logo GIATI APLA THA GINEI PROEKLOGIKI SIKEDROSI.
                      Tha eisai se oles tis gonies apo ena periptero tou kathe komatos.THIMITHITETO.

Aggelos

Comment

Θα τολμήσουν λες να απλώσουν μπλε και πράσινα σημαιάκια? Νομίζω ότι μέχρι και ξύλο θα φάνε όποιοι τολμήσουν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την συγκέντρωση!

Comment

Δεν ήταν καθόλου λίγοι οι 3 χιλιάδες. Μια χαρά ήταν.

Απλά εγώ δε νομίζω ότι θα πάω. Γιατί δε μου αρέσει αυτό που γράφει η πρόσκληση.

'ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ';

Ποιοί την άφησαν βρε παιδιά; Οι άλλοι; Εμείς που ήμαστε; Στον ’ρη ζούμε; Δε θα πάω να παίξω το θέατρο της κατηγορίας και της απόδωσης των ευθυνών στους άλλους" ούτε και να εξυπηρετήσω πιθανά πολιτικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει το ΠΑΣΟΚ από μια τέτοια πράξη και τα οποία δεν θα τα αξίζει καθόλου μα καθόλου.
                          "
                          Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
                          Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by drbalm
                            Θα τολμήσουν λες να απλώσουν μπλε και πράσινα σημαιάκια? Νομίζω ότι μέχρι και ξύλο θα φάνε όποιοι τολμήσουν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την συγκέντρωση!
                            ayto einai sigouro.....an kai den nomizw na er8ei kaneis....sthn sugentrosh tis parnh8as den eixe peripterakia kommatwn...eythxws..

Comment

Episis epidi to kratos kai to kathe kratos den theli tetoies sikedrosis tha skasoun k oi gnostoi agnostoi apo to pouthena.Makari na bgo fadasiopliktos.

Aggelos

Comment

Working...
                              X